Forum » Strojna oprema » Logitech z-2300 pravilno ravnanje
Logitech z-2300 pravilno ravnanje
LogitechA1 ::
Lp!
Zanima me nasljednje
Imam Logitech z-2300 pa prebral že dosti postov glede problema z potenciometrom čez čas.
Kako pa bi se dalo to preprečiti?
Nekje sem prebral da naj bi potenciometer vedno preden izklučiš ali vključiš zvočnike dal na 0%, ter ko poslušaš glasbo pustiti zvočnike 10 min na 15-20% glasnosti da se "ulaufajo".
Po drugi strani sm pa nekje preblal, da najbolše potenciometer pri miru pustiti ter glasnost uravnavat preko compa. (pač kolikor lahko) ko prideš do max. pač zavrtiš potenciometer.
Ter kaj storiti proti prahu, na začnem potenciometer pokrivat z coto? al kaj
Če sm povedal kaj debilnega ,ki bi naj vsak vedel se opravičujem saj so to moji prvi konkretni zvočniki.
Zanima me nasljednje
Imam Logitech z-2300 pa prebral že dosti postov glede problema z potenciometrom čez čas.
Kako pa bi se dalo to preprečiti?
Nekje sem prebral da naj bi potenciometer vedno preden izklučiš ali vključiš zvočnike dal na 0%, ter ko poslušaš glasbo pustiti zvočnike 10 min na 15-20% glasnosti da se "ulaufajo".
Po drugi strani sm pa nekje preblal, da najbolše potenciometer pri miru pustiti ter glasnost uravnavat preko compa. (pač kolikor lahko) ko prideš do max. pač zavrtiš potenciometer.
Ter kaj storiti proti prahu, na začnem potenciometer pokrivat z coto? al kaj
Če sm povedal kaj debilnega ,ki bi naj vsak vedel se opravičujem saj so to moji prvi konkretni zvočniki.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
Dr Zoidberg ::
Kakšen pa je ta problem s potencimetrom? Pri mojih so zvočniki obupno hreščali če sem ga vrtel. Uveljavu sm garancijo pa dobu čez en teden nove. End of story!
.
AngelOfDeath ::
@LogitechA1
kolko pa so stari ti tvoji zvočniki ?
jaz mam doma namreč ene noname ki so stari že okoli 8 let pa nimam problemov z njimi (včasih je hreščal potenciometer pa sem ga mal prevrtel pa je zdaj mir - to zdaj na stara leta). drugač pa ga pač zamenjaš pa je ;)
S tem da se celi dan premika potenciometer sem pa tja.
Teoretično gledano je najbolše na compu nastavljat glasnost sam se men zlo zdi da je v teh tvojih zvočnikih vgrajen neprimeren potenciometer (poden od podna).
kolko pa so stari ti tvoji zvočniki ?
jaz mam doma namreč ene noname ki so stari že okoli 8 let pa nimam problemov z njimi (včasih je hreščal potenciometer pa sem ga mal prevrtel pa je zdaj mir - to zdaj na stara leta). drugač pa ga pač zamenjaš pa je ;)
S tem da se celi dan premika potenciometer sem pa tja.
Teoretično gledano je najbolše na compu nastavljat glasnost sam se men zlo zdi da je v teh tvojih zvočnikih vgrajen neprimeren potenciometer (poden od podna).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | zvočnik hrešči in izginja zvok ob dotiku le tegaOddelek: Pomoč in nasveti | 1703 (1479) | Han |
» | Zvočniki in crappy loud soundOddelek: Pomoč in nasveti | 6214 (6038) | STU-III |
» | TDA1562QOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2431 (1718) | crayz43 |
» | Logitech Z-560Oddelek: Kaj kupiti | 1356 (946) | Veron |
» | problem z zvočniki Z-2200Oddelek: Pomoč in nasveti | 1372 (1151) | nokia6310 |