Forum » Igre » Problem pri half life
Problem pri half life

Asterix ::
Zdravo
Tak iz nostalgije sem zacel z igro half life 1, ki sem jo obrnil leta 98 al 99.
zdaj pa madona ne znam vec naprej. se ne spomnim.
Kak si lahko s to bombo pomagam? in kak naj tega talenta pospravim?
ce se kdo spomni, bi prosil za pomoc.
p.s. grafika pac je taka na notebooku, za pop.... Hvala
Tak iz nostalgije sem zacel z igro half life 1, ki sem jo obrnil leta 98 al 99.
zdaj pa madona ne znam vec naprej. se ne spomnim.
Kak si lahko s to bombo pomagam? in kak naj tega talenta pospravim?
ce se kdo spomni, bi prosil za pomoc.
p.s. grafika pac je taka na notebooku, za pop.... Hvala
N e o

root987 ::
Ker je slika precej temna, nisem 100% da mislima enakega, a vseeno sem precej ziher da vem kater monstrček je to - mislim pa da moraš letet k nekemu električnemu generatorju, ga z bombo uničit da se sistem preobremeni, potem pa pošastkona zvabit tja da ga električni tok pospravi.
Sem se pa tik pred "pošlji" spomnil druge možne situacije - nekje na hitro postaviš nekaj teh bomb, ko pa naš junak prileti za tabo, se bi naj začele koline.
Če je pa kar koli od tega dejansko delujoče... pa ne vem. :) Tut pri men je že lep cajt od kar sem nazadnje igral. Pa še takrat sem igral opposing force.
Sem se pa tik pred "pošlji" spomnil druge možne situacije - nekje na hitro postaviš nekaj teh bomb, ko pa naš junak prileti za tabo, se bi naj začele koline.
Če je pa kar koli od tega dejansko delujoče... pa ne vem. :) Tut pri men je že lep cajt od kar sem nazadnje igral. Pa še takrat sem igral opposing force.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell

To je prvi posastko v igri. Track, oz. tiri ne delajo, ker se potem odpeljes nekam z vlakcem. Generatorja sem oba prizgal, bombe ali cesa takega ni nikjer. Hvala
N e o

Highlag ::
Ja tega stvora scvre en generator ki ga vključiš na koncu levega tunela. Adrenalinski trenutek, ko bežiš pred stvorom po tunelu

Never trust a computer you can't throw out a window

Jawohl! ::
Ja, treba je generator vklopit, potem pa pred modelom laufat in ga zvabit v past. Lahko pa mu pošlješ nekaj granat (mislim da okrog 5, se ne spomnim več točno) iz grenade launcherja v tisto rdečo surlo in ga bo pobralo.

Saladin ::
10 granat pod noge, se še točno spomnem. Oz bilokakšne eksplozivne naprave mu škodijo.
Vseeno je bolj ekonomično tiste generatorje vklopit.
Vseeno je bolj ekonomično tiste generatorje vklopit.
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"

root987 ::
Sem vedu da je nekje štrop vpleten! :)
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell

Presnet prasec, igro je zaspilal v 38 minutah.
zdaj pa ne vem, ce je to mozno ali ne. reloadanje je bilo realno pocasno. in kdo za vraga bi to zmogel?????
HL2 sem iskal in naletel na Speedgaming - Half-Life in 45min 45sec - high quality.avi
ne mores verjet.
zdaj pa ne vem, ce je to mozno ali ne. reloadanje je bilo realno pocasno. in kdo za vraga bi to zmogel?????
HL2 sem iskal in naletel na Speedgaming - Half-Life in 45min 45sec - high quality.avi
ne mores verjet.
N e o

R33D3M33R ::
Hja to je verjetno potekalo tako, da je to igralo več ljudi. Vsak se je naučil določen level na pamet in poiskal razne bližnjice. Reloadanje so pa verjetno izrezali iz končnega filma. Sem sam preveril nekatere finte in so res možne.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Half-Life II (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Igre | 123873 (3349) | oo7 |
» | Black Mesa 14.9 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 38411 (2855) | oo7 |
» | Boston Dynamics pod Googlovim okriljem predstavlja robotskega psa Pikija (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 33546 (28981) | driver_x |
» | Half Life 2 pomoč pri igranju (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 8432 (5308) | baguvix |
» | Darpa namerava razviti nove načine gašenja požarov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 9357 (6321) | globoko grlo |