» »

Keš keš money!!!

Keš keš money!!!

1
2
3 4

CWIZO ::

Jest za 650 nebi sel nikol delat v tisto smrdljivnco, kjer bi mi vask 12letnik sral po glavi, jest bi se mu pa mogu zahvalit ker je prisel.
Doman: moras pa pol kr delat ce si lahko take zadeve privoscis. Ne da je s tem kej narobe, imam frende, ki so stari tok k jest bi po 3 dneh umrl, ce bi tastari sli na mal daljsi dopust...
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...

Doman ::

Sej ne delam skoraj nič. Delam med poletnimi počitnicami, ampak delam tako da zaslužim po 250-300k. Takrat si privoščim kakšno bolj drago zadevo, ki mi jo starši drugače nebi kupili ker nimajo tako velikih prihodkov. Letos je bil to monitor ter kolo, drugo leto bo npr. smučarska oprema... znajdit se je treba. Skoraj zagotovo pa lahko trdim da starši skoraj vsem kupijo obleke, hrano, karto, šolanje..... seveda so žal izjeme.

Nejc Pintar ::

off: @ŽirC: proti meku je Joža best in the world. Njegov hamburger mi je kul, samo na živce mi gre vrsta:)
Lahko je biti prvi, če si edini!

Boeing ::

Ganxta009, takšne smrkavce kot si ti, ki si niso v življenju sprobali še popolnoma nič, bi jaz za cel julij in avgust pod marš nagnal delat v kako fabriko (najraje v švas-halo), skladišče, kot pomočnik krovca ipd, za 700 tolarjev na uro, in ti to tudi pošteno plačal.

In potem bi te rad videl, kako si boš s tistim denarjem kupil "cunjce" za 15 jurjev, kadil travo in dajal za runde vsak petek in soboto.
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX

Sba ::

Večinoma so ti že povedal, da 50k/mesec ne potebuješ.
Doma se dogovori za plačan prevoz, malico, mobitel (2-3k), obleke (navadne), ter kašnega jurja za vikend. Za oblekce se pa lahko z babico zmeniš za kašnih 5k mesečno (verjetno jo imaš), pa za kašne praznike in rd si zaželi kaj za oblečt.
Sicer pa ti ni teba biti drago oblečen zaradi drugih, ker ne opazijo, oz. jim je vseeno če daš za hlače 6 ali 18k. Če se že odločiš kupovati draga oblačila, pa lahko kupuješ postopoma (verjetno neboš več veliko zrasel) taka oblačila so ponavadi kvalitetnejša in jih imaš lahko dlje... (tako sem jaz delal in imam sedaj že polno garderobo, sedaj pa malo menjam stil)

Lahko navedem še konkreten primer. Doma mi plačajo malico, mobitel (2-3k), adsl, pa kšnga jurja, če grem ven. Babica mi plača mesečno, pa da še malo za malico, druga babica pa da 5k... nanesejo pa prazniki, rd, konec šole... Seveda bi si včasih zaželel kaj več, a ne želim obremenjevati staršev... Poleti bi bilo pametno kaj delati, bom letos malo pogledal...

@Doman: kje uspeš toliko zaslužiti?
@XPERiENCE: slučajno veš kje iščejo prevajalce? (nisem ravno gledal za študentska (dijaška) dela)
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!

Antares22 ::

Nizka stopnja izobrazbe != neumen


Mislim... take izjave pa mi dekl dvignejo !!!!!
Bom pa tako povedal, ker smo že ravno pri dnaru.... Skoraj noben, ki ga poznam in ima resnično dosti dnara nima neke izobrazbe ! Če gledaš finačno ne boš SAMO z šolo in izobrazbo nikoli prišel do nekega bogastva ! Poznam ljudi, ki nimajo niti srednje šole dokončane, denarja pa tolk kot ga en doktor znanosti ne bo nikoli niti videl !!! Poznam veliko resnično bogatih, tu ne mislim tiste s 500 jurji mesečne plače in vsemi mogočimi titulami ampak tiste, ki legalno delajo po 3-4 miljone mesečno ! Pa ne mi rečti, da so neumni....
Everything he touches turns to gold....

Trubadur ::

Očitno ne poznaš pomena ! v stavku.

!= = ni enako
Berite Thomasa!

waLkeR^! ::

50 k za na mesec ne rabiš, torej izmišljaš si, in pa misliš kako easy je priti do denarja.. čepeti za računalnikom in prejemati? NE! DELAJ!!!
Don't annoy me. I can be really really strange.

