Forum » Zvok in slika » Geforce Tv-out .. katere kable rabim?
Geforce Tv-out .. katere kable rabim?
Alec999 ::
oj,
imam Geforce2 z TV-out (Conexant Bt869) zraven nisem dobil nobenega kabla za tv-out
zato vas sprasujem kaj use rabim, da priklopim tv-out in zvok s televizijo.
Na televiziji imam samo SCART pikljucek.
Rabu bi pa 10 metrov kabla .. torej kaj use morm kupiti in kje to dobiti?
lp,
Alec999
P.S. A kdo ve kako se Detonatorje nastima iz Slovenscine v Anglescino?
imam Geforce2 z TV-out (Conexant Bt869) zraven nisem dobil nobenega kabla za tv-out
zato vas sprasujem kaj use rabim, da priklopim tv-out in zvok s televizijo.
Na televiziji imam samo SCART pikljucek.
Rabu bi pa 10 metrov kabla .. torej kaj use morm kupiti in kje to dobiti?
lp,
Alec999
P.S. A kdo ve kako se Detonatorje nastima iz Slovenscine v Anglescino?
- premaknil: Gandalfar ()
AngelOfDeath ::
Detonatroji se inštalirajo v tistem jeziku ki ga imaš nastavljenega v regionalnih nastavitvah.
kakšen kabl rabiš za TV- Out ?
prvo povej kakšen priključek imaš na grafični :)
lahko tudi pogledaš v iskanje ker je podobnih tem kar nekaj.
kakšen kabl rabiš za TV- Out ?
prvo povej kakšen priključek imaš na grafični :)
lahko tudi pogledaš v iskanje ker je podobnih tem kar nekaj.
TV izhod je 7 pinski zenski konektor (6 okroglih ena ploscata lukna, tak k za PS misko in tipkovnico)
u iskanju po prejsnih temah nism najdu zeljenega odgovora sam zmeda je bla :)
zato sm posebi uprasu.
u iskanju po prejsnih temah nism najdu zeljenega odgovora sam zmeda je bla :)
zato sm posebi uprasu.
ali3n ::
Jaz sem dobil zraven kartice adapter - iz tega 7 pinskega v činč (rumen) in še ta činč kabl za v televizijo.
Ko (če) boš kupoval, nesi za vsak slučaj kartico seboj...
Ko (če) boš kupoval, nesi za vsak slučaj kartico seboj...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ali3n ()
jureus ::
Rabis taki mali skart prikljucek, ko ma na eni strani enaki vhod kograficni tvout, ter se dve lukni za dva kabla z zvok. Vse to dobis v trgovini BIG BANG. scart prikljucek taki stane okoli 3000, kabli pa okoli 2000.
ok
(tv-out) ... nevem? ... <---- Kabel SVHS M/M ----> Scart/3Xčinč + SVHS IN/OUT ... (TV)
pa se pol kabl za zvok treba kupt?
nevem kje bi dubu tak kabl k ga dobis prilozenga zraven graficne? :(
lp,
Alec999
(tv-out) ... nevem? ... <---- Kabel SVHS M/M ----> Scart/3Xčinč + SVHS IN/OUT ... (TV)
pa se pol kabl za zvok treba kupt?
lp,
Alec999
ok zdej mi je use jasn vec al mn ... sam nek morm dobit 6 pinski kabel .. ker mam na graficni 6 pinski vhod :(
A se komu sanja kje to prodajajo (6-pin to 4-pin/chinc)? .. bil sm ze v kr neki trgovinah pa tega niso mel :(
lp,
Alec999
A se komu sanja kje to prodajajo (6-pin to 4-pin/chinc)? .. bil sm ze v kr neki trgovinah pa tega niso mel :(
lp,
Alec999
ali3n ::
KLiči po računalniških trgovinah... drugega ti ne znam svetovat; morda Delko, HTE,... ?
KLiči po računalniških trgovinah... drugega ti ne znam svetovat; morda Delko, HTE,... ?
- "Rozi vidm." "S psom!"
Ok zdej sm bil v skor useh trgovinah pa tega kabla nimajo .. zato k ni standardni :(
ce je kdo vidu kje al pa prodaja 6 pin mini din v 4 pin mini din se priporocam :)
al pa ce mogoce ma ksne nacrte ... ce ne druzga ga bom sam naredu.
lp,
Alec999
P.S.
evo slikce Y kabla
ce je kdo vidu kje al pa prodaja 6 pin mini din v 4 pin mini din se priporocam :)
al pa ce mogoce ma ksne nacrte ... ce ne druzga ga bom sam naredu.
lp,
Alec999
P.S.
evo slikce Y kabla
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Alec999 ()
Crimson_Shadow ::
Poglej sem. Sem tudi sam pogledal tja, ampak njihov on-line katalog je dobesedno zanič. Če nimaš njihovega papirnega kataloga, povprašaj kakšnega znanca.
Saj res, pobaraj tistega, od katerega si kupil grafično (še posebno če je kupljena v trgovini) zakaj manjka ta pretvorni kabel. Kolikor vem, bi ta kabel MORAL dobit zraven.
Ali kdo ve, kako to, da imajo Nvidine grafične kartice SVHS izhod, grafične z ATI čipom pa nestandarde? Samo ne mi reč, da imajo samo zaradi tega ATI grafične boljšo sliko.
Saj res, pobaraj tistega, od katerega si kupil grafično (še posebno če je kupljena v trgovini) zakaj manjka ta pretvorni kabel. Kolikor vem, bi ta kabel MORAL dobit zraven.
Ali kdo ve, kako to, da imajo Nvidine grafične kartice SVHS izhod, grafične z ATI čipom pa nestandarde? Samo ne mi reč, da imajo samo zaradi tega ATI grafične boljšo sliko.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Crimson_Shadow ()
KuhaR ::
Ti lepo uporabi navaden 4 pinski din in ne rabiš nobenih adapterjev. Stranska dva pina na vsaki strani L in D sta S-vhs in le ta poveži na scart na TV. Sam imam GF3 in sem jo tudi dobu brez adapterja pa sem navaden S-vhs din utaknu not pa dela. Če pa tvoj TV ne podpira S-vhs preko scarta pa moraš uporabiti ostala dva pina (composite).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC NA TVOddelek: Strojna oprema | 8523 (7918) | opeter |
» | XFX 7300GT in črnobela slika na TV-OUT ?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 971 (946) | Gambino |
» | [divXvid] Mercury predvajalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 12412 (7499) | Alec999 |
» | tv out= čb slikaOddelek: Zvok in slika | 3306 (2839) | romario |
» | zakaj imam crno-belo sliko na tvju?Oddelek: Zvok in slika | 2340 (2195) | Gadjit |