» »

Crysis

Crysis

««
33 / 53
»»

Mirč ::

ja obrnill
preveč kratek špil,škoda..se mi zdi da je farcry bil bolj dolgi
10h-15h igranja
drugače grafično popolen-prelepe plaže itd.... le tu in tam kak bug
z 8800gt in q6600 zelo lepo dela le v core-levelu je bilo nekaj štekanja.
Čakamo na drugi božič,)) ko bo crysis 2
oz. farcry2

lp

macgajver ::

Buggy Ej hvala ti zrihtal sem tole sedaj dela super.
Tisti cfg ki si ga prilimal je drugače odličem moti me edino prevelika nastavitev hdrlevel.

Jas sem si naredil tole takole leti ko šus na 1680-1050.

-- [Game-Configuration]
-- Attention: This file is re-generated by the system! Editing is not recommended!

cl_bob = 1
cl_invertController = 0
cl_invertMouse = 0
cl_sensitivity = 60
cl_voice_volume = 1
dt_enable = 0
g_blood = 1
g_buddyMessagesIngame = 1
g_displayIgnoreList = 1
g_enableAlternateIronSight = 0
g_PSTutorial_Enabled = 0
g_quickGame_map = "multiplayer/ia/armada"
g_quickGame_min_players = 1
g_quickGame_mode = "InstantAction"
g_quickGame_prefer_favorites = 1
g_quickGame_prefer_lan = 0
g_quickGame_prefer_mycountry = 1
g_startFirstTime = 0
hud_crosshair = 6
hud_showAllObjectives = 0
hud_subtitles = 0
i_forcefeedback = 1
i_mouse_smooth = 0
net_enable_voice_chat = 1
r_Brightness = 0.5
r_Contrast = 0.5
r_Fullscreen = 1
r_Gamma = 1
r_Height = 1050
r_Width = 1680
s_DialogVolume = 1
s_MusicVolume = 0
s_SFXVolume = 1
sys_spec_GameEffects = 3
sys_spec_ObjectDetail = 3
sys_spec_Particles = 3
sys_spec_Physics = 3
sys_spec_PostProcessing = 3
sys_spec_Shading = 2
sys_spec_Shadows = 3
sys_spec_Sound = 3
sys_spec_Texture = 3
sys_spec_VolumetricEffects = 3
sys_spec_Water = 3
con_Restricted = 0
r_HDRRendering = 2
r_HDRLevel = 0.7
r_sunshafts = 1
r_UsePom = 1
r_TexMaxAnisotropy = 4
d3d9_TripleBuffering = 0
e_flocks = 1
e_flocks_hunt = 1
e_sky_type = 1
tenstan krompir je pa zakon

TokioGangsta ::

Zanima me če mi lahko nekdo razloži, kaj moram storiti, da bom lahko igral Crysis online. Igro sem kupil, pri Igabibi. Ustvaril sem si account pri GameSpy Comrade, kaj moram sedaj storiti. Prosim, da mi nekdo natančno in o0bširno razloži.

Hvala
Asus P5K ~ Q6600 ~ 8800GTS 320MB~ Crucial 2GB 800MHZ ~
Enermax 500W ~ Antec Nine Hundred ~ Tarantula & Lachesis

Horsechoker ::

Počakati da izide patch. ;)
But I don't want to be dead. I want to be alive. Or a cowboy.

kotnikd3 ::

LooooOOoL :D :D
W
isti šmorn kot UT3, ki je postal "igralen" šele s prvim popravkom:\

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kotnikd3 ()

A pol ne morm igrat online dokler ne izide nov patch. Ali ste se to pogovarjali nekaj drugega?

lp

Lahko igraš zakaj ne najprej posodobi punkbuster potem greš multiplayer in poizkusiš s GameSpy Comrade acountom meni ni hotelo delat zato sem naredil nov acount tam v igri kar nekaj se zmisli napiši na listek da ne pozabiš in igraj.