CWIZO ::

Tkole je, da se s 50k sfurat cez 3 mesce. Sam to pomen res minimalno vsega.
Ce pa hoces kokr tok normaln zvet (pa ne mislim kle da kupujes majcke po 15k) je pa 50k cist realno za nekoiga, ki ma stanovanje in hrano se pr tastarih ostalo pa si sam placuje...
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...

Doman ::

@Doman: kje uspeš toliko zaslužiti?

Na petrolu pucam šipe po 10ur na dan. Mogoče je za nekatere :O služba, zame je pa 8-) , še posebej ko vidim denar.
Sem bil parkrat zelo ponižan in sem skoraj odnehal, potem pa vseeno nadaljeval. Najhuje mi je blo ko mi je en rekel: "Ne ti men cigant tle" al pa ko se je ena smrkla spravla name, da je to fuj služba, da sem ponižan...da ona 3x več zasluž z kelnarjenjem....

mtosev ::

Moja služba: ŠOLA :D
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

b0B3k ::

Zame ni nobena služba ali delo "fuj". To se zdi samo razvajenim šmrkavcem.

strictom ::

jov jov ganxta... js sm en izmed ganxt kle u slovenji... če rabš bakse mi sam reč... za malo dela vlko dollarsov... če boš rabo dobiš pa še bjoče... ukvarjam se predvsem z gang fajti pa rapm (50 cent 4eva)! če puznaš lord bebota slučajn. un mi dila baxe. mislem velk baxov. pa bjoče. zdej mamo v kratkem namen nabovt artilerije, kalašnike... bebo je clo govoru neki o nekem tanku... sam to je pre xtreme za slo.

če rabš mi piš na zasebna sporočil... se da kaj zment. le repat se bš mogov naučit. pa par udarcev mogoč.

bistvo je le da se cela slo ganxta & rap scena združ!
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

mtosev ::

:D STRICtom
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

strictom ::

kwaj smešn? hoč da te posercham al ka?
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Goldee ::

kot pomočnik krovca ipd, za 700 tolarjev na uro,
@boeing - ej, 700/h je luksuz.

O unmu gengsta-boyu pa ni vec sledi? Aaaa, ze vem kje je - ziher je najdu kak dober đob, kjer sam sedis, na racunu u banki se ti pa nabira kes. :)
And Now for Something Completely Different...

-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-

Avenger ::

>>>Povprecen dijak, ki zivi doma, v bistvu ne rabi nic denarja, da pride skozi mesec.

BigWhale: pod pogojem da skoz visi na internetu. Ups. Nič denarja. Bi šel na žurko, o kateri pol klasa govori že cel mesec in zapel tisto tahudo bejbo in jo odpeljal v kino? Ma jebeš, naj se igra z lego kockami in drka na mentalno sliko razredničarke s povešenimi joški.

Jaz čist dobro razumem to, kljub temu, da je Ganxta tukajle zelo grobo in malo ekstremno tole napisal, dejansko pa je res. Če hočeš bit in, morš met pač nekako dobre cunjice, ajde, vsaj približno, ampak še vedno ni nič poceni, da o firmah, ki so pri mladičkih blazno cenjene sploh ne govorim. Kaj jih sili v kupovanje bizarno dragih cunj? Družba. Ko smo odrasli, je vedno lahko gledat nazaj in si mislit češ kako lahko je bilo takrat, nobenih problemov, samo uživanje. Ha. Včasih je že 1 ekstra mozolj na nepravem mestu pomenil katastrofo primerljivo samo z zamujenim pomembnim deadlinom danes. Da ne omenjam kakšni štosi so bili, če se je nekdo upal prikazat v ta čeških supergah. Mislm, proporcije. Včasih so bile čisto druge stvari popolnoma enkako pomembne kot neke stvari danes. Edina razlika je v tem, da so efekti v odraslem življenju precej realni, v takem šolskem, dijaškem pa le navidezni ampak le, če gledaš nazaj. 8-)
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

whatever ::

Men se smili folk, ki dela v Mcdonalds za male pare, pol pa morejo bit vsi vseh 8 ali koliko ur službe prisiljeno nasmejani in prijazni da se kar cedi od njih, medtem ko jim vsako sekundo dihajo za vrat nadzorniki. Groza.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: whatever ()

mtosev ::

Folk v McDonaldsu ni slabo plačan.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

