Forum » Omrežja in internet » ..ADSL sem dobil.., kaj si pa naj sedaj z njim začnem...???
..ADSL sem dobil.., kaj si pa naj sedaj z njim začnem...???
Joze_K ::
Ja tako kot sem napisal...kaj priporočate... ktere aktivnosti in seveda ktere so tiste ta zanimive strani , ki jih seveda priporočate!
Aja sem baje 8 po vrsti v Ljutomerju z ADSLom!
Aja sem baje 8 po vrsti v Ljutomerju z ADSLom!
chucki ::
ne se šponat! ker KABEL RULA!!!!
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
No koncno so se zaceli pojavljati kaksni uporabni nasveti - glede na te "prehude - prebed..." omejitve okoli svobodnega izražanja !
Me pa res zanima ali poznate kakšne druge strani, mogoče FORUME, ki bi pokrivali underground tematiko. Moram povedati da nisem tisti, ki bi to kopiral za prodajo /kar mislim, da bo glih izumrlo s pojavom ADSLa in KABLA/ sae pa najde kak trenutek ko kaj nujno rabis /npr. antivirus/ pa je takrat dobro če kaj poznaš a ne?
Kak FORUM mogoče?
PS: Hvala za uporabne odgovore, bogi tisti, ki ne znate brati med vrsticami!
Me pa res zanima ali poznate kakšne druge strani, mogoče FORUME, ki bi pokrivali underground tematiko. Moram povedati da nisem tisti, ki bi to kopiral za prodajo /kar mislim, da bo glih izumrlo s pojavom ADSLa in KABLA/ sae pa najde kak trenutek ko kaj nujno rabis /npr. antivirus/ pa je takrat dobro če kaj poznaš a ne?
Kak FORUM mogoče?
PS: Hvala za uporabne odgovore, bogi tisti, ki ne znate brati med vrsticami!
Tomi ::
Med vrsticami se menite po mailih, na forumu bom vse te zadeve brisal, ok?
metrodusa.blogspot.com
OK vse lepo in prav - vendar se mi zdi vse skupaj malo pretiravanje... ne vem kaj je narobe če dobiš kak nasvet kam zaviti po tej avtocesti, po moje s tem še ne odgovarjaš za prekrške, ki jih boš (če jih boš) tam naredil?
A so zdaj že tudi kažipoti prepovedani?
A so zdaj že tudi kažipoti prepovedani?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Simobilov internet unlimited preko gprs-ja se splačaOddelek: Omrežja in internet | 3737 (2702) | tictac |
» | utorrentOddelek: Programska oprema | 5456 (5139) | steev |
» | Hitrost???Oddelek: Omrežja in internet | 2227 (1750) | amigo_no1 |
» | Kabelski in adsl internet pohvale in pritožbe (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Omrežja in internet | 26427 (16138) | Jakka |
» | ADSL iz 512/128 na 1024/128 (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Omrežja in internet | 35973 (19055) | RedOS |