Forum » Omrežja in internet » končno dobil ADSL
končno dobil ADSL
mobisuxguru01 ::
končno dobil ADSL, model je reku da sm čist ta prvi v Grosuplah, pa to je NOROOOOOO
in že veselo DLjam, vsega skup, tko na hitr seštet mi vleče 55 k
mal se morm pohvalt pa povedat svetu (sj vem, sj vem, ne me tepst)
lp
in že veselo DLjam, vsega skup, tko na hitr seštet mi vleče 55 k
mal se morm pohvalt pa povedat svetu (sj vem, sj vem, ne me tepst)
lp
BigFoot ::
jest bi te (tepu namreč)
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12
Tomi ::
Daj ne hvali se preveč, meni še ISDN modem šteka, tako da sem še kar na 30 kb
metrodusa.blogspot.com
chucki ::
jebeš ADSL! kabel rula! ADSL sux sam zarad tega ker je državen...telekom! TELEKOM SUX!!!
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
jetam ::
Predoooooooooolgo. Sem jih nežno masiral, pa nič... Sem popizdil pa nič... Tko je to če si monopolist.
mobisuxguru01 ::
jest sm jo podpisou 23.11, zmontiral mije pa 4.12, brez kakšrnih koli posredovanj
kul a ne
kul a ne
Sergio ::
mobisuxguru01: v torek ne boš več edini z ADSL. Živim v Grosupljem ter ga tudi sam dobim
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
jRk0 ::
Barabe ste vsi:((.Nekaj mi tu luste delate, jaz pa zivim u pm pa nemrem met nic, foter pa niti isdn noce kupit, ker mu telekom gre na zivce:(.
You fuck up once, you loose two teeth.
Sergio> lepo
nsignific ::
mal ste za casm folk js mam broadband kod kuce ze od leta 1999 pa nism biu med prvimi, dalec od tega. pa nevem zaka se tok veselite za vsazga k dobi broadband mene srat prime vsakic ko vidm enga novga k nam bo filu linijo z divxi.
megaubo ::
Se popolnoma strinjam!!!
Cable rules!!
men dela 100k cable.HIHI!!
Če kdo ne verjame se lohk prepriča na
To je čist slučajno dela tud hitrej <200k.
Sem probu.
Pržgal sem program BPftp server
v šoli(čist pr ELES-u majo zakupljeno linijo T1) se logirou na svoj računalnik in loudou 200k na sec.
hihihihi
lohk mi mejlate da pržgem mlinček pa lohk po ftp-ju brskate z nadzvočno hitrostjo.
mogoče čist po naklučju 193.189.174.196, on port 100 user name mp3 password mp3
Cable rules!!
men dela 100k cable.HIHI!!
Če kdo ne verjame se lohk prepriča na
To je čist slučajno dela tud hitrej <200k.
Sem probu.
Pržgal sem program BPftp server
v šoli(čist pr ELES-u majo zakupljeno linijo T1) se logirou na svoj računalnik in loudou 200k na sec.
hihihihi
lohk mi mejlate da pržgem mlinček pa lohk po ftp-ju brskate z nadzvočno hitrostjo.
mogoče čist po naklučju 193.189.174.196, on port 100 user name mp3 password mp3
Ahiles ::
Tele-tv ma zaklenjene modeme na 85kb tko da ti ne more vec it blo pa je ene pol mesca nazaj 120kb ene 8 mescov nazaj pa 160kb.
G[e]c ::
Uceri sm dobil namestitveni cd za adsl siol. Zanima me ce to normalno dela v win xp?
Al je bols kar uporabit tisto kar je zraven win xp ali pa RASPPPOE
Al je bols kar uporabit tisto kar je zraven win xp ali pa RASPPPOE
PaJo ::
Uporabi to kar je ze v winxp, ker je brezveze se ona dodatna solata od siola-, ker tak ne dela nix druga:) Le prav si moras nastavit v winxp, kak pa je to pa nevem
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Ziga Dolhar ::
Ehh.
Telekom nam je Tržič in okolico čist prelepil s plakati 'ADSL je hitrejši!', stric na Telekomu pa pravi, da se ADSL da dobit samo v Ljubljani in okolici, pa da gre širitev bolj počas... Aja, septembra letos so mi rekli, da bo ADSL v mojem kraju možno dobiti že v drugi polovici letošnjega leta. Debili.