#000000 ::

mtosev definiraj kaj je res slabo ? Mislm da niso najslabše plačani, definitivno pa niso 'dobro' oz. niti za 'silo dobro'

Tear_DR0P ::

men je sam ful hecn, kak ste se vsi napalili na tole zajebantsko temo enga tipa, ki je iz jokastega foruma prišu pogledat zarad jokanja klemna22

edit: pardon jockerjevega
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

Zgodovina sprememb…

BigWhale ::

Avenger,

Tebi pa 'cool' status precej pomeni, a? ;)

Daedalus ::

Ja ja, tako je. Al si cool in ah in sploh, al te pa ni, ne Avenger:\
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

BigWhale ::

Ne, al si cool al pa mastrubiras nad slikami uciteljice.

Tako je po njegovo. ;)

perci ::

BigWhale: Ja lahko ti vse kupjo starši in potem res ne rabiš svojega denarja. Rabiš pa njihovega, ane? Zakaj ne bi blo bolš dat frocom neki keša, pa nej ga sami razporejajo?

wtf?! ::

IMO ga bi NEKATERI "zafural":\ .....za brezvezne stvari ...pol bi jim pa zmanjkal za osnovne stvari....

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: wtf?! ()

BigWhale ::

Perci, denar lahko das otroku, da ga sam razporeja, ampak rabi ga pa ne.

:)

Keyser Soze ::

OK, definiraj otrok. Potem bomo pa govorili, kdo ga rabi in kdo ne.

Če hoče imeti najstnik, ki hodi v SŠ (lahko tudi OŠ) neko normalno življenje, potrebuje določeno vsoto denarja. Nekega razkošja ravno ni treba, ker se mora naučiti tudi racionalnega ravnanja z denarjem, ampak brez pa sigurno ne gre. Ni treba, da si kupuje cunje za 20-30 tisočakov po kosu, niti ni potrebe po 15 tisočakih telefonskih pogovorov ter kavicah in cigaretah kot vsakodnevnih opravilih.

Kako bo ta denar zaslužil? Težko pomoje. Tu sigurno najbolj pomembno vlogo igrajo starši in žepnina.

Kar se tiče pa študentov... Meni starši že dolgo časa niso dali tolarja za obleko, faks, prevoz, ipd. Hrano kupujejo oni in jo kupujem tudi jaz, določene položnice plačujem jaz, določene oni. Se pravi, da služim zase z delom preko SŠ. Ker preprosto rabim denar, če hočem vsaj kolikor toliko normalno živet oz. funkcionirat kot študent.

Tegale lokalnega (beri: S&T) Ganksterja pa ne bi komentiral. Eno njegovo pametno temo sem že bral včeraj. Pomoje mu trda prede, glede na to, da razmišlja o enem "luksuzu", pa še do načina kako zaslužiti denar ni prišel, kaj šele da bi ga realiziral.

mtosev ::

@#000000

Če se pravilno spomnim se mi zdi da dobijo nekje 150-160.000 v McDonaldsu.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Microsoft ::

Ma vi ste totalno potratni s tem cotim. Jst mam recimo bundo iz 7. razreda se danes, ker mi je prav kul. In totalno me bk, ce je barva bunde kao in, ce je firma in. Pol, sredno solo sem naredil z ~3 pari kavbojk. Pa menda sem naredil dva letnika z enim parom copat.
Pa tudi nevem, s kako druzbo se druzte, da vam potem tezijo, ces kake cote pa mas. Men tega noben sosolec ni rekel, ne v OS, ne v SS. Pac, druzis se s takimi, ki so normalni. Ne pa z nekimi jebaći. Na sreco pa nisem mel veliko takih sosoclev.

Tako, da vsaj men ni druge, kot da recem, da ste cotarsko totalno razvajeni na celi crti.


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Tr0n ::

Enkrat za spremembo se strinjam z gospodom Microsoftom. :)

mtosev ::

Me too. :D
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Boeing ::

Heh, Microsoft je po dolgem času spet poknil eno pametno... sem tudi jaz naredil celo srednjo šolo z 2-3 jeanskami in dvemi pari čevljev... pa ne da nebi imel, ampak se mi enostavno zdi potrata denarja za vse te cote in zunanji imidž... zato da bo drugemu prav, kako se jaz oblačim... mislim halo, pa kaj ste znoreli :\

Goldee: ja, 700 tolarjev je mogoče res luksuz, a ko bi na koncu za 2 meseca dela dobil 120 jurjev, bi si hitro preračunal, da se "cunjca" za 15k pa mogoče res ne splača in da bo tista za 3k iz H&M čisto dobra :)
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX

gzibret ::

> Pa menda sem naredil dva letnika z enim parom copat.
> jaz naredil celo srednjo šolo z 2-3 jeanskami in dvemi pari čevljev

Sta kdaj povohala vajine copate (čevlje)?
Vse je za neki dobr!

