Forum » Pomoč in nasveti » Televizija+računalnik...Kako????
Televizija+računalnik...Kako????
kumby ::
Že neki cajta mam televizijo u sobi.Pa sm slišo,d je možno tud to,da povežeš računalnik s televizijo.To bi mi najdbol prišl prav pri kakih filmih,ki bi jih lahka zaganju kr prek računalnika na televizijo.Da bi bla slika večja,k namreč niam dvd-ja v svoji sobi.
Tak da me zanima, če je kdo to probu že naredit doma????Pa ka nucam še zram,da bo to funkcijoniral???
Hvala za odgovor
Tak da me zanima, če je kdo to probu že naredit doma????Pa ka nucam še zram,da bo to funkcijoniral???
Hvala za odgovor
- zaklenilo: bastadu ()
garv ::
Ojej. Ja prvo rabiš grafično kartico s TV-out izhodom. Potem povežeš kartico in TV-sprejemnik z video-kablom. Najbolje na scart. To bi moral delovat. Za brezhibno delovanje potrebuješ še elektriko.
kumby ::
ja sej to js zastopim.Sam kok nej js vem če ma grafična tv out,mam pa geforce fx 5200.
Glede tistga kabla pa more pol bit kao pri tvju scart,na compu pa kak?
Glede tistga kabla pa more pol bit kao pri tvju scart,na compu pa kak?
itak37 ::
Tukaj imas lepo opisano, kako se to naredi. Za tako enostavna vprasanja pa drugic malo sam prebrskaj preden odpres temo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 591425 (30754) | Dominator |
» | Kabelska TV na S-video in?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1668 (1435) | -Jani- |
» | Geforce Tv-out .. katere kable rabim?Oddelek: Zvok in slika | 1514 (1287) | KuhaR |
» | kateri kabelOddelek: Kaj kupiti | 857 (678) | boštjan |
» | tv out faqOddelek: Zvok in slika | 1445 (1217) | ts |