» »

Črno-bela slika na TV, GeForce 6600 GT na SCART

Črno-bela slika na TV, GeForce 6600 GT na SCART

Pentium ::

Uporabljam GeForce 6600 GT na PCI Express. Sistem je Intel Pentium 4 3.0GHz, 1GB RAM, GeForce 6600 GT, SATA 160GB Disk). Gonilnike imam posodoblene na zadnjo verzijo. Zadnjič sem si hotel ogledati DVD na televiziji. Uporabli sem SCART kabel, prikljopljen na TV OUT. Stvar je delala, ampak sem ven dobil samo črno-belo sliko. Kabel mi je normalno delal na mojem starem sistemu (Athlon XP 2600+, 1.9GHz, 512MB, ATI Radeon 9200SE), zdaj pa imam probleme. Uporabljam tudi isti TV kot prej.

Za odgovore se vnaprej zahvaljujem.

BluPhenix ::

Radeoni imajo ponavadi drugačne s-video priključke kot Nvidia, posledično drugačni kabli (vsaj moje izkušnje so take)

Možno je tudi: grafična kartica ne pošilja pravega signala (preveri v nastavitvah in sprobaj med s-video in composite), na TV nimaš nastavljenega pravega inputa. Pri meni je recimo na a/v črnobela slika, ko preklopim na s-video (na daljincu, ne scart kabla) je pa barvna.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

billy ::

Poglej če je izhod PAL, na nekaterih televizorjih (starih) je slika črno bela če je izbran NTSC namesto PAL...drugače pa lahko različni SCARTi različno prenašajo signal, buhve zakaj, ampak tako je recimo bilo tudi pri mojem divx playerju, z kupljenim SCARTom je slika bila črno bela, z originalnim pa barvna?

Vesoljc ::

z scart konektorjem kupljenim v sparu :\ je tudi crnobela slika. ko sem priklopil svideo na svideo stvar dela super.
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

HyperGL ::

meni se je to dogajalo, ker scart priključek ni hotel it več kot tolk noter... sfaljene mere ali pini... nekaj pač :) oziroma sem imel tudi težave s pini pri pretvorniku iz s-video v AV... malo to preveri...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Zvok in slika
1962589628 (28957) Dominator
»

Problem z Ati 9800pro v povezavi s TV!

Oddelek: Pomoč in nasveti
121173 (944) Valvoline
»

Zakaj mi na GeforceFX5700 ne dela TVOUT :( ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
514254 (3761) KTr1sk
»

Črnobela slika na TV-OUT

Oddelek: Zvok in slika
152144 (1807) Hevidi
»

S-video priklop ... laptop to TV ... brez barv?!?

Oddelek: Pomoč in nasveti
121416 (1246) OrlyTM

Več podobnih tem