Forum » Pomoč in nasveti » Težave s CD/RW pogonom (SCSI?)
Težave s CD/RW pogonom (SCSI?)
TommyM ::
Konfiguracija:
Nforce 2 Ultra Abit
2800+ AMD Barton
512 MB Ram
80 GB disk
DVD Toshiba 16x
CD/RW LITE-ON 40x
Zadeve so do pred kratkim delovale brezhibno, sedaj pa ne morem več peči CD-jev. Nero mi vedno javi, da ne more zapisati "end track".
Ko sem šel gledat v Device Manager, se mi pri obeh pogonih pojavlja zapis" SCSI CDrom device", kar pa seveda nista.
Sumim na to, da sem pred kratkim inštaliral Alcohol 120%, vendar sem ga tudi takoj izbrisal.
Približno od takrat naprej ne morem več peči. Predvajanje v obeh pogonih deluje normalno.
Vsaj zdi se mi, da bi bila lahko to povezana dogodka.
Kakšne ideje?
TNX!
Nforce 2 Ultra Abit
2800+ AMD Barton
512 MB Ram
80 GB disk
DVD Toshiba 16x
CD/RW LITE-ON 40x
Zadeve so do pred kratkim delovale brezhibno, sedaj pa ne morem več peči CD-jev. Nero mi vedno javi, da ne more zapisati "end track".
Ko sem šel gledat v Device Manager, se mi pri obeh pogonih pojavlja zapis" SCSI CDrom device", kar pa seveda nista.
Sumim na to, da sem pred kratkim inštaliral Alcohol 120%, vendar sem ga tudi takoj izbrisal.
Približno od takrat naprej ne morem več peči. Predvajanje v obeh pogonih deluje normalno.
Vsaj zdi se mi, da bi bila lahko to povezana dogodka.
Kakšne ideje?
TNX!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zalogovnik 500l DA ali NEOddelek: Loža | 9127 (7949) | jero_no1 |
» | Problem z SATA porti na matični - NUJNOOddelek: Strojna oprema | 879 (819) | Mopar |
» | Peka CD-jevOddelek: Pomoč in nasveti | 1377 (1176) | BaRtMaN |
» | TEAC 540 DMA in WIN 2000Oddelek: Pomoč in nasveti | 971 (889) | Daniel |
» | Problemi, problemi, in še enkrat problemi (s K7S5A?)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1350 (986) | Boky |