» »

Kateri kabriole svetujete?

Kateri kabriole svetujete?

«
1
2 3

Dekinio ::

Upam, da sem temo zadel...

V kretkem (nekaj mescev) si mislim menjat avto pa me zanima vaše mnenje in kakšen nasvet.V dilemi sem med dvema ampak povsem različnima avtomobiloma in sicer Audi TT in novi Megane Cabriolet.Cenovno sem pripravljen dat kakšne 3.5mio SIT.

Mogoče me trenutno malo bolj vleče na TT, ki se mi vizualno zelo dopade, športen (od 180-350 KM)...vglavnem strojčina za 24 letnika ;-).

Megane Cabriolet - vizualno zelo lep, dovolj bi mi bil 1.6 16V, novejši model, kakšne 2 leti star...samo se trenutno ne dobijo pod 4mio, leto al pa več pa se mi tud neda čakat.

Kaj svetjete?

igor0203 ::

jst bi seveda takoj vzel TTja, sam pol računi ti še stroške vzdrževanja, servisa, rezervnih delov,...

tko da se ti pol bl splača uzet Megana in maš pol manjše skrbi pr stroških.

za 3.5mio dobiš tudi že zelo poštenega Leona...

profii ::

za 3.5mio dobiš tud kakšno dobro hondo, pa tud leončk ni napačn.
če hočš kabriota pa mal pršpari pa S2000:P

montenegro ::

No ja sej Audi TT je lep, vendar popolnoma nepraktičen avto. Če rad potuješ z malo prtljage, potem je OK in seveda pozabi da boš kdaj vozil več kot tri ljudi v njem, razen če si zelo nizke rasti. Kakšen avto imaš sedaj? Jaz bi na tvojem mestu raje denar vložil kam drugam, kot npr. nepremičnine, delnice...

Dekinio ::

Ja stvar je takšna...trenutno imam Fiat Punto (letnik 2003)..Tud kakšno nepremičnino mam v mislih samo kot vsakega deda me vleče športni avto...sploh pa zaj ko sem končal večletno razmerje.Star sem 24 let in mi je želja imet kakšen športni avto, čeprav so samo stroški.Zaj sem pa že v dilemi...

Dejancek ::

Še en Kamikaze na cesti .... :\

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Dejancek ()

chucki ::

montenegro ::

Ne me narobe razumet, saj dober avto je dobro in lepo imet če imaš doma toliko denarja, da ga z vilami kidaš. In če imaš toliko denarja ti lahko povem, da Audi TT "LETIIIIII", govorim iz lastnih izkušenj, pusti razne Honde, Renoje...beh. Ampak hočem povedat eno drugo stvar, ki bi ti mogoče prišla na misel po parih letih. Kje se največkrat voziš? po mestu, dolge fure? Če se voziš večinoma po mestu, potem ti je brez veze imeti tak avto s katerim boš imel dvojne ali celo trojne stroške kot jih imaš sedaj z Puntom. Za dolge fure je pa dizel zakon. Kolikšno imaš plačo? (sej ni treba odgovorit) Če je tam nekje od 100-200, boš veliko večino plače puščal na avtu, v najslabšem primeru toliko da ne boš imel za na per s kolegi. In kje je potem smisel imeti tak avto? Stroški za tak avto so ogromni, čeprav na prvi pogled niti ne zgledajo, poglejmo samo gume, ki jih boš menjal vsako drugo sezono ( če si tak norec za volanom kot jaz), ne moreš glih Save dat gor ane, ne zgleda, cene malo boljših se pa hitro povzpnejo nad 35, 40.000 Sit (kom). Kaj pa manjka Puntu ki ga imaš sedaj??? No ja sej odločitev je tvoja, hočem ti samo povedat, da se stroški z avtom začnejo šele takrat ko ga kupiš. Je pa lep za pokazat in za "pičke hvatat":D

mitjaje ::

Nakup rabljenega TT-ja ti močno odsvetujem. Tudi če je z njim vse vreu in si ga lahko privoščiš, je en velik problem motor. Motor je 1.8 literski in premore od 180-220 KM (pustimo zdaj 3.2 mashino, ki je za taki denar ne boš dobil). Torej problem je v mali mašini in relativno naviti. Sicer je 180KM TT mogoče še vozen, a dejansko se pokaže, da so TT potrebni popolnoma prenovljne mašine po 100.000 km. Hmmm... če boš pogledal na avto.net, boš videl večino TT-jev ravno z toliko prevoženimi kilometri (oni z 180KM, malo več). Res da je avto frajerski in bi ga tudi jaz imel... sicer za ta denar (če gledamo nove avtomogile) Nissan 350Z z zgolj 280KM :D :D (in cena?! skoraj ista kot Audi TT: 9M SIT-10M SIT, dve različici v opremi, audi pa od 8M sit dalje). No pa pustimo zdaj Nissana. Preidimo k Audiju. No sej sem povedal kaj sem mislil. Ostalo so ti že drugi!!