Moraš posodobit punkbuster drugače te bo metalo dol s serverjev to storiš takole http://punkbuster.com/index.php?page=pb... Lahko tudi klikneš tu

M-XXXX

Koliko ti da CF v visti dx10 very high 1280-1024.

Jas sem ravnokar naredil gpu test
min 11.05
avg 21.30
max 24.13

sabax1 ::

Nekaj bi vprašu, in kdaj pride Crysis Sandbox Editor ? :\

kotnikd3 ::

jao
izšel je takrat, ko je izšel crysis:\
my point: na dvd-ju ga maš ;)

darius ::

faq se igra razvleče če igraš na Delta... oz .. kaj je že .. kar postane dolga.
- P5KC - E6750 - HD4870 - 4GB ram - Samsung T220 -
ROVER POWER ;)

Klemzz ::

nč ni douga, sam mal bol taktično morš igrat ne pa jurišat :P

Engineer_SLO ::

mene pa muči kako bi lahko v configu nastavil shader na low,vseeno pa bi rad imel čiste linije pri prikazovalniku moči .

če nastavim shader iz med na low dobi igra ogromen pospešek čeprav imam vse ostalo nastavljeno na med,razen water in phisyc je na high...

iz povprečnih 25 fps se število v benchu premakne na 40 8-O

drugače je moja konfiguracija c2d 6850,2 GB rama ,geforce 7950 gt...

aja resolucija 1280x1024

lp
ASUS ROG Maximus X Hero, I9 9900K, NZXT Kraken X62
32GB DDR4 3200 CL16, 512MB + 1024GB GB NVME SSD+ 2x2TB 7200rpm
EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA, ALIENWARE 38 - AW3821DW

Zgodovina sprememb…

Jst ::

Igre še nisem končal, ker premalo igram. Moram pa napisati eno pohvalo, katera se tiče dolžine igre.

Prideš do arheologa, ki potem zmrzne in te nato pošljejo proti extraction point, kjer potem prvič vidiš, da tudi korejci uporabljajo nano suit. Tukaj so se mi save-i nekaj pokvarili, zato sem moral znova od začetka. In pri temm delu sem prvič z ladjo prišel na cilj v parih minutah. Drugič sem pa šel po kopnem in mi je vzelo približno urco.

Sicer nisem hardcore gamer, tako da je možno, da je pri kakšni FPS igri takšna svoboda že videna, ampak zame je pač prvič. AI je na momente res tako zelo smešen, ampak zelo dobro opravlja svoje delo. Pri takšni svobodi res ne vem, kaj bi ljudje pričakovali od nasprotnikov. Dejstvo je, da v vsaki situaciji dokaj dobro opravlja svoje delo. Situacij je pa ogromno.

Nisem še prišel do spopada z alieni, ampak kar sem do sedaj videl, mi je bilo všeč. Alieni me bodo verjetno malo zamorili, ni pa nujno.

Ker smo dobili zraven igre še editor, me prav zanima, kdaj bo kakšen community dodatek misij na voljo. Tako igra kar na enkrat postane daljša...
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

zupan ::

Jst imam vse na high pa imam 50 fps

kak sistem pa maš? pa na keri resoluciji igraš?

Mirč ::

na dx9 win xp ni problema
lp

Evo, ravnokar sem končal igro. Tile Alieni mi niti niso bili všeč. Sploh, če pogledaš, kako so naredili KPA in "naše" ljudi, kako se obnašajo, mimika telesa, obnašanje med patruljo in med fajtom. Te alieni pa ... brezveze. Raje bi videl, da bi bil cel otok nekakšen playground, zelo ohlapno definirane misije (recimo "najdi podatke o tem-pa-tem korejskem military programu, infiltrate and steal ???, get captured marines,... z popolno svobodo kaj boš kaj zečel). Je pa res, da so vsaj omejili (krajši) del igre, kjer se spopadaš z alieni.

Zato pa komaj čakam na kakšen community pack misij.

Aja, pa čez kakšnih dve leti, ko bodo grafične sposobne ultra high grafiko poganjati z levim prstom, to bo šele užitek igrati.

