» »

Lepljenje avi s podnapisi????

Lepljenje avi s podnapisi????

boko34 ::

Pozdravljeni.
Z Virtual Dubom sem ze lepil dva AVI fileta v enega,tako da vem kako poteka cel proces.Zanima me sledece:
Dobil sem film Driven,ki pa je na dveh CD-jih.Nasel sem tudi podnapise,ki so napisani za dva CD-ja.Ker pa nimam rad filmom na vec CD-jih me zanima,ce obstaja kaksen nacin ali program,ki bi mo omogocil skupaj s AVI datotekami nalozit podnapise in jih skupaj codirat v velikost enega CD-ja??? Sepravi 2 AVI fileta + podnapisi = codiran 1 CD?!

Hvala!

zile ::

Se da. S programom SuBresync, ki je vključen v sklop programa za podnapise DVobSUb.

boko34 ::

Ok.Pobral,eno uro zajebaval,znorel!!!!!
Ali obstaja mogoce program,ki bi mi podnapise za 2 Cd-ja zdruzil skupaj,tako da bi jaz normalno samo AVI-fileta zlepil skupaj,pol pa samo se podnapise zapekel na CD?

zile ::

Tudi to se da :).
Zopet s programom SubResync, ki pa sploh ni težaven za uporabo, samo navodila si prej preberi, da ga boš lažje razumel.
Vse kar moraš narediti je, da podnapise, ki pripadajo drugemu CD-ju (CD2) prestaviš za en (prvi) CD naprej.
Torej v programčku nastaviš, da se ti prvi stavek začne po določenem času (v tvojem primeru po končanem zadnjem stavku na prvem cdju; npr: pri 00:40:00.000).
Potem pa vebino obeh delov samo še združiš v notepadu.

Lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Program za avto download podnapisov (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Zvok in slika
21730548 (17055) KontraCepec
»

DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )

22077864 (20000) CaqKa
»

[divxvid] Matrix predvajalniki

266185 (3062) ringalori
»

Dvd authoring

222566 (1874) waters
»

Kako convertirat DivX v VCD??