LP (pa ugoden in dober nakup ti želim)

ps. Premisli o tem kaj sem ti napisal
ps2: Ta je mogoče še sprejemljiv, če niso kilometri prirejeni :)
www.ultrasplet.net

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mitjaje ()

Loki ::

-mazda mx-5


ravnokar prisel nov model ven (~4.5m naprej), kar ima za posledico znizanje cen rabljenih. nima sicer 300km, je pa izredno lahek avto in zadnji pogon. :)) A zato neuporaben (dva + malo prtljage, potem je pa ze konec). platnena streha.

-peugeot 307cc. tudi zelo lep, trda streha, malo slabsi motorji.
-kaksne tri leta star bmw 3 320ci
-mini (star 2 leti)

tiste forume zgoraj raje pusti pri miru, ker ti bodo samo prali mozgane, da je njihova znamka najjaca (se posebej honda).
ce isces second opinion, priporocam raje mobisux.


in ce bos kupil avto z RWD, obvezno cimvec elektronike proti zdrsu koles. ti bo prisla prav.
obvezno preveri, ce je KARAMBOLIRAN. takega noces. pri vseh zgornjih je to dokaj mozno (307cc malo manj, bmw najvec).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Loki ()

Dekinio ::

Stvar je taka, da se mi TT noro dopade.Pred kratkim sem se razšel z punco (večletna zveza) in zaj bi se rad znorel, užival...Aja, da nebi mislili, da sem divjak na cest...to je za mano.Avto se mi dopade, rad bi izstopal in lahko si ga privoščim.Vozim se večinoma po mestu in na treninge v avstrijo pa še to ne vedno.V dveh letih sem naredi z Puntotom 36.000 km in se mi sploh ne zdi dosti.

Sami ::

Na tvojem mestu bi za manj denarja raje kupil kakšno Hondo Civic 1.6 16V VTI 160km (ne najnovejšo, ker mi je grda) ali Hondo Type R. Tudi kakšen zelo navit Suzuki Swift GTI/GT ni slaba izbira, če imaš srečo dobiš popolnoma ohranjen avto brez praskice, pa še nekaj keša ti ostane.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

Dr_M ::

Tudi kakšen zelo navit Suzuki Swift GTI/GT ni slaba izbira,

jap, leteca truga definitivno ni slaba izbira za samomor. :)

drugac pa... ja audi TT... dost uredu avto za pogledat, ampak vozne lastnosti? eh o tem raj nebi zgublu besed.
za tak dnar ze dubis avto, s katerim se lohk vozis.

jest bi si na tvojem mestu kupu enga jaguarja XJ. bolj bi izstopu kot s katerimkoli TTjem. :) ;)
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Dekinio ::

Honde definitivno odpadejo, sploh pa tile starejši modeli.Od honde se mi samo dopade S 2000.V mislih imam Audi TT, Megane II Cabriolet, Peugeot 307cc.Moč motorja mi sploh ni pomembna, pomembno je da avto pade v oko in tile našteti se mi dopadejo.Upoštevajte, da se ga bom v 2 letih naveličal in verjetno spet zamenjal.Najbolj me nagiba k enem dobrem, ohranjenem TT-ju.Audi je le audi.

Saj vem tak kot za vsak nakup vsak vleče na svojo stran in graja drugo.Predvsem me zanima vaš vizualni pogled na avtomobile.

Dekinio ::

Jaoo...eni pa mate res take.Kaj bom kupoval nekega gosposkega jaguar-ja, če bi rad lepoto in po možnosti športno.Saj sem navedel kaj mi je všeč.Seveda ma vsak ma svoj ukus, drugače bi vsi meli iste avtomobile.

