Forum » Igre » Black Mesa 14.9
Black Mesa 14.9
kihc ::
Ali prav razumem, tole kar je sedaj na Steamu je izpiljena različica tistega, kar je bilo prej na voljo kot mod?
x
opeter ::
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
Shegevara ::
če bo soliden, ga lahko tudi plačam. Seveda ne 50€ za pol igre, ampak za 20-25 bi se pa dalo zment. Če ne, pa ko kakšen steam summer sale :)
oo7 ::
Highlag ::
Očitno je tole kar se prodaja še malo nadgrajeno. Zastonj verzija je še vedo na voljo (Glej menu download mod) , vendar jo očitno ne bodo dokončali, tole pa očitno bodo.
Glede na količino vloženega truda jim privoščim, da zaslužijo kak €.
Glede na količino vloženega truda jim privoščim, da zaslužijo kak €.
Never trust a computer you can't throw out a window
destroyer2k ::
scipascapa je izjavil:
ja samo steam vzame 30% od tega 19,99€....
Kateri je tudi razvil originalno igro.
KAVINSKY ::
Če imate Black Mesa, lahko na steamu izberete beta content. Po nekod se pozna, da je igra še ne izdelana. Motoče je tudi vse platformno skakanje. Boj z bossom se vleče kot kurja čreva. Je pa čudovita za oko.
Black Mesa is now playable from beginning to end, in beta
https://www.pcgamesn.com/black-mesa/ful...
https://www.pcgamesn.com/black-mesa/ful...
Crowbar Collective has announced that Black Mesa: Xen has left its beta phase and has been fully released to all owners of Black Mesa
Half Life sem preigral že nekajkrat in Xen mi nikoli ni bil všeč.
Zdaj pa igram Black Mesa in Xen zgleda čudovito pa tudi lokacije so drugačne. Zdaj v Black Mesi se mi zdi pa Xen boljši kot prvi del, k ise dogaja na zemlji :)
Zdaj pa igram Black Mesa in Xen zgleda čudovito pa tudi lokacije so drugačne. Zdaj v Black Mesi se mi zdi pa Xen boljši kot prvi del, k ise dogaja na zemlji :)
tt2, ne gre ker update naredi savegame zastarel in moraš reštartat celo poglavje.
Xen so res super naredili, nova mehanika, sovražniki, zanimive uganke... precej drugače zgleda, kot original, pa hkrati točno tako kot mora...
Gonarch kicked my ass first time... :-)
Xen so res super naredili, nova mehanika, sovražniki, zanimive uganke... precej drugače zgleda, kot original, pa hkrati točno tako kot mora...
Gonarch kicked my ass first time... :-)
KAVINSKY ::
Meni je samo update igre naredilo pa so bila dodana nova poglavja....
Black Mesa mod kjer igrate v vlogi vojaka - https://www.moddb.com/mods/black-mesa-m...
Black Mesa: Military 2020 Trailer
Black Mesa: Military 2020 Trailer
dolenc ::
Sem se odločil, da preigram Black meso, in sem med igranjem hitro prišel do tega, da bi raje preigral navadn HL1. Enostavno je to drug špil in so določeni zvoki, način kako je level spelan, kako se marinci gibljejo... Ko enostavno ni več občutit hl1. Sicer čisto moderen špil, ampak ni isto.
Tako da bom navadnega raje preigral še enkrat, po ene 20 letih :). Ko pridem do zena, pa šaltam na Black meso.
Tako da bom navadnega raje preigral še enkrat, po ene 20 letih :). Ko pridem do zena, pa šaltam na Black meso.
Mal sem fov popravu, "hd" modele, pa par sem starih dal nazaj(smg je res najbl original) pa smo :)
Morm rečt, da mi je še zmer zakon špil, ni glih da se mi čeljust spahuje zaradi grafike, tko kot nekoč, ampak vse je nekak tko kot more bit. Mogoče ko to končam (gre presenetljivo hitro), še Black meso.
Morm rečt, da mi je še zmer zakon špil, ni glih da se mi čeljust spahuje zaradi grafike, tko kot nekoč, ampak vse je nekak tko kot more bit. Mogoče ko to končam (gre presenetljivo hitro), še Black meso.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dolenc ()
Je solidna ja.
Prve 1/4 lahk rečem, da sem bil godrnjav nostalgik, potem se pa špil zelo lepo odpre in postaja čedalje boljši.
Prve 1/4 lahk rečem, da sem bil godrnjav nostalgik, potem se pa špil zelo lepo odpre in postaja čedalje boljši.
svecka ::
Meni je bil super, le da sem ga preigral pred XEN update. Edino skrajšanje igre me je motilo, npr ko si v tunelih na vlakcih in katastrofalno del "surface tension. Surface tension so kasneje razširili uradno in je sedaj ena najboljših igralnih izkušenj. Vlakci pa bodo za vedno ostali skrajšani. Obstaja pa MOD, ki je dosegljiv na workshop (On a Rail Uncut), priporočam namestitev.
