Forum » Igre » Za ljubitelje starih streljacin!!!
Za ljubitelje starih streljacin!!!
drag ::
Za vse tiste, ki ste ze kdaj igrali ali bi morda poizkusili igrati DOOM2 preko neta obstaja WWW.ZDAEMON.ORG! Na strani lahko potegnete dol klient za se logirat na ZDaemon, med drugim tudi forum in ostale informacije. ZDaemon je dokaj razsirjena skupnost z raznimi klani, tekmovanji in serverji na katerih lahko igrate razlicne mape na vse mozne nacine(CTF, DM, TDM, COOP, FFA). Igranje je skoraj brez pinga z adsl povezavo in zna postati pravo mesarjenje:) Sicer je na ZDaemonu Slovencev zelo malo, zato sem se tudi odlocil to objaviti na forumih v upanju, da se nam bo se kdo pridruzil. Zadeva je BREZPLACNA in enostavna!:) TRY IT OUT
no fear
blazzzzz ::
a lahko malo bolj podrobno razložiš, kako se to usposobi za igranje?
kaj potrebuješ? postopek?
angleščina mi je tuja
kaj potrebuješ? postopek?
angleščina mi je tuja
vedno se najde kdo, ki se ti posmehuje
drag ::
Na strani imas za pobrat program oz. klient ZDaemon 1.08 nahaja se pa tam pod Downloads. Stvar instaliras in pozenes zdlauncher.exe, gres pod servers in tam das refresh, da ti izpise vse serverje pa to, joinas pa z dvojnim klikom na server:) u prvo ti bo slo se mape dol pobirat, ne traja dolgo...
no fear
TeraSonic++ ::
Zakon reč tole ni kej
...........................................................
Life is only a computer simulation
"veritas vos liberabit"
Life is only a computer simulation
"veritas vos liberabit"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Aion (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Igre | 63415 (25710) | Meizu |
» | Quake Live (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 16100 (8503) | Hanzo |
» | Nov popravek in razširitev za Unreal Tournament 3Oddelek: Novice / Igre | 4913 (3482) | Ktj |
» | Quake IV - Multiplayer (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 9344 (6118) | ERGY |
» | Slo-Tech Lan 2003 - Katere igre? (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 5692 (4457) | ferjan |