Keyser Soze ::

Meni kratko malo niso zdržali več kot eno leto. Ne copati, čevlji, superge in ne hlače in ne srajce, majce, ipd. Ker so razpadle. :D Da ne omenjam nogavic, spodnjih gat in podobnega potrošnega materjala.

Tako, da ne vem kakšni izležavači ste bili.:P

In zunanji izgled tudi važi. Ne moreš hodit okoli kot en klošar. Doma imet pa licenčno kopijo XPjev PRO, Offica, ipd.:)

Microsoft ::

Ne moreš hodit okoli kot en klošar.

Vidis, to je problem. Jst sem zdej klosar, ker ze celo leto nosim iste copate, recimo. Ta meja "klosarja" je taka, da ce nimas vsak tedn ene druge cote na seb, si ze cuden. Ce prides z mesec starimi hlaci, si outdated. Ce mas neki gor, kar ni in, si itak out. V vsakem od teh primeru si tudi klosar.

Tak, da to ne drzi, ane. Nekateri se pac ne sekiramo, ker nimamo super duper fenci smenci cotic gor na seb. Sam to se ne pomen, da smo klosarji. Nosmo cote, da nam je udobno, da nas ne zebe, pa dan nazga ne vidjo.:P V osnovi je tko, da mamo cote za to, da sluzjo svojemu namenu. Ne pa nekemu razkazovanju ala jebač stajl. Da bi pol mel okrog vratu, pasu, noge, roke, luleka, pa se kje sto verizic, ur, zapestnic, trakecv, nam ni. Vsaj meni ne.


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Keyser Soze ::

Ne to. Ampak kratko malo ne moreš bit skoz v enih in istih cunjah, ker praktično že zaudarjaš. Da ne rečem, kakšne so, recimo hlače, ob tako pogosti rabi in pranju(kdaj pa, če si vseskozi v enih hlačah). Skratka. Za normalnega in urejenega človeka nemogoča opcija.

Da se ne spuščamo v brado, nohte, lase, ipd.:)

Microsoft ::

Casa za pranja cot je dost. Sej ti ni treba it v bundi in copatih spat.


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

pURan ::

eh kdo pa nuca 15K za kurcevo majcko,al pa 50 K za tiste superge ki so oh in sploh? mene osebno starsi ne zalagajo s kesom.dajo mi tist kar nucam (cunje,futer,strom) in mi nc ne manjka. v omari mam vse skup dvoje hlace,bundo, 4 puloverje,par majic,bulerje, pa 20 gat ! sm se pa od malce odjavu dam mam zdej kr neki dohodka.ce se druzis z s ljudmi ki gledajo kako si oblecen (in te temu primerno tudi opravljajo) , to druzbo raje opusti in si najdi take ki ti bodo svoje mnenje (govorim na splosno,ne cunjah)povedali v obraz. kar se studentskega servisa in dijakov tice je pa tako : delo nam vecina poberejo studenti,ker so bolj zazeljeni. med zadnjimi pocitnicami sem iskal delo,pa je blo tko ene 150 ponudb za studente in NITI ENE za dijake.torej delo prek studenta za dijake odpade odpade... ampak poglej iz svetle strani: ce nucas 50K na mesec to pomeni da si navajen visokega standarda,iz tega sledi dejstvo da imas vsega polno rit in iz tega lahko sklepam,da ne nucas niti dela...

PrimozR ::

Hmnja, 38k štipendije, karta za bus 20k, malca 10k na mesec (what can i say, i like to eat good) pol pa probam našparat kej za nov komp :) na srečo mi še mat kupuje cne pa čevlje (lihkar iz štacune, novi čevlji, stari 2 let stari so mi skozi podplat zamakali :D ter nov pulover). Mam vse skup ttu 4 puloverje, dvoje hlač, nekaj manj gat kot puran, sedaj dvoje čevljev za okrog (oz. ene so za doma) ene za laufat, ene za v telovadnico ter ene za na bicikel (specijalni, treniram :D), na srečo me podpirata pri kolesu na polni črti,...