Sedaj, ko sem končal igro, sem igral piratsko verzijo in ugotovil, da je to eda redkih iger, katero bom kupil v kratkem. Jaz namreč podpiram razvijalce (ker sem tudi sam dev) in crytek team zasluži, da jih podprem tako, da kupim original.

To jaz namreč počnem. Zelo malo igram igre, ker nimam toliko prostega časa. Po Hl2, ep1, ep2 bo to naslednja igra, ki mi bo stanjšala denarnico. Sedaj se bom pa spravil na WiC, katero bom tudi kupil takrat, ko bom kupil tudi to (Crysis).

Pa še moja ocena: Do dela, kjer se znajdeš v "rudniku," kjer si v Alien "ladji" je igra vredna vseh petih zvezdic. Potem pa žal zame ni več tako zanimiva in od tam, pa do konca ji dam ***. Overall se mi je pa težko odločiti, je pa vsekakor vredna moje podpore razvijelcem.

Pa igra potrebuje nujen patch! V tem patchu naj popravijo Vista performance ter na momente čudne stvari, ki se dogajajo.

AI sistem pa če še malo izpopolnijo, bi bil vesel, če bi v vseh igrah uporabljali njihov sistem.

Že sedaj obstajajo relativly easy načini, kako še izboljšati grafiko, ampak so trenutne grafične žal štirikrat prešvoh, da bi že brez teh hackov normalno poganjale igro in da bi bil užitek še višji.

Za multicore optimizacijo, če bi se združili Valve in Crytek, bi lahko naredili grafični pogon prihodnosti, ki bi predstavljal prve zametke fotorealistične grafike in kar je najpomembneje, nov sistem threadanja iger in maximiziranja razpoložljivega hardware-a.

Sedaj se uveljavlja za "nekaj normalnega" quad core. Sedaj je čas, da se začne na polno exprimentirat, kako izkoristiti novo smer razvoja. Spoštujem Valve, ki se je res potrudil pri tem.

Crytek bo pa pač moral še malo delati na tem.

Microsoft bo pa nujno moral svojo Visto še fajn spolirati, če bo hotel, da postanje primarna platforma za igre.

Samo če pogledamo Crysis. Zakaj Crysis v dx9 porabi v povprečju (približno) 120MB več rama, če laufa na Visti? Zakaj so na Visti vsa jedra od mojih štirih manj obremenjena na Visti in tudi igra deluje slabše.

Očitno je, da je več skupin, ki bodo morali fajn zavihati rokave, preden bodo hardcore gamerji pozabili XPje in prešaltali na Visto.

--

A ima kdo kakšne informacije, kdaj so izšel kakšen patch za Crysis? Pričakujemo ga namreč zelo zelo!!!

M-XXXX ::

Tudi sam močno pričakujem patch, saj je ogromno ZELO nadležnih buggov posebaj v MP! Naj bi patch bil že zunaj, ampak so v zadnjih dneh odkrili da so naredili nekaj narobe in ga prestavili!
Kdo ve kako se v MP spremeni ime za vedno? Z konzolo znam, vendar je potrebno zmeraj ponovno napisati ime...

1680*1050, core 2 Duo E6750, 2Gb rama pa 8800 gt
Kako se pa multiplayer igra ? En account rabiš, sam ga mmorm plačat :S:S al kaj ?=

Original rabš!

;(

Robert_S ::

Če maš ti s to bedno konfiguracijo 50fps , jih ma jest z mojo 70fps.V resnici jih mam pa samo 25, ne seri .Razen če cel špil gledaš v tla|O

E6750 mam navit na 3.7 btw pa vse mam programe imam ugasnn

joo pišm pa tut k

_Prince_ ::

jao zupan a ne pises v eni temi pravkar d ti vse skp steka k pr norcih?....:D

Vedno ko hočm it na kak server mi napiše "Server autentication failed" al neki takšnga;(( . Kaj naj nardim pa mam original igrco?

m.i.h.a. ::

nickname za MP se nastavi v profilu v glavnem meniju oz je že samo ime profila nickname v MP

patch je bil prestavljen na januar...evo še tale dokaj stara novica:

Patch #1 Delayed – The Reason
In an interview around the street date of Crysis we have mentioned to release the first patch within the next two weeks. Till then we already made quite a good progress on the patch itself and it was close to being shipped. Unfortunately due to heavy technical issues that appeared right before the patch was declared final we could not release it in time.

