Forum » Zvok in slika » Navedenega modula ni bilo mogoče najti.
Navedenega modula ni bilo mogoče najti.
dadooo ::
Dober dan, ko hočem poslušat pesem ali gledat video v windoes media player mi javi sledečo napako: Navedenega modula ni bilo mogoče najti.Sem že probal na novo inštalirat pa vseeno dela enakoo.
če kdo ve kako to odpraviti, naj piše.
če kdo ve kako to odpraviti, naj piše.
Senitel ::
Na novo inšaliral kaj? Windows media player? Verjetno ti manjka kakšen kritičen DLL. Lahko od kodekov, lahko pa tudi kakšen sistemski... Kater dll ti pa manjka?
podtalje ::
WMP instalira kodeke za predvajanje .wmv datotek. Za .avi datoteke običajno potrebuješ dodatne kodeke (npr. ffdshow).
Povej končnice datotek, ki jih poizkušaš predvajati in ali si že mogoče probal predvajati v kakšnem drugem predvajalniku.
Povej končnice datotek, ki jih poizkušaš predvajati in ali si že mogoče probal predvajati v kakšnem drugem predvajalniku.
podtalje ::
Vidim, da prav zgovoren nisi.
Povej vsaj kateri TV tuner, katero aplikacijo (mogoče PCTV). Vsaka informacija je dobrodošla.
Nekateri so imeli uspeh, ko so deinstalirali tuner in še enkrat instalirali WMP.
Povej vsaj kateri TV tuner, katero aplikacijo (mogoče PCTV). Vsaka informacija je dobrodošla.
Nekateri so imeli uspeh, ko so deinstalirali tuner in še enkrat instalirali WMP.
nx6325 ::
zdravo
sm kar izkoristil staro temo.
js mam problem ko pridem v windowse mi napiše da ne more najti wdokbye.dll , kako bi rešil ta problem. Mislm da je težava nastala ko sm z nod 32 pregledoval in mi je to zbrisal. kje dobit to datoteko?
prosim za informacije
lp
sm kar izkoristil staro temo.
js mam problem ko pridem v windowse mi napiše da ne more najti wdokbye.dll , kako bi rešil ta problem. Mislm da je težava nastala ko sm z nod 32 pregledoval in mi je to zbrisal. kje dobit to datoteko?
prosim za informacije
lp
jekson ::
v tem primeru si lahko pomagaš z sistem restore in izbereš tisto dostopno točko pred katero se je začela pojavljati napaka ali tiste, ki maš na razpolago
Pot do restorja pa je sledeča:
Start-->Accesories-->System Tools-->System Restore
Pot do restorja pa je sledeča:
Start-->Accesories-->System Tools-->System Restore
lipa ::
Ne poskušat restore, kajti to je bil virus, Trojan-Downloader.Win32.Busky.gen. Program ga je odstranil, vendar je ostal zapis, mogoče kje pod Run, ali podobno. Raje poišči po registru, kje ga kliče in zbriši.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59336 (14484) | BaRtMaN |
» | [ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 76 77 78 79 )Oddelek: Operacijski sistemi | 267372 (66964) | Seljak |
» | HD codec (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 17420 (10305) | GrimReaper |
» | IE 7 ali FF ne predvaja nekaterih video vsebin (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8473 (7554) | HitriPepe |
» | xp sp1 1106 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4950 (3637) | Paramedic |