Forum » Pomoč in nasveti » Outlook express
Outlook express
soso ::
Pozdravljeni!
Zanima me,kaj naredit , da lahko pregledujes posto, ki jo prejemas na domac racunalnik .ki ima IP xxxx (v Outlook express) ti pa si v pisarni ,kjer je IP yyyyy. Torej razlicen IP. Je kaksna varianta,da se o da? LP
Zanima me,kaj naredit , da lahko pregledujes posto, ki jo prejemas na domac racunalnik .ki ima IP xxxx (v Outlook express) ti pa si v pisarni ,kjer je IP yyyyy. Torej razlicen IP. Je kaksna varianta,da se o da? LP
Ah ni nam lahko!!!
Širajzl ::
Ja, outlook v pisarni si nastaviš tako kot ga imaš doma, samo da si obkjlukaš možnost, da ti kopijo sporočila pusti na strežniku, da lahko doma tud isto pošto dobiš in jo pregleduješ.
Hendrix ::
k je že glih tema....
kako oz. a se da naštimat, da mam v outlooku mail naslov od npr. Mail 386....skratka več mail naslovov v outlooku, kako se to nardi, mogoče kdo ve? Ker se mi neda vedno znova hecat tm, vpiši geslo ime...bla bla kadar hočm vidt če sm dubu mail, razumete?
lp
kako oz. a se da naštimat, da mam v outlooku mail naslov od npr. Mail 386....skratka več mail naslovov v outlooku, kako se to nardi, mogoče kdo ve? Ker se mi neda vedno znova hecat tm, vpiši geslo ime...bla bla kadar hočm vidt če sm dubu mail, razumete?
lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Hendrix ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 278123 (23054) | Matko |
» | thunderbird itd.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1069 (934) | balkanec |
» | SiOL e-mail: mail naj ostanejo na strežnikuOddelek: Omrežja in internet | 2163 (1937) | Mr_Globus |
» | Outlook sploh noče več dolpovlečt in pošiljat majlov :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 790 (669) | Han |
» | Shraniti emaile v Outlook Express-u ... kako ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1768 (1635) | JLP |