» »

Kako pristopiti do dekleta?

Kako pristopiti do dekleta?

Ganxta009 ::

Pozdravljeni!

Sem sramežljiv dečko z močnim karakterjem... Vedno kadar grem v disco ne dobim deklice ker mi jo speljejo 14 letniki ki so komaj prilezli iz osemletke... Vcasih sem tudi jaz imel kar nekaj deklet na repertuarju sedaj pa le popivam in se zakajm kako naj pristopim do deklet :O

POMOČ!!

Potrebujem le krepke nasvete! Moje ideje so le še zgolj dolgočasna fikcija::

HVALA in LP vsem skupaj

c0dehunter ::

Povabiš na pijačo, se zapleteš v pogovor and here we go. >:D

sej vem... smetim
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.

Ganxta009 ::

Tudi sam imam podobne probleme in vizije ampak dekle povait zgolj na pijačo je prevelik strošek kajti prihaj iz katoliške družine!

Keyser Soze ::

Prvo nehaj popivat in se zakajt. Potem pa bo morda še kakšna prilezla. Iz osebnih izkušenj ti povem, da deklet, ki kadijo ne obrajtam. Ker ne maram vohat in lizat pepelnikov.

c0dehunter ::

Jap, vonj po dimu v ustah je izredno ogaben. :(
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.

dado75 ::

Veš kaj...nikar ne pobiraj iddej oziroma nasvetov od nas, ker potem ko boš pristopil k dekletu z enim od naših pristopov to ne boš ti ampka neka naučena opica, ki jo bo dekle hitro razkrinkalo in potem boš na istem kot si sedaj...saj veš, spet k šanku in se ga zapiti od razočaranja, drugi dan pa moralni maček...NO GO!!!
Kot sm že omenu...bodi takšen kt si, malo se drži nazaj kr se pijače tiče...dekleta ne marajo pijavk....in najdi dekle ki ji boš všeč. Tako ne bo nepotrebnih komplikacij ;)

tx-z ::

Moj predlog, če vidš žensko da se naceja, pa da kadi al pa krkol....poišč drugo...
drgač pa, v diskaču iščš žensko?:\ no vsaj jst je neb mogu tm....k pol pa jo vidš nasledn dan pa je čist drgačna itd itd...tm ljudje niso taki kt so normalno...:\
tx-z

SkIDiver ::

Pa če mene prašaš diskač ni mesto za iskanje žensk. Sicer pa ne vem zakaj sploh iščeš? Seks, resna zveza, avantura, ....?

Če misliš tu na resno zvezo ti povem, da pride sama od sebe, ko se niti najmanj ne obremenjuješ s tem! Vrjemi! Najbolje bo, če se s tem sploh ne boš več obremenjeval. Odgovor pride takrat, ko ga ne iščeš.

Če pa iščeš punco za karkoli drugega je pa druga scena.

Alkohol pa postavi nekam na stran. To ne gre skupaj z ženskami.

Kar se tiče žensk pa sem tud sam enakega mnenja. Lahko me še tako očara, mika, ... a če vidim cigaret me odbije.

Stepni Volk ::

kuglvinkl ::

Takrat pa... Pred sabo zagledam postavo: 172,9 (bil sem v vojski!), 52 kg, bogata pljuča in grenak nasmeh. To je to! Ženska, ki sem jo iskal po vseh gasilskih in drugačnih veselicah. Uporabim skozi dolga stoletja preizkušeno taktiko osvajanja deklet. Navdušeno si pljunem v roke in jo z vso silo zagrabim za rit. Oboževana oseba se naglo obrne (čakam seveda na poljub) in me poljubi z desnico. Takoj za tem mi prijazno pokloni kompliment: "Daj še enkrat, če si upaš!". Jaz se vabilu z vso resnostjo situacije odzovem in jo še enkrat zagrabim.

Zbudim se v nebesih. Kaj pa je to drugega, če te zaskrbljeno gledajo štiri mlade, v dolge bele halje oblečene prelestne deklice. Seveda hočem takoj navezati stike, pa samo nemočno ležim privezan na mehko posteljo. Ob občudovanju teh angelov mimo mene priplava moški glas: "Še eno dozo morfija, sestra!"
Your focus determines your reallity

dela ::

Poglej si hitcha, rockyja, karate kida in nekaj epizod sex and the city, pa boš pripravljen.:)

dusanr ::

Zdravo..


No verjetno samo "zdravo.." nebo dovolj v tvojem primeru, ti bi rad cel postopek a :)?

Glej kar se tiče deklet je vse čisto preprosto, bolj se delaš nedosegljivega, bolj jim daješ vedet, da so ti nezanimive, bolj jim boš zanimiv.

Kar se pa tiče pristopov v disku, nočnih klubih, gostilnah in podobnih rečh v katerih se zadržuješ so najtežji prostori/kraji v katerih se da punco "dobit".

