» »

NOV DVDrw za Prestigio nobile 157

NOV DVDrw za Prestigio nobile 157

tinem1811 ::

Cav,
sem prvic tu. najbrz ste ze veliko govorili o tem vendar vseeno...
...mam PRestigio Nobile 157 in mi je sel CD/RW v maloro...sedaj iscem novega. Mam problem, ker sem v VB in tu ne prodajajo komponent za ta prenosnik. Kaksne so kaj specifikacije za tak DVD/RW. Kaj lahko kupim kar kateregakoli in sam zamenjam surface (kot najbrz ze veste prestigio, solonote,... majo nek tak zaobljen surface in ne ravnega za komponento odspredaj). Kako pa starega poberem ven, kaj je pomembno da naredim, katere stvari je treba preveriti preden se vzame novega,...


Hvala in lp,
tine

trek@s ::

Vprašaj na tvojem servisu - tam ti ga lahko zrihtajo, te bo pa prišlo 25-30k SIT. Jaz v sloveniji nisem našel takšnega modela, da bi pasal notri; še v tujini komajkje. Tako drago ga nisem hotel plačati, zato sem si omislil zunanji pekač.

tinem1811 ::

Hmm...
Ja tega sem se bal. Kaj pa ce odsraufam ta sprednjo stran in jo prisraufam na novega...al je od zadaj drugacen?
TO je mal shit ja....
Mogoce bom res kupil eksterca. Kaj priporocate?

trek@s ::

Ne vem kako bi šlo z menjavo ploščice, ker se mora ujemati lučka, gumb za odpiranje, luknjica za zasilno odpiranje. Kupiš zunanje ohišje za ~10k sit + eno dvdrw enoto za 10k sit, pa boš imel DOSTI hitrejšo zadevo za manj denarja. Razen če te ne moti malce težja prenosljivost. Aja, a sedanja enota ti je čisto crknila; garancije ni več?

tinem1811 ::

Ja nevem kar naenkrat se je zacel jebat. POmojem je kaj razmajano noter, ker CD skoraj ne zacne brati, DVD pa zacne brati sam potem melje in grodi tako pocasi in ne pride nikamor...ma sem mi zdi da je vse skupaj malo razmajano, labavo. Mislis, ce bi ga pobral ven, ga malo posraufal in dal nazaj noter bi kaj pomagalo...res pa je da je ze prej delal probleme, ker mi je CD-je konstantno uniceval med peko...pa se samo CD pekac je in ne dvd pekac.
Ja garancija je se do konca decembra, kupil sem ga pri TECH TRADE. Sam trenutno zivim v tujini tako da je malo jeba, kako in kaj. Verjetno bom kupil kako eksterno enoto (LG-jeva je kar ugodna), glej:

http://www.pricerunner.co.uk/computing/...


Ko pa pridem domov pa nesem na servis mojo, doplacam za DVDRW in prodam mojo eksterno enoto za vsaj isto ceno,kot sem jo kupil. V VB so cene precej nizje.

lp,t.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Philips 1640P in BenQ 1620 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Strojna oprema
34526975 (11926) e-marko
»

Kateri prenosnik je za 350-380k OK? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
514422 (3447) Jackass
»

Prestigio prenosnik (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Kaj kupiti
19517387 (9563) Utk
»

Čim manjše oz. Mini mini. Od celih ohišij do komponent

Oddelek: Kaj kupiti
401934 (1444) Big_Al
»

Nakup "ultraportable" prenosnika

Oddelek: Kaj kupiti
141475 (1185) jlpktnst

Več podobnih tem