» »

phil schneider

phil schneider

sultan of swing ::

Zanima me koliko od vas pozna phila schneidrja?Kaj si mislite o vsem tem?Spodaj je odlomek za vse ki zanj prvič slišite!

Philov dobri prijatelj Al Pratt je sumil, da nekaj ni v redu, saj je že več dni zaman trkal na vrata Philipovega stanovanja v Willsonvilleu (Oregon). Kljub temu, da je bil na dvorišču parkiran Philov avto, mu ni nihče odgovoril na njegovo trkanje. 17. januarja 1996 je Al Pratt skupaj z upravnikom stanovanj Autumn Park in detektivom vstopil v stanovanje. V stanovanju so našli truplo Phila Schneiderja. Mrtev je bil že 5 do 7 dni. Mrliški oglednik okrožja Clackamas je pripisal vzrok za njegovo smrt srčno kap. Vseeno pa so se v naslednjih dneh pričele pojavljati vznemirjajoče podrobnosti o okoliščinah njegove smrti, kar je pripeljalo nekatere do mišljenja, da Phil ni umrl zaradi kapi, ampak je bil umorjen.

Življenje Phila Schneiderja je bilo, tako kot njegova smrt, sporno. Rodil se je 23. aprila leta 1947 v bolnišnici ameriške vojaške mornarice v Bethesdi. Philov oče, Oscar Schneider, je bil kapitan v mornarici Združenih držav, delal je na nuklearni medicini ter pomagal pri konstrukciji jedrskih podmornic. Kapitan Schneider je bil tudi član "Operacije Crossroads", ki je bila odgovorna za testiranje jedrskih orožij v Pacifiku na Otoku Bikini.

Dve leti pred svojo smrtjo je bil Phil Schneider na "predavalni turneji", kjer je govoril o vladnih prikritjih, NLP, vesoljski obrambi, črnih helikopterjih, zaporih v oblilki želežniških vagonov za politične zapornike, o bombardiranju World Trade Centra in tajnih proračunih.

Bil je zelo kontroverzna oseba. Phil Schneider je namreč trdil, da naj bi bil njegov oče vpleten tudi na razvpiti "Filadelfijski poskus". poleg tega je Philip trdil, da je bivši vladni uslužbenec in da naj bi sodeloval pri gradnji podemnih vojaških baz po vsej državi (DUMB) ter da naj bi bil eden izmed treh ljudi, ki so preživeli incident med Nezemljani (Greyi) in ameriško vojsko v bazi Dulce leta 1979. Bivša žena Phila Schneiderja verjame, da je bil phil umorjen zaradi tega, ker je pričel razkrivati resnico o Ameriški vladni vpletenosti z NLP-ji, in ostalimi skrivnostnimi in sumljivimi črnimi "projekti" vlade, kot so podzemne baze, izdelava blindiranih vagonov, črni helikopterji itd.

V svojem zadnjem predavanju, maja leta 1995 v Idahu, je Phil izjavil, da se je leta 1954 Zvezna vlada odločila, da obide ustavo in sklene tajni dogovor z nezemljani. Dogovor so poimenovali "1954 Grenada Dogovor" (1954 Grenada Treaty). Uradniki so se strinjali, da lahko Nezemljani (Greyi) v zamenjavo za izvenzemeljsko tehnologijo testirajo svoje tehnike vsadkov na prebivalcih Zamlje. Prvotni dogovor je bil, da Nezemljani obveščajo vlado, koga so ugrabili in komu je bil vgrajen vsadek. Sčasoma pa so Nezemljani spremenili pogodbo ter pričeli ugrabljati in vsajati vsadke na tisoče ljudem, ne da bi o tem obveščali vlado.