DejchSLO ::
Meni je bil super, le da sem ga preigral pred XEN update. Edino skrajšanje igre me je motilo, npr ko si v tunelih na vlakcih in katastrofalno del "surface tension. Surface tension so kasneje razširili uradno in je sedaj ena najboljših igralnih izkušenj. Vlakci pa bodo za vedno ostali skrajšani. Obstaja pa MOD, ki je dosegljiv na workshop (On a Rail Uncut), priporočam namestitev.
Ravnokar sm on the rail in tud jz opažam, da so jo kar dost spremenili in skrajšali. Ne bi reku, da mi je ravno ql, čeprav v 1ki je znal ta del bit mal razvlečen.
Izi ::
Sej a ni že blue shift zunaj? Jaz sem ga že igral.
Ja, oo7 precej postov objavi brez vseh pojasnil in nepoznavalcem dostikrat ni nič jasno.
Originalni Half-Life: Blue Shift je izšel leta 2001.
Black Mesa: Blue Shift je Remake tistega originalnega iz leta 2001 in ga izdelujejo počasi po poglavjih. Ni še končano.
Blue Shift ima menda 8 poglavij in 1. poglavje Remake je izšlo leta 2021. Kolikor je meni znano so do sedaj prilezli do 4. poglavja, ki je prišlo enkrat letos.
Tale Trailer, ki ga je sedaj objavil oo7 pa koliko jaz razumem napoveduje prihod 5. poglavja, ki naj bi prišel 17.11.2024
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Izi ()
Izi ::
Zgodovina Half-Life je kar precej komplicirana
Black Mesa je bil na začetku Mod za Half-Life 2, ki je originalni Half-Life prenesel v Half-Life 2. Ta je bil zastonj. To je bilo leta 2012 in download tega Moda je še vedno na voljo tukaj: https://www.moddb.com/mods/black-mesa/d...
Kasneje pa je Black Mesa prišla tudi na Steam kot samostojna igra. Ta pa ni več zastonj.
Black Mesa na Steamu stane 19,50 €
Ta je na Steamu dobivala nadgradnje in leta 2020 prilezla do verzije 1.5. To je sedaj kot kaže končna verzije in se imenuje Black Mesa Definitive Edition.
Isti izdelovalci, ki so naredili Black Mesa so se potem lotili še Black Mesa: Blue Shift.
To pa je Mod za Black Mesa. Se pravi zanj rabiš tisti Black Mesa iz Steama, ki ni zastonj.
Tudi Black Mesa: Blue Shift je na Steamu v Wokrshopu, oziroma so tam navodila kako ga namestiš. Ta Mod pa je seveda zastonj.
Black Mesa je bil na začetku Mod za Half-Life 2, ki je originalni Half-Life prenesel v Half-Life 2. Ta je bil zastonj. To je bilo leta 2012 in download tega Moda je še vedno na voljo tukaj: https://www.moddb.com/mods/black-mesa/d...
Kasneje pa je Black Mesa prišla tudi na Steam kot samostojna igra. Ta pa ni več zastonj.
Black Mesa na Steamu stane 19,50 €
Ta je na Steamu dobivala nadgradnje in leta 2020 prilezla do verzije 1.5. To je sedaj kot kaže končna verzije in se imenuje Black Mesa Definitive Edition.
Isti izdelovalci, ki so naredili Black Mesa so se potem lotili še Black Mesa: Blue Shift.
To pa je Mod za Black Mesa. Se pravi zanj rabiš tisti Black Mesa iz Steama, ki ni zastonj.
Tudi Black Mesa: Blue Shift je na Steamu v Wokrshopu, oziroma so tam navodila kako ga namestiš. Ta Mod pa je seveda zastonj.
DejchSLO ::
Sej a ni že blue shift zunaj? Jaz sem ga že igral.
Ja, oo7 precej postov objavi brez vseh pojasnil in nepoznavalcem dostikrat ni nič jasno.
Originalni Half-Life: Blue Shift je izšel leta 2001.
Black Mesa: Blue Shift je Remake tistega originalnega iz leta 2001 in ga izdelujejo počasi po poglavjih. Ni še končano.
Blue Shift ima menda 8 poglavij in 1. poglavje Remake je izšlo leta 2021. Kolikor je meni znano so do sedaj prilezli do 4. poglavja, ki je prišlo enkrat letos.
Tale Trailer, ki ga je sedaj objavil oo7 pa koliko jaz razumem napoveduje prihod 5. poglavja, ki naj bi prišel 17.11.2024
hmmm tega moda k ga mam na disku nism še končal, kaj hočš rečt, da ta k je bil do zdej na netu ni cel? ker blue shift je bil ekstremno kratek dodatek. Čudi me, da niso raje šli delat Opposing Force.
Drugače je pa še mod Azure Sheep zunaj, ki je daljši od Blue Shifta, tega sm tud v orginalu igral.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Half Life 3 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 43053 (491) | Kayzon |
» | Half-Life II (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Igre | 119502 (1380) | wolverine22 |
» | Half-Life in Portal (film)Oddelek: Sedem umetnosti | 8434 (2767) | oo7 |
» | Vaših 5 igr vseh časov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 41018 (26734) | Sc0ut |
» | Half-Life 2 Episode Three (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 19979 (11325) | tt2 |