Forum » Strojna oprema » ulicna razsvetljava
ulicna razsvetljava
GripTape ::
Ok skor zihr je zadeva malo "off topic" sam vseeno
A ima kdo od vas slucajno kaj specifikacij o slovenski(ljubljanski) ulični razsvetljavi?
zanima me predvsem vrsta žarnice, napetost, tok, upravljanje celotnega sistema...
za vsako informacijo bi bil zelo hvaležen
pa prosim hitro (ker ce imas 2 overclockani masini s 300 watnima napajalnikoma se to hitro pozna pri hišnem proračunu!). ... ...
A ima kdo od vas slucajno kaj specifikacij o slovenski(ljubljanski) ulični razsvetljavi?
zanima me predvsem vrsta žarnice, napetost, tok, upravljanje celotnega sistema...
za vsako informacijo bi bil zelo hvaležen
pa prosim hitro (ker ce imas 2 overclockani masini s 300 watnima napajalnikoma se to hitro pozna pri hišnem proračunu!). ... ...
tejo ::
Mi imamo pa doma MHE in takih problemov nimam! Nisem pa prav nič vesel, da nam hočeš denar (elektriko!) krast! Zdej ne vem, a mislih luči v hiši (bloku) imet na štrom iz javne razsvetljave, ali kaj?
Brane2 ::
tezko bo kej pametnega sporocu, ker se te lampe napajajo cez dusilko. Ce torej odsraufas lampo in meris stvar z multimetrom, bos videl pac mrezno napetost, ki bo padala pod obremenitvijo. Zato bi teoreticno moral vzeti strom PRED dusilko, seveda ce bi blo to legalno, kar ni.
Sploh pa:
-kje je fora v tem, da lahko delas z mashino samo "po povecherju"- do jutra?
-vsak mimoidoci bi vidu, kam gredo zice in cez dva dni bi bil v cajtngu kot DinamoMan- prvi heker na elektro NETu, seveda ob solidni kazni
Sploh pa:
-kje je fora v tem, da lahko delas z mashino samo "po povecherju"- do jutra?
-vsak mimoidoci bi vidu, kam gredo zice in cez dva dni bi bil v cajtngu kot DinamoMan- prvi heker na elektro NETu, seveda ob solidni kazni
SkIDiver ::
Po moje bi bla tut huda kazen. Kako je blo s sosedom, če je kj dubu al ne ne vem smreke pa tko nima več pred hišo k mu jo je veter prevrnu na naš balkon pa smo jo požagal.
BC3 ::
tut moj sosed si je "sposodu" (BTW: kje je podpičje) elektriko iz lampe
a to pomen da sva soseda?
ne (ker se mu ni nobena smreka podrla)! pomen da si jo velik sosedov "sposoja"
a to pomen da sva soseda?
ne (ker se mu ni nobena smreka podrla)! pomen da si jo velik sosedov "sposoja"
tejo ::
Še sreča, da imamo mi kable iz MHE pod zemljo (pod maminim vrtom ). Ne verjamem, da bi se komu ljubilo prekopat cel vrt, da bi potem imel štrom zastonj.
BC3 ::
ne, ne idiot jst :-( sm mislu kje je narekovaj spodaj
-:| athlon x2 5000->phenom fx-5000@3G, vapor-x 4890, aeneon xtune |:-
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Naravne katastrofe v Sloveniji (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 81465 (70598) | Pšenični |
» | Menjava kondenzatorja na plati ? (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 13016 (9786) | Pyr0Beast |
» | Jedrski reaktor za 'domačo' uporabo (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 14543 (14543) | Thomas |
» | Retro vetrniceOddelek: Znanost in tehnologija | 4287 (3426) | Thomas |
» | Nov članek: Osnove elektrotehnike (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 6548 (5479) | PrimozR |