Patch #1 – Current Status
Thus we fully concentrated on the issues to get them addressed and resolved. So far the progress on the patch is quite satisfying since everything seems to be working as intended. Currently the patch is being reviewed by Crytek’s and EA’s QA departments and we expect to get the final feedback submitted in the first week of January.

Patch #1 – Scheduled Release
Based on this feedback we will be able to set a release date for the long awaited Patch #1 for Crysis. If no major problems occur we expect to have it available for public download within January 2008. This is of course related to the reports from the QA departments, but we are confident to match the schedule.

Patch #1 – Content
The last time we have provided you with a rough list of fixes the patch will include. Today we would like to go a bit more into detail and mention the major changes/bug fixes. Patch #1 is still meant to be a performance patch and does not include major gameplay changes or new features. These are being addressed in Patch #2, but more about that further below.

So here is the major change log for Patch #1: (the complete change log will be announced once the patch ships)

Fixes
* Damage dealt to vehicles when shot by LAW has been made consistent
* F12 (screenshot) now works in restricted mode as well
* When player melees during gun raise animation, their gun will not be in a permanently
raised position anymore
* Memory leaks and potential crashes

Updates
* Improved SLI / Crossfire support and performance
* Improved overall rendering performance (DX9 and DX10)
* Enabled VSync functionality in D3D10

Tweaks
* Reduced grenade explosion radius in multiplayer
* Clamped water tessellation to avoid cheating in MP
* Reduced LAW splash damage vs. infantry in PowerStruggle mode
* Slowed Rocket projectile speed down in MP slightly

Crysis SDK – Status
Due to the great feedback we have received from the pre-SDK teams till now, we have adjusted and improved both the set up and the content of the final Mod SDK (Software Development Kit) for Crysis. Due to technical limitation the retail version of Crysis is only partially supporting Modifications.

Patch #2 for Crysis will address this topic and provides full Mod support for both Singleplayer and Multiplayer. Not only that the current problems with loading up a mod in Crysis are fixed, additionally the game menu includes a mod loading system. Thus we decided to delay the SDK release until the second Patch has been finished in order to provide you with a correctly working Mod set up for the game.

Of course we will continue and extend our support within the upcoming weeks and months. For example it is planned to constantly update the official Sandbox2 Editor documentation and you can probably expect the next update on this to happen around Christmas.

Crysis Linux Dedicated Server – Status
The Linux version of the Crysis Dedicated Server is still in development and we don’t have an estimated released date for it yet. We want to make sure it is working fine and running without any problems before we release it. After some problems that have been resolved already the progress is good and we expect to have a beta version ready soon.

Patch #2 – Information
As you might know already we are working on Patch #2 for Crysis simultaneously. The content is based on the feedback we have gathered during the Crysis Beta and the first weeks of release. In addition we are tracking several threads in the Fan Site forums where the community has given constructive feedback and suggestions.

Currently we are evaluating the collected data from the community and taking multiple suggestions into consideration for adding them to the patch. Quite a few community requests have been implemented already and others are work in progress. The patch will be a full content patch and is addressing stability, gameplay tweaks, balancing issues and new features for both Singleplayer and Multiplayer. Next to that we will fix several security holes in our system and also improve both the Punkbuster implementation and our internal Anti-Cheat solution.

We will keep you informed on the progress and announce more details on the change log within the next weeks. Once we have reached a nearly finished status of the patch we will let you know about the release date.

