Forum » Omrežja in internet » Gmail v slovenščini
Gmail v slovenščini
MRB0rYS ::
Imam račun pri gmailu, ki sem si ga ustvaril že dolgo nazaj, sedaj sem videl da je gmail vmesnik v slovenskem jeziku. Ampak jaz nimam možnosti to spremenit v nastavitvah le zakaj, oziroma kako to uredit. Je to kdo že opazil.
b0rys
ToniT ::
Sem šel preverit in sem lahko v settings brez problema izbral slovenščino, pa imam gmail že kar nekaj časa.
veteran ::
Prijavni zaslon je v slovenščini, ko se prijavim, vse po starem, v angleščini, v nastavitvah med jeziki ni slovenščine. Preveril s Firefox 1.06 SLO in Deer Park Alpha 2..
Keyser Soze ::
Gmail, kot ena od storitev Googla, ki je preveden v slovenščino, nima v nastavitvah nobene možnosti nastavitve slovenskega jezika - ga sploh ni na izbiro.
MRB0rYS ::
Zakaj le, ko sm pa nov mail naredu je vse v slovenščini tudi jezikov je ogromno v nastavitvah.
Sam neki sm opazu v account settings, namreč tam imaš možnost Google in Your Language, sam morš neki mail poslat. Upam da potem omogočjo.
Sam neki sm opazu v account settings, namreč tam imaš možnost Google in Your Language, sam morš neki mail poslat. Upam da potem omogočjo.
b0rys
ToniT ::
Je pa zanimivo...
Sem poskusil nastaviti slovenščino na drugem accountu, pa ne gre. Na prvem pa slovenščina normalno dela....
Sem poskusil nastaviti slovenščino na drugem accountu, pa ne gre. Na prvem pa slovenščina normalno dela....
V-i-p ::
Vstopno stran gmaila imam v slovenščini, vse ostalo je angleško. Oziroma, tudi vstopna stran še ni čisto domača. Prevedena ni še ena vrstica :)
Ničesar ne mečite stran.
Over 2462.919405 megabytes (and counting) of free storage so you'll never need to delete another message.
Jebempti je težko prevedit še tisti stavek
Ničesar ne mečite stran.
Over 2462.919405 megabytes (and counting) of free storage so you'll never need to delete another message.
Jebempti je težko prevedit še tisti stavek
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Keyser Soze ::
Outlook v navezi z Gmailom? A ni to rahlo nesmiselno? Obstajajo poštni predali z manj razpoložljivega prostora.
veteran ::
Ne vem, kaj je privzeto, ampak običajno je boljše izbrati UK ali katerokoli evropsko državo, ker imajo Američani skrajno butast format datuma. ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MIUI v slovenskem jeziku (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 37032 (20084) | BOCo. |
» | Pa smo zopet nekoliko manjši... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 23395 (18583) | Sriple Tix |
» | Nekateri slovenski poslanci predlagajo prehod na odprto kodo (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 29960 (21656) | Matevžk |
» | Gmail podpira odslej tudi IMAP (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 10707 (10707) | Gandalfar |
» | Nova anketa!Oddelek: Novice / Ankete | 3364 (3364) | CaqKa |