Forum » Zvok in slika » S video izhod (prenosnik) in TV
S video izhod (prenosnik) in TV
mitjaje ::
Pozdravljeni,
Zanima me, kako bi priključil prenosnika z S-video izhodom in avdio izhodom (navadna klasična banana, ki je potem razdeljena na levo in desno stran) na TV. Probal sem že marsikaj, a zadeva mi ne deluje. Zanima me, če za to obstaja kakšen poseben program ali kaj podobnega. Mogoče tudi, kako se to naredi v win XP.
Imam grafično kartico ATI in problem se pojavi že tu, saj mi ne prepozna televizije, tako morem S-video izhod prisilno vključiti. Nato mi piše kod da dela vse OK, a zadeva ne špila. Kar se tiče same televizije da bi imel nastavljen noroben vhod ali česa podobnega ni možno, tako je problem samo v prenosniku!!
Hvala že v naprej!!
Zanima me, kako bi priključil prenosnika z S-video izhodom in avdio izhodom (navadna klasična banana, ki je potem razdeljena na levo in desno stran) na TV. Probal sem že marsikaj, a zadeva mi ne deluje. Zanima me, če za to obstaja kakšen poseben program ali kaj podobnega. Mogoče tudi, kako se to naredi v win XP.
Imam grafično kartico ATI in problem se pojavi že tu, saj mi ne prepozna televizije, tako morem S-video izhod prisilno vključiti. Nato mi piše kod da dela vse OK, a zadeva ne špila. Kar se tiče same televizije da bi imel nastavljen noroben vhod ali česa podobnega ni možno, tako je problem samo v prenosniku!!
Hvala že v naprej!!
www.ultrasplet.net
Utk ::
Vsaj zvok bi moral delat takoj, če že slika ne. Če ti audio izhod dela na drugih zunanjih zvočnikih, na tv pa ne, je prej problem pri tv kot pri prenosniku. Nove gonilnike, itd... Posebnega programa ne rabiš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 585009 (24338) | Dominator |
» | PC NA TVOddelek: Strojna oprema | 8523 (7918) | opeter |
» | Na TV ni signala pri prenosu iz računalnika preko S-vido na SCART kablaOddelek: Zvok in slika | 1477 (1354) | MRB0rYS |
» | Kako z DivX na VHS? kaj potrebujem?Oddelek: Sedem umetnosti | 2206 (1959) | rc-car |
» | 3D Prophet MX TV-OutOddelek: Zvok in slika | 1224 (1044) | Tzar |