Trenutek neprištevnosti. A VSE kar sem reku mislim resno. Debili.
Telekom nam je Tržič in okolico čist prelepil s plakati 'ADSL je hitrejši!', stric na Telekomu pa pravi, da se ADSL da dobit samo v Ljubljani in okolici, pa da gre širitev bolj počas... Aja, septembra letos so mi rekli, da bo ADSL v mojem kraju možno dobiti že v drugi polovici letošnjega leta. Debili.
Trenutek neprištevnosti. A VSE kar sem reku mislim resno. Debili.
https://dolhar.si/
G[e]c ::
to je getright sranje ti pokazs v cuteftpju en fajl k ga dljas z 100kb/s to je mal drugac kot 5 fajlov!
ma itaq. enkrat je men reku da DLjam s 800KB/s (mam ADSL)
Patko ::
LordNinja: baje je biu adsl za trzic res ze u planu za letos, poj so pa visje sile umes prsle in so ga prestavl za nedolocen cas. Vsaj tko sm slisou..
Ziga Dolhar ::
Patko? A zdej me boš pa še ti v slabo voljo spravljal??? Nič novic danes, sem jezen. :]
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Telekom....
Patko: hehe, ko sem lansko leto, marca, klical na Pando in vprašal o kabelskem dostopu do spleta... Veš, kaj mi je ata reku? "Morda bomo proti koncu leta kej razmišljal o tem.". Ehh.
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Telekom....
Patko: hehe, ko sem lansko leto, marca, klical na Pando in vprašal o kabelskem dostopu do spleta... Veš, kaj mi je ata reku? "Morda bomo proti koncu leta kej razmišljal o tem.". Ehh.
https://dolhar.si/
Patko ::
LordNinja: jah to so dejstva, kako je pa s tvojo volo je pa tvoja stvar;))
drgac za kabl mi je pa cist useen ker kle gor u nasih rovtih (kjer mi je drgac cist usec;)) mislm da kabla namo vidl sploh..sm namrec ene par km izven trzica..no ja, use je za nekej dobr:)
drgac za kabl mi je pa cist useen ker kle gor u nasih rovtih (kjer mi je drgac cist usec;)) mislm da kabla namo vidl sploh..sm namrec ene par km izven trzica..no ja, use je za nekej dobr:)
tejo ::
Prebral sem samo prvi post, zato me ne zmerjajte, če bom napisal kaj v zvezi s prvim postom (v primeru, če je tema zavila s poti):
Nekateri uživajo na ADSL, jest pa na ISDN-ju, ki že ene dva meseca štrajka! Razen tega, da telefon šumi (itaq nič ne kličem!), mi tudi internet dela zelo slabo, max 31.6 kbps, pa še to redko (ponavadi je 2x.x kbps!)...
Upam, da bo kmalu v Tržiču ADSL! Takaj ga vzamem!
Nekateri uživajo na ADSL, jest pa na ISDN-ju, ki že ene dva meseca štrajka! Razen tega, da telefon šumi (itaq nič ne kličem!), mi tudi internet dela zelo slabo, max 31.6 kbps, pa še to redko (ponavadi je 2x.x kbps!)...
Upam, da bo kmalu v Tržiču ADSL! Takaj ga vzamem!
Vae Victis ::
Sem Novembra klicu na PE Trbovlje pa mi je kolega reku, da enkrat začetk naslednjega leta tud mi dobimo ADSL. Jih kličem takoj 2. januarja
chucki ::
cable rula! ADSL sux! tako bo vedno!
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
[t502] ::
Pa daj nehaj stem chucki. Sigurno bi govoril drugace ce bi mel ADSL namesto Kabla
ADSL in Kabel sta oba isto sranje. Oba sta broadband.
[t502]
ADSL in Kabel sta oba isto sranje. Oba sta broadband.
[t502]
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Porast števila širokopasovnih povezav v ZDA (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 10621 (8900) | CaqKa |
» | Osebno zadovoljstvo: ADSL ali KABL ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 8013 (6214) | Narcos Satanicos |
» | Govorice, kaj namerava SIOL v prihodnosti (ADSL) - OMEJITVE (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 7273 (5097) | MUC |
» | KABEL vs ADSLOddelek: Omrežja in internet | 2070 (1565) | Soprano |
» | Nič več ADSLa?Oddelek: Omrežja in internet | 3017 (1786) | kleDo |