Forum » Omrežja in internet » Connections na routerju
Connections na routerju
PcPostar ::
Mene zanima, kolk povezav (connections) zmore en tak domaci router za 15 jurjov? Ce jaz v muli vpisem 5.000 al pa 30.000, a bi to mogu prenest? Da se mi ne bo potem sesuval. Nikjer nisem uspel dobit podatka, kolk je kej ta stevilka, niti na uradih straneh.. nikjer. ! Ampak kolk je to ponavad? Dejte mi povedat, da bom potem pac odpru stevilo teh povezav na muli!
Help!!!
Help!!!
odvisno od routerja
slabi majo probleme že z več kot dvema računalikoma na enkrat to se prav okol sto tm sredni razred okol 512 potem mal več majo uni k jim gor teče linux pa še to ne vedno 4096 hude zadeve ala cisco pa bol ali man ne omejenot 100 000 in več
tm reku bi da tvoj router tm okol tisoč no pa še to ni nujno probaj pa boš vidku kdaj bo pokleknu
slabi majo probleme že z več kot dvema računalikoma na enkrat to se prav okol sto tm sredni razred okol 512 potem mal več majo uni k jim gor teče linux pa še to ne vedno 4096 hude zadeve ala cisco pa bol ali man ne omejenot 100 000 in več
tm reku bi da tvoj router tm okol tisoč no pa še to ni nujno probaj pa boš vidku kdaj bo pokleknu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 4 … 69 70 71 72 )Oddelek: Omrežja in internet | 426059 (9343) | Freakylion |
» | Hipkom.net internet povezava (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Omrežja in internet | 21443 (10551) | rontajzel |
» | wireless LAN (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4742 (3495) | pujsek_ |
» | Kateri router? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5462 (4192) | plavko61 |
» | Vrednost 5 let starega PCja?Oddelek: Kaj kupiti | 1585 (1009) | ddeben |