Ne bi se branil extra denarcev, niti pod razno, a se da živeti. 50k IMHO ni nuja, razen če hočeš vsake 2-3 mesce imeti nov računalnik. Okej, je res, da zapravim ZELO malo za mobitel (kakega čuka na mesec oz. manj, tut to častita starša) na žurke pa več ali manj ne hodim. Sicer pa Microsoft, jakna iz 7. klasa??? 1. svaka ti čast, da ti je preživel, drgače pa, v kakšnem stanju je? že kje rastejo gobice? :D Copate pa, 1. letnik preživele, počitnice doma, sedaj že skoraj pol 2. letnika in nič ne kaže, da jih bo treba menjati. Heck, upam da preživijo še 3. in 4. Hudi copati pač.

Nejc Pintar ::

@Keyser: Če kupiš kvalitetne hlače jih lahko kar nekaj časa nosiš. ene hlače imam že 3 leta v redni uporabi, pa so še vedno skoraj kot nove. Spodnji rob je sicer malo (zelo malo) natrgan, to pa je tudi vse. Če bi jih dal nazaj v trgovino bi jih 100% prodal za 10-15k. Je pa treba gledat kvaliteto in ne znamko.
edit:
Čevlje imam že 2. sezono, pa jih nosim po ca. 8h+ na dan.
Lahko je biti prvi, če si edini!

Zgodovina sprememb…

PrimozR ::

Ke pa kupuješ? (pa kaj)

Nejc Pintar ::

Hlače najraje Levis. Čevlji pa random firma, katere čevlji so mi všeč, so udobni in se mi zdijo trpežni. Če hočeš ti lahko zrihtam cifro čevljarja, katerega čevlji so zelo kvalitetni. So pa tudi dragi (če ti noga ne raste več se splača)

//2. Letnik gimnazije si, kater oddelek?
Lahko je biti prvi, če si edini!

Ganxta009 ::

Kwa je... Nimam časa za računalnik a veš kdor kol pač že prav da sm poniknu... Sem pač socialno bitje k nima vsakih 5min časa letet na comp pa gledat kaj se dogaja na tem forumu k s te itak vsi pametni k vas človk neki praša za en konkreten primer... Vi pa pol pluvate po njemu... Kaj bi vi RADI a tko pač govorite k mate pač 5jurjev majn k 50k na mesec priliva v svoj žepek pa ste že bogi....
A REALNA STVAR JE KTIR ČLOVK OZIROMA MULC SI PA TEGA NE ŽELI HALOOOOOOOOOOOO!!8-O 50 kosov na mesec to so sanje vsazga povprečenga mulca jst sm jih hotu sam realizirat... tut sam mam realne poglede na svet tko da ne mislt da sm mau prfu++en --- edin kar me je zanimal če kdo ve za kak hud job al pa kšn qick posel ... Pol pa mi tuki z enimi moralnimi depresivnimi posti najedate... Halloooooo!! Aja glede tega ganxta rappa pa lih nism šur... prosm no kaki kalašniki ktir gengster je pa še fural kalašnik prej je primeren uzi al pa kakšen colt al pa baretta... Drugače pa word for all ya gagsta rappers k ste kj nardil..

No pa še tko bi dodal pač mi je všeč baggy stil oblačenja poslušam rap in sem pač navdušen nad vso hip hop sceno...

Pa poglejmo.. Ljudje ki se oblačijo normalno pač kao nek dokaj fensi stajl se za 15k lahko pošteno oblečejo recimo da so to ene hlače in 4-5majc.... Sam, pač na primer nimam druge izbire kot kupovat rapperska oblačila v trgovinah Hip Hop Shop al pa One Way ker je pač industrija fejk rapperske robe u sloveniji premajhna da bi zadovoljila slehernega rapperja in recimo dragi strokovnjaki in dajatlji napotkov...

V omenjenih tgovinah hlače niso ravno 5k ali 10k ampak kar 15k ali več... Nič drugače ni pri vsakem puloverju ali majci, kratki majici, kapi, pasu, supergah nekatere cene se dvignejo celo nad 30k... ali pa 40jurčkov!! Res da sem sam kriv ker furam begije ampak PAČ tak stil mi je všeč kokr vam drugim nek drug stil (fensi, tko normalen u izi, metal, punk, rock, da rejverjev sploh ne omenjam) ... Res je da kadim, in tut rad skočim na kofejtko.. Ampak naj povem od staršev prejmem mesečno 18prešercov... In razmislimo 4jurčke za mesečno nalepko, 5jurčkov za mobitel , ker pač rad komuniciram... in potem razmislite koliko od tega mi ostane za malico kavo in čike??!! In dobr zdej za zimo mi je mt res kupila bundo pa superge... Sam to nista primarni oblačili kot so hlače in puloverji ... Tko da če si bom želel kupit kar koli od tega bom moral prišparat ali pa priti do denarja na kak drug način (npr. terror nad babico :) ) ......... Ma sploh se mi ne da več nakladat...

