Kar se omenjene teme -- igranja -- tiče, bom na prihajajočem Slo-Tech eventu / lanpartiju najbrž vaš gostitelj. Zatorej želim, da vse želje, ki se tičejo igranja, sporočate meni v tej temi, preko privatnih sporočil ali e-maila, pa tudi na ircu me najdete (#slo-tech, nick je enak kot tu).
Da razčistimo prvo stvar: omejevali vas pri igranju ne bomo -- ta tema je namenjena le zbiranju informacij, za katere igre bi radi imeli namenske (dedicated) strežnike. Če boste imeli druge želje (C&C, AOE, NFS...) se seveda lahko sami organizirate in najdete soigralce.
Dobrodošle informacije bi pa bile:
Igre, ki jih želite igrati na namenskih strežnikih
Tipi zgoraj naštetih iger (modi)
Informacije o kakih kvalitetnih in ogromnih (za +32 igralcev) mapah
Predlogi za tekmovanja za posamezne igre
Samo toliko, da si ustvarimo sliko o tem kaj VI pričakujete od enega MEGA lana :)
Še dodatek, tema se moderira na malo višjem nivoju in prosim, da se držite navodil in ne udrihate po tujih predlogih, bo šlo?
Okej... zbiramo ideje za dedicated strežnike -- če igra nima dedicated strežnika za linux (dodaten podatek), je prosim NE omenjat tukej. Kaj bi radi špilali nas ne zanima , zanima nas, kaj bi radi špilali na naših dedicated serverjih
Torej, glede na to, da sem lokalec in sem bil na obeh dosedanjih lanih predlagam: 1. UT - je za linux 1.1. UT mod Unreal Fortress 1.2. Lahko dobim/jih imam ene "miljontavznt" map, modov, mutatorjev, itd. za UT
Ker smo z frendi popolnoma obsedeni z UTjem vam v primeru tekmovanja (ki ga lahko pomagamo zorganizirat) zagotavljam najmanj 10+ ljudi. (BTW: spletna stran nase "plemenske skupnosti" - DEAHO - zdruzuje vec "klanov") Ce bi bilo zanimanje bi se dalo mogoce zmenit za eno medklanovsko klanje! Ne vem no, dejte organizatorji povedat.
2. UT2003 3. Jedi Knight II (nujno!!!!!) 4. CS - ce bodo napovedana tekmovanja se jih bomo udelezili kot "plemenska skupnost" 5. ....
Zaenkrat toliko...
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Vi sam predloge filejte - v parih dneh, če bo dovolj feedbacka se bo pripravil približen program v vpogled in komentiranje userjem in ga bomo potem še naknadno spreminjal po vaših željah.
Kakrsnekoli klanovske zadeve odpadejo. Smisel tega lana ni tekmovanje med klani ampak zabava folka. Osebno sem imel ze prevec problemov na raznih tekmovanjih klanov, posebi v igrah kot je UT/quake itd. In ne, to ni diskriminacija :) Ce bi kdo na lanu imel eksplicitno zeljo po tekmovanju med sabo v raznih skupinah se lahko med sabo organizira tam na mestu, da bi pa prisli klani, en bolj pameten k drug in drug drugmu mamo je*al, odpade.
CS -> sploh ne med kakimi klani, ampak pac skupinica se nardi lepo in pol se uravnotezi med igro, da niso eni prevec mocni, da je vsem zabavno. Ne pa da bi bil rezultat pol 86:13, ampak bolj podobno 54:57 naprimer...ZABAVA na prvem mestu.
Zivljenje je kruto, grdo in nepravicno, ker zahteva od nas, da ne krademo.. Toda, ker to ni v nasi pristojnosti ne bomo preverjali legalnosti programske opreme na vasih racunalnih.
Omogočen bo prevoz na dan eventa iz železniške postaje v Kopru, tako da ni težav za tiste brez avtov. Enostavno popakiraj kišto na vlak, pa vas pridemo iskat!
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
Dostopa od zunaj ne bo (inet), tako da - če boste želeli igrat, se boste morali oglasiti pri nas. V nasprotnem primeru je brez pomena da organiziramo lan če se bodo vsi connectal od doma.. ni fore...
Na seznam iger obvezno dajte tudi Enemy Territory. Ubitačno nor špil. Stvar je relativno nova, tako da ni kakih modov, mape so prav tako le built-in, tekmuje pa se seveda v kampanjah, malo se zmenimo o ekipah pa je.