» »

Zanimivo vprašanje

Zanimivo vprašanje

migič ::

Kaj bi naredili, da imate že dve leti punco in greste sami s kolegi na morje. Greste na WC in za vami pride huda bejba, ki vam teži da se dejte dol z njo.
To se je zgodilo meni in sem jo seveda skenclal/zavrnil.
............. in migali so do konca svojih dni!!!!!!
Migajte z mano, naj živi migič!

minime ::

Rajši se vprašaj če je tvoja za kom hodila na wc?:\

btw Minime, moja ni taka:D

Saj nobeni ni taka tudi tista ki je šla za tabo ni.:D

Ja itak , da ni sam odpri oči pa jih boš takoj zagledal:))

BigWhale ::

Hm.. LOL?

poweroff ::

kaj bi storili?

Jaz bi ji začel razlagat kako v Linuxu z ndiswrapperjem usposobiš WPA. Ziher ne bi več težila... :D
sudo poweroff

Primoz78 ::

@Migič...vsaka cast! 8-) Jaz bi isto naredu...

Lp Primoz
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/

speed machine ::

To se je zgodilo meni in sem jo seveda skenclal/zavrnil.

Ti rajši povej, kaj si ji rekel in kako je ona odreagirala.

Drugače pa spet ena zanimiva tema.:)
//

Izy ::

Mene pa bolj zanima, kaj si naredil, da ti je tako odkrito ponudila občevanje? Verjetno že ni sama tekla kar za enim tipom in se mu ponujala...

Zakaj je nisi pofotkal in rekel, da moras na slo-tech vprasat, kaj treba narest?

Izy, nimfomanija je psiho bolezen in tiste se kr vsem ponujajo :P

Daj jo opiši.

chief ::

...Pomoje si prav naredil. Vsaka ti cast! (ce je res tako kot si napisal)
Js bi isto storil.....apak skušnjava je skusnjava in ne mores prav nič za sigurno rect dokler sam tega na lastni koži na sprobas.
...in itaq je ze vse mimo, tako da ne se obrtemenjevat s preteklostjo, raje uživaj v sedanjosti!!!
C Ya!

Goldee ::

Naredil si cist prav. Razn, ce bi te tvoja varala z drugim - potem pa zakaj ne? No, ma u takem primeru tud nebi bil vec z njo verjetn :)

No ma mene tud mal zanima zakaj je prisla kar za tabo (pa recmo, da ni bla nimfa)? :))
And Now for Something Completely Different...

-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-

Jaz bi ji ponudil threesome po dopustu.... Ce je bla res tako dobra... ;>

IČA ::

Marsikaj sem že videl, kaj takega pa še ne.
Sanje skoraj vsakega moškega, realnost pa bi bila verjetno takšna tudi pri meni, nikakor ne bi šel z njo.
Če gre vse v redu, si očitno nekaj prezrl.

Ja, sanje vsakega moškega in ... nočna mora vsake zveste ženske, čakajoče tipa, ki je na morju s frendi.
... ki, nima rada grupnih po dopustu...:D

Slowenc ::

Ufff, ta je pa mogla bit potrebna. Bi pa rad videl njeno faco, ko si jo zavrnil.
Moje mnenje je da si ravnal prav.
Skiny gate.

#000000 ::

Jest sicer takih problemov nimam, vkolikor pa bi se pojavili pa je ne bi :D zavrnil :D

Vem da gre to babam na kurac, ampak jest se še nikol nisem branu nobene kera bi rinla tja gor :D Lp

No, situacijo moraš samo obrniti. Bi hodil s tako, ki bi se kar natikala vsepovprek, če bi ji kater ponudu?

metalc ::

A ti ni predstavile tudi tarife za te storitve oz. si prepričan, da ti po njej ne bi izstavila računa?

Ja kdo je reku kej o 'hoji' ipd. jest sem mislu da je vprašanje če je prav da je ni. Drugač pa nikol ne veš če hodiš s tako, oziroma, ko - če izveš je ponavad prepozno. Jebiga ampak tko je LP

Kaki posti :D ...no se eno dodatno vprasanje...kaj pa ce bi bila to tvoja najboljsa prijateljica...a bi jo al jo nebi?...mislim, v primeru da si sam brez punce? Me zanima kako bi se vedli v tem primeru...:\ Se je kolegu zgodilo in pac ni hotu pokvarit prijateljstva in je odklonil...

