» »

Linksys g54 dela tezave

Linksys g54 dela tezave

seljo ::

Vlgavnem vcerja sem kupil wireless ruter linksys... Vse lpo in prav ga prinesem domov vse priklopim dam cd v kisto grem po navodilih in pri tocki 7 se vse podre ko mora prebrat neke nastavitve od 0-100% pri 10% vedno napise da ni povezave z ruterjam in naj pogledma ce so kabli pravilno prikljuceni. Sem sporbal vse kar je mozno mrezno nastvlal ni da ni a on se ne najde. Mrezna mora delat ker sem jo do zdaj uporabljal da je bila direktno prikloplena z modemom. Ker mi stvar ni bila jasna sem postopek ponovil na laptopu in dela brez problema se pravi je problem nekje na domacem compu. Sedaj me zanima kaj bi lahko bilo narobe? Zjabani winsi? Mogoce mrezna? Kakrsen koli nasvet mi bo prisel se kako prav ker moja glava je prazna:(
u zivotu sve se vraca sve se placa

pujsek_ ::

Najprej si nastavi mrežno... ip name iste serije, gateway prehod pa daj na ta ruter, nakar pingaj zadevo!
Mislim da bo šlo, če ne pa malo preleti tukaj, če najdeš kak podoben problem. :\
Welcome shop.wlan-sat portal...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 433 34 35 36 )

Oddelek: Omrežja in internet
1794572556 (846) blink
»

povezava preko switcha ne dela (siol modem -> switch -> laptop)

Oddelek: Pomoč in nasveti
375451 (4955) BorutK-73
»

Sinope 568+ kot router (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
11952330 (24080) simone
»

Wireless router

Oddelek: Kaj kupiti
81665 (1261) pujsek_
»

Asus wlan 550ge