Zakaj?

1. Zato, ker je glasno in ne moreš normalno komunicirat.
2. Punca, ki se odpravi zvečer ven na party, se obda z nekakšnim ščitom, saj si v glavi ustvari sliko, danes bom najbolj pomembna jaz, nobenemu se nebom pustila da me zapelje, jaz sem najbolj važna, jaz sem glavna, jaz sem sexy, prišla sem se zabavt s svojimi kolegicami in to je to.
3. če je že kakšna takšna, ki se jo da dobit, verjemi da bo zelo težko, ker je konkurenca velika, moraš vedet da nisi edini, ki to poskuša :) ampak 95% vseh moških, ki jih vidiš, tistih 5% je verjetno zunaj skupaj s svojimi dekleti in prav pošteno "klejejo" zarad tega :).

Kje punco iskat?

Velike trgovine z oblačili, DM, razni javni prostori, parki, mesto, fitnes.. takrat ko punca to najmanj pričakuje. Takrat ko ni obdana s tisim svojim ščitom "od*ebanja". V takih situacijah, se da punco najlažje dobit/pridobit.

Zdaj pa še en zanimiv pristop (moja tehnika):

Zdravo, te lahko zmotim, delam eno anketo o mladih, pa bi ti vzel par minutk časa.
(reče "vredu/nimam časa") - če nima časa pač greš naprej :)
S katerga predela Slo. si doma?
(odgovori "Maribor")
Pogoto zahajaš v nočne klube?
(da/ne)
Imaš fanta? - tu zveš to kaj te najbolj muči ( pomni, tudi če ga ima, ne pomeni da ne smeš nadaljevat.. :) )
(odgovori da/ne)

No po svoji volji, si lahko zmisliš še par vprašanj, katera bi ji postavil, da bi zvedel še kaj več o njej.

Ko končaš pa rečeš, da je anketo zelo dobro izpeljala in da v bistvu sploh ni bila prava anketa, ampak se ti je zdela zelo zanimiva, ko si jo zagledal in si se moral prepričat, če je zares tudi taka.

(presenečena ker ne ve kaj bi rekla, se smeji.. v najslabšem primeru lahko pobegne :) )

In nato, preden pride popolnoma iz "šoka", poveš da bi jo rad še kdaj videl, naj ti da telefonsko, da jo boš poklical. (nikakor ne rečt, ČE ti jo da, reči DAJ MI, to je zelo pomembno, ker če ji ti ponudiš na izbiro "ČE" je velika možnost da reče ne, v nasprotnem primeru pa si lstnik nove telefonske.

Pa še nekaj, kolko sklepam iz tvojega posta si še bolj mlad, pa nič zato, ti samo vztrajaj in izpopolnjuj tehniko, ker če hočeš "lovit" punce ne rabiš bit lep, ne rabiš bit maneken, lahko si grd ko konj, edino kaj pa je res, je pa to, da moraš bit vsaj kolko tolko zrihtan, stuširan, v glavnem, da nisi kot cota raztrgan, pa boš uspešen, vaja dela mojstra. Noben se ne rodi, pa zna svoj materin jezik od prvega dneva rojstva, ampak se ga nauči, pri lovu na punce je isto. Predvsem pa, ne se bat zavrnitve, pa bo vse vredu :)

LP, Dule

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: dusanr ()

LapD ::

uU zanimiva tehnika z anketo :D ti bi lohk igral u hitchu2 hehe..prov probat morm za hec. Drgač pa pomojm v diskaču se išče punce za eno noč sepravi avanturo sej zakaj pa so partiji? Medtem ko pa nikol neveš kdaj boš na kako resno naletel..lohk u trgovini, na parkirišču, konc koncev je zdej moderno spoznavat se prek interneta kar pa ne priporočam. Tko da moj moto je it urejen kamorkol grem ker nikol neveš koga boš srečal :D

tx-z ::

Internet...spoznavat nov folk, ne več, hvala......spoznavat že spoznan folk...to pa :))
tx-z

Microsoft ::

dusanr, tale z anketo je pa res nora. Sem se tko nasmejal!!!:D


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Stepni Volk ::

Ker tema že večkrat obstaja, zaklepam. Svoje misli lahko sprostite v obstoječih temah, ki sem jih že navedel.

3p ::

Aha. To pomeni, da ko srečam v mestu koga, ki anketira mimoidoče dekline, vem da je s slo-techa in se lahko grem z njim mimogrede prepirat o ali je boljša ona ATIjeva baba v rdečem, al ona druga v zelenem.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kakšne imate izkušnje z online dating stranmi? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Loža
36881055 (73103) Yosh
»

Pristopi k osvajanju dekleta (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
20423023 (15783) Tody
»

Pristop k ženski, ki je ne poznaš.... (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9113799 (10831) NoUse4AName

Več podobnih tem