Lp Primoz

Ja sej piše da je bla neznanka iz WC-ja in nikjer ni omenjena prjatlca. Dobr da kdo ne upraša kaj bi blo če bi se mu dec ponuju 'al je za it al ne' :D

Aja še tole, tvoj kolega je zajebu, ker ni šou, zakaj? Zato ker je kolegica očitno imela v mislih da sta 'lahko' tud kej več kot prijatelja, in če bi jo položu ne bi ničesar zaje.. kvečjem je zajeb.. ker je ni. No vsaj jest na to tko gledam. LP

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: #000000 ()

bzp ::

blef. zih je bla grda >:D

Moje vprasanje ni povezano z prvim postom...sam se posredno veze na tako tematiko zato me zanima ;)

Lp Primoz

Sem že popravu oz. odgovoru v zadnjem postu. lP

Kolikor jih sam poznam (oba poznam) je bilo bolj misljeno kot avantura...zato je tko odreagiral...:\ In sta se vedno tko dobra frenda kot prej, mogoce ce bi pa takrat "skocu" bi sedaj bila kaj vec...ali pa nic vec frenda :| Who knows...
Lp Primoz

Ja no sej pravm, najoljš je pri takih situacijah da greš s tokom :D ker mene naprimer ne bo nihče s še tako dobro moralno itd. obarvanim predlogom prepriču, da če mi je pupa ušeč in če se hoče prtisnt 'z mano' ja zakaj je nebi, ker konc koncev ta pupa se tist večer bo itak prtisnla če ne s tabo pa s kom drugim, tko pač je.

Evo še ena izreka, Kaka je razlika med žensko in moškim ki se npr. v petek zvečer odpravljata ven.

Moški upa da bo 'tralala' medtem, ko ženska VE da bo 'tralala' (seveda če gre ona s tem namenom ven) LP

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: #000000 ()

Tear_DR0P ::

men je žal za skor vsako, ki je nisem - še nikol pa mi ni blo žal da sem
pri taki ponudbi bi še sam gumico poiskal
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

b0B3k ::

Js pa s takimi stvarmi sploh nimam problemov, men se kej tazga ne more zgodit, sm pregrd ...

dusanr ::

nabijaj

bobek, nalimaj sm gor svojo sliko. Bomo mi presodil kolk si fletn.
Skiny gate.

Videim, da mi eni bas ne verjamete, ampak je bilo res! Btw zgodilo se je v Crni gori, ni bla Crnogorka ampak Srpkinja. Se sprašujete kako vem. Spoznala sva se pred pol leta v Banja Luki(Bih).Kaj sem tam počel? Bil sem na festivalu (tamburaškem), prav tako tudi v CG.
Jebi ga, če bi bil sam je definitivno ne bi zavrnil...V bistvu dogodek, ki ga nikoli ne pozabiš, ali zaradi katerega se lahko kasnej tepeš po glavi....Upam, da ne!:D

b0B3k ::

Ok, zdej pa zares, tud jaz mislim da je mr. migič naredu prov. Midva sva z mojo deklino že 10 let skupaj in bi jaz v podobni situaciji najbrž isto naredu...
Mogoče pa je to dobra priložnost, da domišljiji prepustiš prosto pot in napišeš zgodbo (knjigo uspešnico :) ) kaj bi se zgodilo če bi se drugače odločil ...

sidney ::

nikoli ne bos obzaloval tiste, ki si jih podru .... vedno bos obzalova tiste, ki jih nisi ....
Marjan streli !!!! Lisice so Mici zagrable !!!!

Bob Rock ::

Js se tut ne bi sparu...sploh ce nisi mel punce zraven...
(rupa je rupa, samo da se lupa):)

Lahko bi ji pa dovolil samo tole:
Skiny gate.

kopriwa ::

>:D hud smajli

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Kako postati punci, ženski všeč? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
34689451 (81518) bluefish

V razmerju s punco ter oziranje za drugimi dekleti (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

36983983 (73397) bluefish
»

Z ženskami so same težave (strani: 1 2 3 4 )

17411895 (7131) cryptozaver
»

Punca večja od fanta (strani: 1 2 )

6911204 (9253) BigWhale

Več podobnih tem