Myth ::

Glede na to da sem bolj nor na cabrio oz. nfsu stile avtomobilcke, ki drago stanejo. (saj vem da sanjam, ampak z mojo "nekoc" placo, si bom menda ga lahko provscil) Ti priporočam kakšnega Hyundaia. Seat Leon , dobiš novega za 2mio, za 1,5mio ga pa še konkretno zrihtaš. Veš, da na internetu najdeš obilico slik predelanih avtov. Prav tako ni zgrešen nakup Ford Puma ali Opel Tigra. SLednja je pri meni odpadla, ker ima grd zadek. Je malce preveč vzdignjena oz. debela. :) Če kupuješ pa rabljeno se ozri po bolhi za kakšnin BMW-jem ali pa Mercedezem. So vredni svojega denarja, ampak pazi. Nekateri zamolčijo kakšne podatke... (imam kar nekaj izkušenj ko so hoteli koga napizdit, sem bil ravno zraven) Ampak ne bom ti solil pameti, upam da si dovolj brihtn da boš vse preveril pa te zadeve.

Sicer pa malce še poklikaj na internetu... povej kaj želiš imeti, pa ti lahko še kakšne napotke damo.

Da ne pozabim omenit, tudi Mazde so super. Če se hočeš važit pride tudi kakšen VW v poštev, če ga pošteno zrihtaš. Ker pravtako hodim dosti po avtotuning-ih (zdaj se spet začela sezona), ti lahko povem da lahko vsak avtek konkretno predelaš. 8-)

en LP
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

Dr_M ::

Dekinio: no ja sej te razumem. :)

ampak ce bi rad lepoto, potem mam prav. ce bi rad sportnost, mam delno prav. zakaj? si kdaj sedel v jaguarju XJ? hm, sedis nekak tok visok kot v ksnem ferrariju, prostor za voznika in sovoznika je bolj podoben F1 bolidu, kot pa osebnemu avtomobilu. :)

ampak dobr, izbira je se vedno tvoja. :)
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Dekinio ::

Dr_M - no, da ti povem, da se je stric peljal s tem jaguarjen in se mu je noorooo dopadel.Prvič je vozil avtomatika, pravi da tud potegne...vglavnem noro se mu dopade.Saj vem, da je jaguar poglavje zase, ampak meni se trenutno v teh letih ne dopade, če me razumeš.Jaz bi rad nekaj, da se folk obrača :D .RAd bi avtomobil, ki je že samo po sebi nekaj posebnega ala cabrio, pravi športak...ne da pa se mi kakšne ostale avtomobile preurejat pa vlagat, ti časi so me minli.SAj pravim, za avto bi dal 3-3.5mio SIT.

Dr_M ::

ampak audi TT res ni avto, za katerim bi se folk obracu no. :\
do tega mu manjka ooooggrooooomnoooo. oz se ksna generacija ali 2 :)
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Dr_M ()

Dekinio ::

S tem se definitivno ne strinjam.Na cesti jih ni ogromno...Jaz in ostali, ki jih poznam se sigurno obračamo.

Moonman ::

Audi TT, mnja.
Jaguar je kar nekaj višje na lestvici. Tudi jaz bi ga imel pri 24.:) Če le ...

// na Audi TT bodo padale najstnice, ...
//Na Jaguar, .... hmmm mačke:D


Boeing ::

Hja no, res je da Jaguarčki definitivno zelo hitre in zelo udobne mačke, ampak HALO, za 3.5 milijone ?! Kar sanjaj, razen če si mahnjen na letnike pred 85 :) Jaguar ni ford, stvar drži ceno.

Drugače pa konkretno premisli, kaj se splača.. Kupit avto, ga predelat, za to porabit 3.5 milijone težko (predvidevam) prisluženega denarja, nato pa vse skupaj po 2 letih prodati za milijon in pol, raje kakih 100 jurjev manj ? Za to, da se bojo obračali za tabo ?!
No ja, definitivno NE.

Kakorkoli, moj nasvet bi bil da se poženi z glavo naprej v hladno morje, trezno razmisli in si kupi nek soliden nov avto, s poudarkom na _varnosti_ in udobju, mogoče riskeraš še za kako dražjo dodatno opremo in potem vse skupaj malenkostno "predelaš"... saj veš, spustit podvozje, širše gume, mogoče kak auspuhec (bognedaj prevrtan!), pa bo. Aja, pa ne pozabi na kak filter trdih delcev, ako ni že tovarniško montiran. ;)

Slej ko prej te bo srečala pamet, da je avto popolnoma stran vržen denar. Ko boš starejši, se boš po glavi tolkel, koliko denarja si zmetal stran po brezveznem.

