Forum » Pomoč in nasveti » GF 6600GT in tezava z TV izhodom
GF 6600GT in tezava z TV izhodom
OmegaM ::
Pozdravljeni!
Imam nasledenje tezave in upam da mi lahko kdo pomaga.
imam Club3d GF 6600GT 128 AGP
Prej mi je tv izhod delovaql normalno sedaj pa so neke cudne finte pa nimam pojma kako naj jih resim pa sem probal ze z drugimi gonilniki pa nista.
Tezave so te.Vedno ko lepo recimo priklopim graficno na TV je na zacetku slika barvna, ko pa pride v winse pa slika postane crno-bela.Pa nastavim na pal-b pa nastavim na compositum nekaj tako kot imam prijaklopljeno pa nic.Se vedno crno-belo.
Ce priklopim na svideo pa mi lepo vse naredi barvno, seveda ce prej lepo nastavim.
Pol pa se ta finta.Ce gonilnike skinem je slika barvna ko pridem v windowse.Pa tudi ce spremenim resoplucijo na visjo je vse super.
Ko pa dam gor gonilnike od NVIDIA pa spet crno belo(to vsakic ko naredim na composytum video al kak se ze rece).
Enako je tudi ko dam gor starejse gonilnike , vendar za razliko ko dam po TV setings pa nastavim PAL B pa composytum, je vse na TV crno.
Tak da barvno ostane samo ko zazenem WINse ko pritisnem F5 enable VGA mode.
Takrat je barvno, ko pa pridem noter pa vse barvno, ko povisam resolucijo pa sem spet na zacetku.
Poizkusil sem tudi na drugem racunalniku in je enako
Upam da mi lahko pomagate.
Hvala
Imam nasledenje tezave in upam da mi lahko kdo pomaga.
imam Club3d GF 6600GT 128 AGP
Prej mi je tv izhod delovaql normalno sedaj pa so neke cudne finte pa nimam pojma kako naj jih resim pa sem probal ze z drugimi gonilniki pa nista.
Tezave so te.Vedno ko lepo recimo priklopim graficno na TV je na zacetku slika barvna, ko pa pride v winse pa slika postane crno-bela.Pa nastavim na pal-b pa nastavim na compositum nekaj tako kot imam prijaklopljeno pa nic.Se vedno crno-belo.
Ce priklopim na svideo pa mi lepo vse naredi barvno, seveda ce prej lepo nastavim.
Pol pa se ta finta.Ce gonilnike skinem je slika barvna ko pridem v windowse.Pa tudi ce spremenim resoplucijo na visjo je vse super.
Ko pa dam gor gonilnike od NVIDIA pa spet crno belo(to vsakic ko naredim na composytum video al kak se ze rece).
Enako je tudi ko dam gor starejse gonilnike , vendar za razliko ko dam po TV setings pa nastavim PAL B pa composytum, je vse na TV crno.
Tak da barvno ostane samo ko zazenem WINse ko pritisnem F5 enable VGA mode.
Takrat je barvno, ko pa pridem noter pa vse barvno, ko povisam resolucijo pa sem spet na zacetku.
Poizkusil sem tudi na drugem racunalniku in je enako
Upam da mi lahko pomagate.
Hvala
Ni nam lahko, bo pa boljše!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 586283 (25612) | Dominator |
» | adobe photoshopOddelek: Pomoč in nasveti | 844 (707) | ;-) |
» | Nvidia pa tv-outOddelek: Pomoč in nasveti | 1815 (1393) | pecavar34 |
» | TV OUTOddelek: Pomoč in nasveti | 751 (662) | boych |
» | Radeon 9500@9700 tv outOddelek: Strojna oprema | 1262 (890) | planetparty |