Forum » Zvok in slika » Lasten IPTV
Lasten IPTV

Tero ::
Torej doma imam več računalnikov v mreži v različnih sobah in se mi včasih zalušta da bi gledal tv program. Pa sem razmišljal da bi probal usposobit kakšen iptv. Se pravi da bi imel na enem računalniku tv kartico ki bi kodiral in pošiljal v moj lan. Mogoče je že kdo delal kaj takega? In kakšen software bi potreboval za to? Predvidevam da bi na računalnikui kjer je tv kartica potreboval močan procesor...
Torej zanima kak bi se lotil tega.
Torej zanima kak bi se lotil tega.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

SasoS ::
Pomoje najlažje da si omisliš že iptv pri katerem ponudniku (siol, t-2). Drugače pa vlc zna (baje) tudi zajemat iz tv kartice in to naprej pošiljat na mrežo...

#000000 ::
Sem glih hotu rečt VLC, sicer probal še nisem mislim pa da bi ""skoraj/moglo"" delat. Zagotovo pa boš rabil mal boljšo mašino, oz. najbolje še eno solidno video karto, pa si zmagal. LP
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: #000000 ()

link_up ::
zelo izvedljivo z vlc serverjem in kaksno kartico ali pa receiverjm, ki je sposoben oddajat stream.. :)
In and Out
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siol TV <-> client za PC, etc... (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 108580 (24947) | jurre |
» | IPTV na PC: STB vs. VLC (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Omrežja in internet | 129093 (53293) | Looooooka |
» | T2 televizija na prenosnikuOddelek: Omrežja in internet | 9423 (5948) | energetik |
» | Siol Tv in tv karticaOddelek: Omrežja in internet | 1958 (1808) | kihc |
» | prenos slike po internetuOddelek: Zvok in slika | 1879 (1604) | gruntfürmich |