Riskeraj v varnost (airbagi in podobno), za ostalo pa če ostane, ostane, če pa ni pa tudi vredu. In za božjo voljo, kupi si nov avto, ne pa rabljenega.
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX

Poldy ::

Audi TT je po voznih lastnostih (v ovinkih ti nenadoma odnese zadek) in zanesljivosti (glede navite mašine je bilo že govora) v samem dnu... čeprav mi je na videz najlepši od naštetih.

Ne me narobe zastopit: če že imaš toliko denarja da na 2 leti menjavaš avte v rangu 3-4 miljonov, zakaj potem še nekaj denarja ne nameniš strokovnjaku za takšne stvari?

OwcA ::

Sicer ne vem, če se to pri nas dobi, ampak kaj pa kakšna Lotus Elise? Če znam kalkulator prav vihteti (preračunano iz cen za VB) je nova okoli 7M kar je primerljivo s TT.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Sami ::

jap, leteca truga definitivno ni slaba izbira za samomor.

Dr_M: Sej je rekel, da hoče športen avto, ki leti in vsem pade v oči.:D



Kaj mu manjka?8-)
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

Myth ::

Športni avteki za moj okus: Audi TT, BMW ser. 3 cabrio ali copue, Chevrolet, Dodge, Fiat coupe, Ford Puma Mustang Cougar, Hyundai coupe, Mazda MX RX serije, Mitsubishi 3000 GT, Pontiac, Porsche, etc...

To sn zdaj takle za hec nasel vse na bolhi. :)

edit: za tega ko sem dal link, za tem se vsi obracajo. 8-)

edit2: čeprav (zdajle spomnil) so raziskave pokazale, da se ženske raje obrnejo za kakšnimi fensy oldtimerji (like hroščem, samo more bit zrihtan, a ne). zdaj katere so ženske, katere pa pi*** bi se dalo razpravljat , a to je ze druga tema. :8)
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Myth ()

Sycroft ::

kaj pa tisti mali lustni oplov coupe/roadster? tistih pomoje skoraj ni v sloveniji:) hehe za tem bodo tudi vsi gledali?:D

Poldy ::

Največ češpelj vidim v hyundai coupe - torej jim je sigurno všeč, pa tudi meni je všeč ta avto, torej lahko rečem da sta to 2 muhi na mah. Aja, pa čisto poceni je, torej 3 muhe.

Moonman ::

Kaj pa kakšna Mazda RX8.
http://images.google.com/images?q=mazda+rx8&hl=sl&lr=&sa=N&tab=ii&oi=imagest

Samo to je verjetno že izvedn dosega, rabljene pa še nisem videl, da bi kdo prodajal.


Poldy ::

Kako da izven dosega, si bo pa pri stricu izposodil... in kupil to

Potem bom pa še jaz za njim gledal...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Poldy ()

whatever ::

Moj foter ti proda Alfo 164 (mašina 3.0, neki čez 190 konjev, 8 sekund do 100) s preluknjanim auspuhom. Veš kak zvok ma to, se bojo vsi ozirali za tabo ko boš mal na gas stopu.:D
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: whatever ()

Dejancek ::

Pred kratkim sem se razšel z punco (večletna zveza) in zaj bi se rad znorel, užival...

Zarad punce ki sta končala, je sedaj povod za nakup novega avtomobila ?! 8-O
To meni bolj zgleda , da bi ti sedaj rad bil "šminker", pa ji pokazal, kaj si premožen kupit ..........., pa še bi lahko nadaljeval ta psihološki del ....

OMFG, kam gre ta svet :\

Keyser Soze ::

ČE se bo pa kdo za tistim Mitsubishijem 3000GT obračal sem pa tricikl. Se bo ja. Kaj takšna starina in oblikovno zdelan avto dela na cesti.