Leta 1979 je bil Phil vpleten v gradnjo dodatkov h globoki podzemni bazi pri Dulce v Novi Mehiki. Pri takratnem projektu so v puščavo izvrtali štiri luknje, ki naj bi jih pozneje med seboj povezali s tuneli. Philovo delo je bilo, da se je spustil v luknje, preveril vzorce kamnin, ter priporočil kakšno vrsto eksploziva naj uporabljajo za posamezne kamnine. Pri delu so delavci po nesreči odprli veliko umetno votlino, tajno bazo Nezemljanov, ki jih poznamo pod imenom Greyi. V paniki, ki je nastala, je bilo ubitih 67 delavcev in vojaškega osebja. Phil Schneider naj bi bil eden izmed treh, ki so preživeli. Brazgotine na prsnem košu je pripisoval nezemljanskemu orožju, ki naj bi ga bilo zadelo. Radiacija tega orožja naj bi bila tudi vzrok za njegovo bolehanje za rakom.

Če so trditve Phila Schneiderja resnične, potem bi lahko njegovo poznavanje skrivnosti vlade, NLP in druge informacije, ki jih skrivajo pred javnostjo, predstavljale resno spremenbo v svetu kot ga poznamo danes. Sedem mesecev po zadnjem predavanju so ga ljudje za katere je delal, zverinsko mučili in nato ubili.

8-O

Thomas ::

Bullshit.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

sultan of swing ::

zakaj bullshit?kako si lahko prepričan?mislim,da verjetno vse le ni res,je pa v tem sigurno nekaj resnice.sicer pa če bi črtal zgodbe o nezemljanih,bi vse skupaj zvenelo veliko bolj resnično

Thomas ::

Trust me.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

jetam ::

po moje so ga Men In Black... In to uni iz risanke... :D

SmiLe_ ::

`lo!

Tole si preberi:Cooperov dokument, preveden v HR.Sicer je pa napaka, da te zadeve razpravljaš tukaj. Nikamor ne boš prišel. Zadeve so tako obširne, da folk preprosto ne dojame in tudi če je vse res, nikamor ne bomo prišli, ker jaz nebi niti najboljšega frenda mogel prepričat, da sem videl npr. ufo ali pa kaj takega, saj "so" nas uspeli prepričati, da kaj takega ni možno.Folk nix ne rečem, da je res.. ampak je smešno če US vlada zanika obstoj baze Area 51, kjer se testirajo razne zadeve, na nobenem uradnem zemljevidu pa ni vrisana, pred leti dokler niso pokupili še več ozemlja okoli nje pa si jo lahko slikal. Vsi kompleksi tam so pa ogroomni. Se pravi če zanikajo obstoj tega... nam skrivajo še marsikaj drugega. :D[Sm|Le]

luni ::

Ah prosim nehaj s taksnimi neumnostmi. Zaupan Thomasu, on ze ve.

mmrblbllblbphhhphHAHAHHAHAHAH

ekhm, ja :8)
Artificial Intelligentia

sultan of swing ::

ja,smile dokument je zanimiv.zanima me kdaj bo vlada zda nehala lagati in prišla z resnico na dan.pojma nimamo kaj vse nam skrivajo.

Thomas ::

Ne no .. če že gledata X files - jim vsaj ne verjemita vsega. :D
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

BC3 ::

ja, raje verjemita Thomasu.:\
-:| athlon x2 5000->phenom fx-5000@3G, vapor-x 4890, aeneon xtune |:-

Binji ::

BC3: Yeah right8-)
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

jetam ::

Ej Stojan kater del x-fajlov naj bi pa priznala vlada ZDA? Mogoče La Chupacabro, volkodlake ali Area51?

SkIDiver ::

Dejte še kj povedat. Kar se tiče teh zadev zmeri rad berem razne pametne diskusije.

sultan of swing ::

a to je za tebe pametna diskusija.zame ni

DaDo ::

Verjetno je padla gledanost X fajlom, pa so naredili eno marketinško akcijo :D


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Phil Schneider (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6410319 (9265) Black Dragon
»

Kraji,ki jih ne moreš obiskati

Oddelek: Loža
244576 (3231) Okapi

Bela hiša zanikala kontakte z nezemljani (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9516524 (13934) Ziga Dolhar

UFO Area 51 - The Alien interview (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Loža
58441835 (32875) STASI
»

UFO tehnologija (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
20216748 (12038) dukenukem

Več podobnih tem