Forum » Sedem umetnosti » Kako z DivX na VHS? kaj potrebujem?
Kako z DivX na VHS? kaj potrebujem?
twosocks ::
Zanima me čist na kratko, kaj rabim če hočem DivX filem s podanpisi presneti na VHS.
Najbrž računalnik (s TV ??? izhodom - video izhodom), TV s scartom in video vhodom, videorekoder s scartom ... al kaj?
hvala za nasvet in pomoč
Najbrž računalnik (s TV ??? izhodom - video izhodom), TV s scartom in video vhodom, videorekoder s scartom ... al kaj?
hvala za nasvet in pomoč
*------------------------------------------------------------------*
Ni podpisa
Ni podpisa
Heisenberg ::
pomojem je dost tv tuner s primernim izhodom za videorekorder....
drugace pa je tezave bolj v programskem smislu, kjer bos rabil pac program ki ti bo posnel zazeljen divx na video, a se sigurno najde kaj takega na netu.....
malce poglej z iskalnikom
drugace pa je tezave bolj v programskem smislu, kjer bos rabil pac program ki ti bo posnel zazeljen divx na video, a se sigurno najde kaj takega na netu.....
malce poglej z iskalnikom
hmmm, jaz sem mnenja, da če dobim sliko na TV (preko VCR) potem to sliko lahko tut posnamem, tko da nie verjamem da rabim kake posebne programe...ali pač?
lp
lp
Ni podpisa
Ni podpisa
rc-car ::
u bistvu, če imaš tv-out in, če si videl sliko (oz. film) na TVju, potem ga lahko tudi posnameš na VHS kaseto.
Namesto na TV priklopi tv-out na videorekorder (činč, scart, s-video), poišči kanal in stisni record
Namesto na TV priklopi tv-out na videorekorder (činč, scart, s-video), poišči kanal in stisni record
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
teac ::
Jaz imam to tako, da mi gre iz TV-out-a scart kabel v videorekorder, videorekorder pa zvezan z TV. Videorekorder pa imam na kanalu AV, potem pa tako ni problem (samo REC še stisneš, pa je)
Še to. Imam Rivo TNT2 m64 16Mb...
Kako najcenej do TV-Outa?
Novo grafično najbrž?
10x
Kako najcenej do TV-Outa?
Novo grafično najbrž?
10x
Ni podpisa
Ni podpisa
Novo grafično ali tv-tuner. Odloči se sam glede na to kaj rabiš.
Kupiš pa lahko pretvornik iz VGA v analogni signal za TV, sam tega ti nebi priporočal.
Kupiš pa lahko pretvornik iz VGA v analogni signal za TV, sam tega ti nebi priporočal.
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
PersonaRudis ::
Pa neki kabel iz zvočne kartice bi tudi bilo pametno potegniti...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PersonaRudis ()
OZZY ::
Jaz mam tako uštimano. Iz tv na kompozitni vhod na videorekorderju, potem pa iz zvočne še dodatno na kompozitni na video na L+R za zvok. To so tisti trije vhodi, ki so recimo za kamero-mislim da so barve črna, bela, rumena.
Stvar deluje.
Stvar deluje.
Go with the flow.
Barve so:
Rumena - Video
Rdeča - Audio right
Bela - Audio left
Rumena - Video
Rdeča - Audio right
Bela - Audio left
govno ::
kulkr jz vem, nobem tv tuner nima tv izhoda ... samo vhode ... tv izhode imajo samo grafične kartice, ker so narejene za izhod slike!!
Ne, tv-tunerji imajo tudi izhode, vendar imajo bolj podprte (beri: več različnih) vhode.
mgermo ::
Ka bi to delovalo:
s tunerja s-video in na kompozitnega na vcr. Pol ko bi gledo divx na monitorju bi pa snemo. Se da??
s tunerja s-video in na kompozitnega na vcr. Pol ko bi gledo divx na monitorju bi pa snemo. Se da??
Conqueror: Če ti VCR prebavi s-video signal preko RCAja, potem nebi smelo biti problemov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VHS v Divx in podobnoOddelek: Zvok in slika | 6078 (3668) | francek1 |
» | Video-Out/Video-In (VIVO)Oddelek: Strojna oprema | 1730 (1493) | Janes |
» | Kako povezati VHS (VCR) in tuner na računalnikuOddelek: Zvok in slika | 2692 (2555) | xxx-man |
» | Slika s PC-ja na Video rekorderOddelek: Zvok in slika | 1143 (1008) | SasoS |
» | Slika iz račualnika na tvOddelek: Pomoč in nasveti | 1622 (1394) | Dalmatinc |