TT je res lep in že dolgo drži na trgu s svojo obliko, poleg tega se zelo dopade ženskemu delu popoulacije zaradi svojih zaobljenih linij. Vprašaj rajši kakšno gospodično, ne pa tule par geekov spraševat kaj se dopade ženskam.
Samo če bo usran in zdelan se ne bo nobena obrnila za tabo. Lepo čist in dodelan pa bodo rezultati. Kič pa ne pali. Pa nekdo je pisal nekaj o Hyundaju Coupeju. Tudi to je res. Ženske se dokaj palijo na ta avto. Ampak imam filing, da je azdeva že malo uvela.

PA nekdo je zapisal, da mačke padajo na Jaguarje. Hja. Kvečjemu kakšna udomačena ali divja pade pod njega. Dandanes večina pravih mačk že vozi Jaguarje ali pa Porscheje. Tako da kakšne prave mačke ne boš dobil na tak avto. Kakšno najstniško(19+) ali kakšno v razvoju pa že.:D

Na mlajše pa verjetno ne ciljaš.

Dekinio ::

Nekateri ste vse narobe razumeli.Rekel sem, da sem sposoben kupi dober avto in zato sem vas vprašal za nasvet vi pa...Seveda kupujem avto ko bo padel v oči, a ne gledajo tega vsi, ki kupujejo avto?Kar se tiče metanje denarja...saj smo mladi in imamo v glavi 100 želja, nekateri jih uresničijo, nekateri ne.Tak kot je nekaterim želaj imeti Jaguarja 88 letnik, tak je nekaterim želja športni izgled.Aja kar se pa punce tiče...razlog za to je, da sem vsa ta leta denar zapravljal za druge stvari in sedaj bi rad naredi nekaj tud zase.Pol ko bom starejši pa bom rekel, da sem živel in užival.Avtomobili so mi tud ena od strasti in, če mi je dosegljivo...zakaj ne?Saj vem, da je 3.5mio veliko za rabljen avto, ampak tud Honda S 2000 bo čez čas dosegla to ceno pa je pravi avto.

Bedarija je dat tudi nekaj milionov za sliko...saj pravim 100 ljudi, 100 čudi.

Tr0n ::

Heh, avto imas, da se z njim pripeljes iz tocke A v tocko B, ne da se drugi za tabo ozirajo.

Darn sminker wannabees. :\

CWIZO ::

Za TTjem se pa folk res ne obraca no. Al pa za CCjem, k je itq vsak ta 1.5-i avto pežo zdej:\

Ce hoces RES iztopat si nabav kej v rangu toyote RX-2, porscheja, ferrarija, al pa ksnga bentlija, al pa mogoce aston martina. Pol bo pa res vask zatabo pogledal, ce si to tok neizmerno zelis.

Da bos pa bejbe na tak nacin dobival si pa beden IMO.

Pa predvidevam da kesa nisi sam zasluzu, ker ce bi ga se nebi tkole preseravu pa take skladu...
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...

Keyser Soze ::

Eh, pola pismen folk, ki bluzi o moralnih naukih.. Tega je pa res veliko. Bomo videli, če se bo tu kdo javil.:\

Ja, ena punčara, ki je res ne zanimajo avtomobili in ki prvič sliši za Bentleya in podobne pri nas nezastopane znamke bo pa res pogledala za tem avtom. Lahko se pelješ s Phantomom al pa Maybachom, ipd. naokoli pa boš privlekel veliko pogledov mladih fantov, ki se spoznajo na avtomobile - če je to tvoj cilj. Poleg tega da si way out of league s svojim proračunom.

Če si želi tak avto naj ga ima. Če se hoče znoret naj se. Kakor njemu paše. Ne pa tako kot ustreza ene par moralistom tu gor.

Pa da ti povem še mojo izkušnjo. Pred 5 leti, ko sem iz polota prešaltal na Audija A3(pa ni ne vem kakšen oh in sploh avto) je bila razlika povsem opazna. Koliko punčar se je prej obrnilo za mano ali pa potem.

P.S.: Le zakaj se folk oblači v Muro, Bossa, Cezara, ipd. če ma pa v Trstu vse za đabe. Sej obleka je samo zato, da te ne zebe od točke A do B.

CWIZO ::

Bently al pa Maybach pa ze zgleda tko cist nestandardno, da se folk obraca. Pa ok recimo da imas tukaj prav, prosim pokazi mi pol enga, ki se nebi obrnil za aston martinom.

Tist glede pismenosti je najbrz name letel. Ej, dol mi visi, ne da se mi vsak post se enkrat prebrat, pa popravljat slovnicne napake.

