Forum » Omrežja in internet » [WinXP] net ne dela
[WinXP] net ne dela
NEO_ ::
Hi!
Ko se v winsih povezem na net, ta ne dela (pravilno). spodaj desno se mi sicer pokaze ikonica da je povezava vspostavljen, vendar noben brskalnik, irc, msn, karkoli ma kaj veze z netom... ne dela. niti pingat ne morm siol-a! wtf??
mam siol adsl, povezava preko modema
oky..probam net v slacku 10.2 in dela vse normalno. huh?? torej problem ni v strojni opremi..
- izklopim vse firewall-e, antivirus-e, bla bla...ne dela
- probam znova namestit povezavo...ne dela
- se probam povezati na net pod drugim userjem...ne dela
- poskeniram rač. z posodobljenim avast-om (kak virus?)...ne dela
- poskeniram rač. za razne spyware...ne dela
ne spomnim se da nasnemal kak "sumljiv" program (warez, piraratez)..em dl-jal pa sem si neke mežike za msn-ja. mogoče zaradi tega?? vendar avast ne najde nobenega virusa, pravtako adware ne najde nix...
iskanje po S-T forumu ni obrodilo sadov..ma kdo mogoče kako idejo kje sploh naj začnem iskat?? ma kdo kakšen predlog kaj naj poskusim?? kaki uporaben link?? je že mek kdo podoben problem ?? karkoli..pls help
ps: format ne pride v poštev
lp NEO_
Ko se v winsih povezem na net, ta ne dela (pravilno). spodaj desno se mi sicer pokaze ikonica da je povezava vspostavljen, vendar noben brskalnik, irc, msn, karkoli ma kaj veze z netom... ne dela. niti pingat ne morm siol-a! wtf??
mam siol adsl, povezava preko modema
oky..probam net v slacku 10.2 in dela vse normalno. huh?? torej problem ni v strojni opremi..
- izklopim vse firewall-e, antivirus-e, bla bla...ne dela
- probam znova namestit povezavo...ne dela
- se probam povezati na net pod drugim userjem...ne dela
- poskeniram rač. z posodobljenim avast-om (kak virus?)...ne dela
- poskeniram rač. za razne spyware...ne dela
ne spomnim se da nasnemal kak "sumljiv" program (warez, piraratez)..em dl-jal pa sem si neke mežike za msn-ja. mogoče zaradi tega?? vendar avast ne najde nobenega virusa, pravtako adware ne najde nix...
iskanje po S-T forumu ni obrodilo sadov..ma kdo mogoče kako idejo kje sploh naj začnem iskat?? ma kdo kakšen predlog kaj naj poskusim?? kaki uporaben link?? je že mek kdo podoben problem ?? karkoli..pls help
ps: format ne pride v poštev
lp NEO_
"nothing is impossible"
Malkec ::
Si pingal siol.net ali taurus?
Ker siol.net ti nebo replyal pinga. Mogoče pa se ti je pokvarla mrežna (probaj reinštalirat drajvere za mrežno).
Ker siol.net ti nebo replyal pinga. Mogoče pa se ti je pokvarla mrežna (probaj reinštalirat drajvere za mrežno).
/* Xaser 3 * 939 dual sata 2 * Opti165 (ccb1e0608mpmw) @2933 MHZ*/
/*TT 120 * X800 XL *1GB Transcend pc 3200 * MAxtor 160 GB SATA II /
/*TT 120 * X800 XL *1GB Transcend pc 3200 * MAxtor 160 GB SATA II /
prideb ::
Start->run->cmd->netsh winsock reset
Meni je pomagalo pri istem problemu.Če ne pa probaj
obnovitev sistema za kakšen dan nazaj,ko je še delal net.
LP
Meni je pomagalo pri istem problemu.Če ne pa probaj
obnovitev sistema za kakšen dan nazaj,ko je še delal net.
LP
Jeebs ::
Ne vem, če ti to kej pomaga, ampak jst sm v časih, ko je bil še popularen iMesh (vsaj jst ga več ne uporabljam, ne vem kako je zdej s stvarjo) enkrat gor dal uradno verzijo in ko sm jo odstranu mi ni pomagalo nič drugega kot format. Sem pa takrat opazil, da mi je iMesh nek svoj proxy gor nasral na sistem. Zato sem ga tudi odstranil, hkrati pa mi je crknila tudi povezava. Poglej med procese, če nimaš kaj čudnega gor.
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 4 … 69 70 71 72 )Oddelek: Omrežja in internet | 425964 (9248) | Freakylion |
» | Interner crknil ob updatanju ZoneAlarmaOddelek: Pomoč in nasveti | 1152 (1028) | suprpp |
» | Ali kdo uporablja iMESH?Oddelek: Programska oprema | 1993 (1731) | pivmik |
» | Kateri je poleg Kazaa 2.0 najboljsi?Oddelek: Programska oprema | 2626 (1900) | cybermedo |
» | Mreža v XPOddelek: Pomoč in nasveti | 1357 (1015) | Paramedic |