Forum » Omrežja in internet » W800 + BT = hitrost ?
W800 + BT = hitrost ?
globoko grlo ::
Ojla, mam omenjeni mobilc, pa BT adapter insi fotke prenašan na komp, pa gre vsega skupaj 40 Kbps, kar je men mal 2slow. Če tko na uč gledam, je mel fotko 400 KB prenešeno v recmo 5 s, kar znese ene 80 Kbps.
Zanima pa me, kok je dejanska hitrost BTja, a bi mogl it kj hitrej, al ne.
Sm za foro prenesel 180 MB fajl na kartico v mobilcu, pa je kopiral 1h vse skupaj, a res ne gre hitrej, al kwa
tnx
Zanima pa me, kok je dejanska hitrost BTja, a bi mogl it kj hitrej, al ne.
Sm za foro prenesel 180 MB fajl na kartico v mobilcu, pa je kopiral 1h vse skupaj, a res ne gre hitrej, al kwa
tnx
korenje_ver2 ::
ce se ne motim pise v BT standardu, da je najvecja mozna hitrost malo vec kot 700 kbit/s.
OldSkul ::
To morš prek kabla prenašat. Še pri tastarih modelih, je bil tudi ta prenos počasen, zdaj so to baje poštimali.
marjanX ::
@gg: če predvidamo, da je fotka dejansko velika 400 kilo bajtov (kar je veliko za mobilca - no, 2 mio pikslov že gre "noter") in jo prenaša 5 sekund, potem to pomeni 80 kilo bajtov na sekundo (KB/s) kar preračunano v kilo bite na sekundo (kb/s) pomeni 640 kbps.
Ker zna BT podatke prenašat z maksimalno 721 kbps (standard pač), tvoj telefon kar dobro izkoristi svoj BT.
Razen, če si se zatipkal in si izpustil eno ničlo za 5-tko.
Za 100MB slikice pa boš moral kakšen WiFi telefon poiskat, IMHO.
Ker zna BT podatke prenašat z maksimalno 721 kbps (standard pač), tvoj telefon kar dobro izkoristi svoj BT.
Razen, če si se zatipkal in si izpustil eno ničlo za 5-tko.
Za 100MB slikice pa boš moral kakšen WiFi telefon poiskat, IMHO.
Ajd,
Marjan
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | p2p acceleratorjOddelek: Omrežja in internet | 1082 (945) | elasto_mania |
» | Širokopasovni dostop do interneta (tehnična plat ponudbe) (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6811 (5278) | darkolord |
» | Kaj pa mi na Telemachu? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 8264 (6570) | DeLonghi |
» | Telefon šumi, dial-up pa je počasnejši kot WAP!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1419 (1272) | tejo |
» | ADSL a je to res a sam govorijo?Oddelek: Omrežja in internet | 1871 (1177) | BigHugo |