» »

Veliko datotek po ponovni namestitvi OS ne deluje

Veliko datotek po ponovni namestitvi OS ne deluje

FR34K ::

Formatiral sem particijo C: kjer imam naložene windowse. Ko sem windowse ponovno naložil mi veliko datotek na particiji D: ne deluje. Sploh jih noče odpreti. Najbol je to vidno pri glasbi, saj mi je polovico sploh ne noče več predvajati.
Vsak predlog bo dobrodošel

elasto_mania ::

si namestil programe ki si mel prej če maš nek xxx kodek moraš ga namestiti da dela
če si imel igre tam niso v registru ne moreš pomagat edino edit register sicer to strokovnjaki komaj naredijo.
Definiraj datoteke

Pravim da ni samo glasba. Tudi install datoteke, kakšne rar datoteke tudi ne delujejo.

elasto_mania ::

si nastavil da avtomatsko zaž
ene vinrar ko to narediš bi moglo delovat.
V kakšnem smislu ne odpre

R33D3M33R ::

Hja, če imaš slučajno glasbo v WMA, si jo downloadal preko interneta oz. ripal sam preko WMP potem si v škripcih. Če si nastavil, da so WMA datoteke zaščitene z licenco si licenco izgubil in sedaj so neuporabne. Možno je pa tudi, da si mel nastavljeno enkripcijo teh datotek. Tudi v tem primeru si v težavah, saj si izgubil ključ. Pobrskaj malo po forumu, zagotovo je kje napisano kaj več o tem...
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

Glasba v MP3 formatu ne deluje. Nekatere delujejo nekatere pa ne. Rar sem nekako poštimal. Samo MP3 še ne delujejo. Mogoče kakšni posebni audio kodeki? Do sedaj sm brez vsega lahko poslušal. Potrebno je poskusiti vse:))

nokia6310 ::

Mene pa zanima kako je s to WMA licenco a moraš vnesti to kakšno kodo ali kako?
Ker vem da ko sem kakšen file downlodal iz neta mi je včasih zahteval kodo pa mislim da je to to?

A je možno da se windowsi niso pravilno inštalirali??- Niti SP2 ne more več inštalirati. Mogoče kakšen predlog pred novim formatiranjem???

desperados ::

v prejšnjem sistemu si imel 100% uklopleno enkripcijo podatkov

zaradio M$ politike na tiste fajle kr pozabi

Microsoft ::

zaradio M$ politike na tiste fajle kr pozabi

Si lahka bolj konkreten, o kaki zaroti to govoris?

by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Še vedno brez rešitve. Probal disk tudi na sestrinem računalnik in nič. "Onemogočenih" je nekaj filmov in glasbenih datotek. Vsaj kakšen predlog, kaj bi se dalo narediti, saj se lahko drugače poslovim od dobrig nekaj Gb podatkov.

Highlag ::

Možno je tudi, da so bile datoteke zaščitene z strani določenega uporabnika tako, da jih drugi niso mogli odpreti. Če si okna naložil nanovo, potem imajo datoteke še vedno zapisane pravice, uporabnikov pa ni. Rešitev za ta problem je enostaven. Kot administrator lahko datoteke prevzameš in jim dodeliš nove pravice - da jih lahko odprejo in spreminjajo vsi uporabniki.

V Home verziji boš moral za to zagnati okna v varnem načinu, v profesional pa se le prijaviti kot Admin.
Never trust a computer you can't throw out a window

kako pa jih dodelim nove pravice???

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[Divxvid] Quadro predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Zvok in slika
37553955 (8780) Spajky
»

Kako dostopati do lastnih podatkov (win7)

Oddelek: Operacijski sistemi
121439 (1314) Kurzweil
»

RIAA in MPAA hočeta dostop do računalnikov (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
597650 (5554) Tear_DR0P
»

BS PLAYER ne predvaja glasbe

Oddelek: Zvok in slika
91269 (1221) tisdno
»

Nova spletna glasbena trgovina pri nas (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
878663 (8663) Pithlit

Več podobnih tem