Regards,
-Crysis Dev Team

se pa šušlja, da je patch "on it's way"....upam, da res

@zupan, some screens with FPS please...

nickname za MP se nastavi v profilu v glavnem meniju oz je že samo ime profila nickname v MP

Ti tole veš ali na pamet govoriš? Ker ime, ki ga dobiš na začetku igre NI ime profila... Najbolj pa se mi zdi neumna da v Beta MP nisem imel problemov z tem in sem takoj našel kje se spremeni ime!

Robert_S ::

Sej jest mam tud quada navitga na 3600.Itak pa pr temu špilu procesor ne igra neke hude vloge , tako da ga lahko odfrizeraš.

Vedno ko hočm it na kak server mi napiše "Server autentication failed" al neki takšnga . Kaj naj nardim pa mam original igrco?

help naybody pls??:'(

Meizu ::

Jst se z online načinom nebi kej preveč ukvarjal - sm špilal že CrysisMP in lahko rečem, da za moje pojme suxa... Ni nekega hypa ko si noter... COD MPji so bolj kul... Mislim, da je celoten point Crysisa SP način...:\

COD je tud treba met original da lahk MP igraš ne?

@lindemaa - jao zupan a ne pises v eni temi pravkar d ti vse skp steka k pr norcih?...
Poglej kaj piše - et pa carbon štekata, crysis mi pa dela (vse na high) sam k ugasnm igrco pa še 1x pržgem mi pa vse zamrzne - tko da moram najprej PC resetirat

m.i.h.a. ::

@M-XXXX: nič ne govorim na pamet :/ ....v glavnem meniju klikni Profile, vpiši nick in je stvar rešena

kar se pa MP tiče pa je ta kul, ampak nekaterim ne paše in to večinoma tistim, ki so navdušeni nad COD...IMO je pa TF2 bolj zabaven od Crysis MP, predvsem zaradi humorja :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m.i.h.a. ()

ko bilo bi res, tralalala, dej kak SS nalimi da vidmo da ni nabijanje.

T0RN4D0 ::

Hm, a je sploh kakšna možnost da bi to dokaj igralno delalo na prenosniku...

2.0 c2d
2gb rama
GeForce 7300

ok, ko pridemo do grafične si lahko že dokaj odgovorim da ne bo :\

ivanuscha ::

Ja delal bo na low in nizki resoluciji z ene 15fps. Samo to potem ni vec uzitek igrat, za pravo izkusnjo mors met na high, grafika res poseka vse videno.

Orbit89 ::

Meni dela vse na low z 10-25 fps z GF 6200 TC navito .
Tako da pričakuj kar solideno delovanje na low.

LP

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Orbit89 ()

Men pod 40 ne gre, imel sem že 78 fps

Pa ne vse na high!

Dr_M ::

800x600 medium brez aa in af :) :)
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

_Prince_ ::

lol pod 40 ne gre...hehe jst mam E6750,4Gb rama, GF 8800GTS 640MB (OC preko Ultre) pa ne vem ce mi na 1280*1024 kdaj pride nad 50fps...razen kje v zaprtih prostorih...
zupan teb pa kr pod 40 ne pade...in to vse na max pa resolucija 1680?...ah jej...

Itak da laže kot pes;)>:D

Dr_M ::

lindemann: oc preko ultre je pri tebi popolnoma nepomemben, ker je to precej drugacna graficna. 64bitov pasovne sirine mn, mn shaderjev, mn rama.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Volta ::

Nekateri ljudje zgleda da nimajo občutka za fps-je :D Sem imel opravka že z osebki, ki niso videli razlike med 15 in 60fps, videli so jo pa med 60 in 100 :(

PINki ::

To pa so pojave.8-O

lindemann jebiga kup si nov PC :\ :\
««
33 / 53
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Crysis 3 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Igre
23842949 (26095) kajetan
»

Far cry 2 (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

564127539 (81351) Assass1n
»

Radeon 4870 in Crysis

Oddelek: Strojna oprema
482290 (1617) SebaR
»

Februarja že GeForce 9? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Grafične kartice
1008485 (8481) Senitel
»

DX 9 vs. DX 10 (strani: 1 2 )

926816 (5854) kobilica

Več podobnih tem