Zrad mene nej ma tut 2 taka avtomobila ce ce, sam povem da s TTjem ne bo nic izstopal, ker je pac cist obicen avto.

Un k je pa reku da je avto zato da te pripelje iz A v B nej se pa enkrat iz A v B pele s pezojem pol pa se z BMWjem, toyoto, lexusom ali cim podobnim pa nej pol pove ce je blo isto;)
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...

Keyser Soze ::

Jaz sem samo rekel, bomo videli če se bo kdo javil. In si se javil ti. Naprej sklepaj sam.:\

TT pa ni čisto običen avto. Jih je žal malo rpemalo na ulici, da bi bil običen. Včeraj sem videl Astona Martina na celovški. TTja sem videl nazadnje kakšnih 14 dni nazaj na Slovenski in dolgo tega nazaj nikjer drugje.

Hrvatiča(ali enega drugega mulota) v Bentleyu pa tudi kakšnih 14 dni nazaj pa za Bežigradom na tej ulici kjer je Metalka.

Tako da TT ni nič kaj vsakdanji. Še Porscheje vidim večkrat kot TT-je.

CWIZO ::

Jest pa TTje dostkrat vidim, one druge pa recimo ne:\

Glede pismenosti: sej si đek.
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...

Keyser Soze ::

Samo da ti pojasnim glede pismenosti, da ne bo nesporazume. Zaradi mene lahko pišeš v kitajščini. Jaz nisem nič rekel na koga kaj leti, je bila pa kritika mišljena zgolj zaradi moraliziranja ljudi, ki ne znajo prebrati, kaj je tip vprašal v prvem postu. Ni namreč nič vprašal, če se zdi komu zadeva moralno sporna.

Upam, da se sedaj razumeva, da me ne moti tvoja neuporaba ločil, velike začetnice, zborne slovenščine, ipd.:P

Myth ::

Pa kaj si nor kakšne moralne pridige in zavist mogoče slišim? 8-O Pa kdo ste vi , da mu boste modrovali? Jao ej... Takšnega odnosa res nisem pričakoval na eno čist lahko vprašanje. Očitno se bo zdaj mladenič raje obrnil proč in nasvete šel iskat kjer mu ne bodo pametovali kakor tukaj. Sicer pa, kdo pa sem jaz da zdaj modrujem. Mi je itak vseeno. Pa da se ne najde še kdo, ko bo nazaj kakšno rekel, ker je to čisti offtopic in nesramno početje. :|

No, kupec. Jaz sem podal svoje mnenje, kaj so dobri avteki. Tisti Mitsubishi sem dal zgolj link, da najdes extra avte tudi pri nas. In zakaj nebi pogledali za takšnim avtom? Po mojem bi vsi pogledali, ker zverine težko vidijo na sami cesti... Za Aston Martin, kaj šele Maybach, sploh nimaš denarja... to je že way out of my leage. btw, Maybach je v samem vrhu najdrazjih avtomobilov... Pa sanjamo itak lahko. Res je, da se punce obračajo za Audi TT-jem, samo to je (vsaj meni) bolj ženski avtek. Kakor Peugeot 306cc. In je čisto odvisno kje hodiš da vidiš ali ne vidiš kakšen avto. Za obema se punce in ženske obračajo še danes. Če bi jaz bil v tvojem primeru v precepu med tvema dvema, bi raje vzel Hyundai-a , ker mi je lepši avtek od Audija. Pač osebno mnenje. Novega dobiš za ravno takšen denar: 3,5mio rabljenega pa okol 2mio. Za Audi ne vem točno...
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

Dekinio ::

Mr|ce - to je lep odgovor in podal si svoje mnenje.Za ostale pa vam tak povem...pol vas je neverjetno neinteligentnih in modrujete z neko moralo.Vprašam za nasvet ne pa da poslušam kritike frikov, ki 20ur na dan preživi za računalnikom.Eni serete z nekim maybachom pa takimi...dajte se no realizirat.NIsem rekel, da lovim pleh pičke (ki mi osebno grejo na kurac), rad bi samo avto, ki ni vsakdanji kot moj trenutni, čeprav sem kupil novega.Povedal sem kolk sem PRIPRAVLJEN dat.Aja pa prej je en omeno, da si ga ziher nebom kupil s svojim denarjem...ti povem, da sem si SAM služim denar in si kupil prvi in drugi avto in plačujem svoje položnice.Zaslužim veliko za enega 24 letnika.Sicer tukaj sploh ni tema, da jaz komu račune polagam...