MOJa Tema Ni ODPrtA Z NamENOm DA v meni NAJDETE moj razvajen JAZ in to KAKO potraten sem ampak to kako se da zdilat kak biznis.. zanimam se predvsem v animatorsko dela... JaOO FOLK 8-O SAM PA ZNATE nabijat... Nekaterim sem celo hvaležen za kak pameten nasvet ali vašo izkušnjo.. nekateri pa povsod samo nekaj blejete ko ovčke in pamtnega pa nič ne poveste.........

LP, vsem skupi

Zgodovina sprememb…

Microsoft ::

Jo man vats up niga, bang bang, gensta, fuk bičes!!!

Mislim ej, dej se mal obnasi forumu primerno. Pa nismo mi kle eni 7 let stari mulci, k bi se menli o takih bedarijah na tak nacin.
Normalno vprasi, kaj ce en 7 letni otrok delat, da bo prisel malo do denarja. Ne pa z nekim gengsta WANABI kle nas strasit. Tu ni noben gensta, se naj manj pa ti. Je pa za razliko od tega nekaj normalnih ljudi, ki znajo kaj normalnega napisati. Na koncu se zna zgodit, da dobis se kak cisto uporaben odgovor.


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Zgodovina sprememb…

Nejc Pintar ::

Ja, jaz pa si želim zadet na lotu, pa kaj pol. IMO si na PCju lažje socializiran kot če nisi na kompu. Na kompu si praktično ves čas lahko v stiku z družbo ki si jo želiš. Sploh noben ni omenju da je bogi, ampak da se da tudi z malo keša živet če si racionalen.

Poleg tega si oglej 6. Člen. Sicer ne vem če si več kot 10% ampak nasploh ne maram kričanja
Lahko je biti prvi, če si edini!

PrimozR ::

2.a, kupujem pa v Boardelu :)

Še slikica nove pridobitve:


8se opravičujem za pokončno sliko, sem jo pozabil obrniti)

Microsoft ::

Takile copati stanjeo 10k, pa jih mas pol recimo 2 leti.


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Doman ::

Sam ne rastem več in se za kakšno stvar splača dat dosti denarja. Ampak govorim o kvaliteti. Moj fotr npr. kupi ene jeans hlače vsake 4-5 let, ampak ko kupi kupi zadevo za 40jurjov in jih nosi praktično vsak dan. Drugače pa levis obvlada na tem področju:))
Sam imam sedaj že drugo sezono športne copate joma, ki so bli 20k ter superge Merel ki so bli na 50% razprodaji 15k in jih mislim nositi vsaj še 2 leti.

@Ganxta009
Jeans&T-Shirt stil je poceni, za večino folka "normalen", najbolje pa da je sprejemljiv za skoraj vse vrste generacij. Če boš prišel ti nekam zaprosit za službo oblečen kot kakšen l33t reperček in jaz oblečen "normalno" ti 90% lahko zatrdim da bodo vzeli mene.

Nejc Pintar ::

@Doman: Jeans+T-shirt pwnata:)
Merell čevlji so baje zelo kvalitetni, tako da sem 90% da bodo naslednji Merell. Veliko izbiro Levis kavbojk pa imajo (so imeli) v Italiji, takoj čez mejo na Fernetičih poleg Eurospina. 15m dolg pult, zadaj pa omare pa kavbojke zložene, že lepo za videt:) .

edit: @P|P|: poznam 2 tvoje sošolke:D
Lahko je biti prvi, če si edini!

Zgodovina sprememb…

1
2
3 4


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katere čike kadite? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Loža
441107909 (42058) Limona
»

Študenti (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9415768 (12166) para!
»

Podražitev cigaret (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
927647 (5259) poweroff
»

Študentsko delo obdavčeno v amen ? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
20015578 (11301) gGiF
»

Zdravljenje kadilcev...

Oddelek: Problemi človeštva
382706 (1923) laibachnsk

Več podobnih tem