» »

adobe photoshop

adobe photoshop

Jebac18 ::

imam problem ko vklopim photoshop mi napiše could not complete the command because the scratch disks are full

;-) ::

disk poln?
kje je problem?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ;-) ()

kko če mam 6 giga placa ...

sem že dal na drugi disk hwala ti sicr sm si mislu d nj kao nebi blo placa ampak usen :D

hej imam novi problem pri photoshopu noce mi uporabiti preliva ko dam preliv mi dela samo sivo crne prelive pa sm zbrau mavričnega...

si dal sploh da maš barvno ko si dal nov dokument, tu je lahko 100 variant zdaj.

jaz sem od začetka delal po vodičih, prvo sem oblikoval pisave, nato korekturo slik, potem rezal objekte in dodajal nove (lahko predeluješ avtomobile to je veliko vodičev), tako da zgruntaš zakaj gre ostalo je vse po istem kopitu potem.

Mogoče imaš ozadje oz sliko ki jo urejaš črno-belo, za vsako stvar naredi nov layer.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ;-) ()

lj jst znam u photosghopu drgac delat nism glih zacetnik drgac pa delam ksne stvari tud po vodiču ja ksne nove drgac pa ko odprem novo datoteko je stran bela .. samo useeno bi mogl pobarvat..a je mogoce zto ker ni roginal..

DonMatejo ::

ne, lahko da ko odpiraš novo stran File-New naštimaš Black and White v Color table al kako že...

123

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: bluefish ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Kako dati aplikacijo v prodajo

Oddelek: Programiranje
221864 (1548) Mavrik
»

Photoshop

Oddelek: Programska oprema
252172 (1390) donski
»

Kako se inštalira windows xp?

Oddelek: Operacijski sistemi
155960 (5623) ;-)
»

Glasen računalnik

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
101791 (1515) strumf666
»

Microsoft oživlja nadaljnji razvoj Internet Explorerja (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
646348 (6348) Poldi112

Več podobnih tem