Mam občutek, da ste eni neverjetno fauš, ker si mogoče tega trenutno ne morete privoščit.Če bi imeli denar si nebi kupli nekaj kar vam je všeč in si želiš?


Fantje pa brez zamere samo malce so me dvignili nekateri modrijani.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Dekinio ()

Myth ::

Ti raje povej, kak si se odločil? :D Oziroma kaj bi rad imel... še vedno Audi TT? No, če te ne moremo prepričati oz. si sam tako prepričan v Audija, pa si ga kupi. :) Pa ne se jezit, ni zdravo.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

Dekinio ::

No..če vam po pravici povem se nisem še nič odločil.Seveda se pri vsakem avtomobilu najdejo prednosti in slabosti.Več berem bolj sem zmeden.MIslim, da bi bila rešitev, da se obema popeljem pa vidim kaj se mi bolj ugaja.Dosti je odvisno kakšen rabljen avto kupuješ, mogoče maš srečo , mogoče ne...to je riziko pri rabljenih avtomobilih.Čeprav tud Hyundai Cupe ni slaba varjanta, ga ima kolega pa se bom malce popelal z njim in videl.

Myth ::

Ja, to je odlična ideja. Če le imaš možnost se z vsakim ki ti je všeč, pelji. Meni se recimo Peugeot zdel dober avtek. Ko pa sem se peljal, pa mi ni bil všeč.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

CWIZO ::

No ce si sam sluzis kes pa respket, da si loh tkole prvoss pol. Upam da bom jest tut loh cez ksne dve let.
Jest sem mybache ven pruleku, ker si reku da bi rad izstopal, kar s TTjem pac ne bos.
Ce noces lovit kes pick se tok bl super.
In nisem ti fous, cisto nic. Za svoja leta tut jest kr dost zasluzim.

Se oproscam, res me je mal prevec odnesl v offlien vode in sem pravils tvari ki te ne zanimajo.

Evo ce se vrnem na temo
Ce te ze zanima al TT al CC, potem bi jest TTja izbral, ker je le Audi in ne pežo...
Pa ce kupujes rabljenega obvezno s seboj vzem enga avtolicarja oz. avtomehanika, ki se spozna na zadevo, ker poznam primer kjer je poblascen prodajalec nategnu enga, da je avto neposkodovan. Kasneje pa se je izkazalo, da je avto bil karamboliran...
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...

Dekinio ::

CWIZO - temu se reče mnenje in svetovanje.Thnx.Saj to ni takšna stvar, da bi se odličil v dnevu al pa dveh...Ravnokar grem pogledat enega TT pa, da vidim, če se mi dopade vožnja in notranjost.Vam poročam.

Boeing ::

Dekinio, če bi _RES_ rad avto, za katerim se bojo obračale beybe in mačke ali karkoli pač hočeš, si kupi Priusa. :D

Nič ni bolj čudnega, kot avto, ki gre navzgor v breg z ugasnjenim motorjem, verjem mi :)

Lahko se ozreš tudi za Lexusom RX400h, samo tam si cenovno že malo "izven lige" :)



Pa da ne bo kdo rekel da bluzim... jaz tole čisto resno. Pa še kup styling delov se da dobiti že v EU za malega hibrida.
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX

Dr_M ::

Boeing: jagurji so poceni. za cca 4mio sit dubis 97-98 letnik XJ serijo (tej so najboljsi :) ). pri nas. v tujini pa za tako ceno 00-01 letnik :)
sm pa gledu 1x v nemciji XJR (turbo, 400KM) 02 letnik z 30.000km, za 20.000€ :) je mel pa rahlo poskodovano haubo na prtljazniku, ampak nic kriticnega :)
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
«
1
2 3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup avtomobila (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Na cesti
48589318 (21663) PARTyZAN
»

Kolk te pride tuning?

Oddelek: Loža
272706 (2046) IceIceBaby
»

Stroski avta (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
578141 (6692) Poldy
»

Nakup rabljenega avtka.

Oddelek: Loža
323317 (2492) globoko grlo
»

fiat bravo 1.4 sx

Oddelek: Loža
355255 (4698) stromar

Več podobnih tem