Forum » Igre » punkbuster corruped
punkbuster corruped
x rade ::
Imam nasleden problem. Že dolgo igram COD MP in do zdaj mi je delalo vse normalno. Zdaj pa ko želim iti na kak server;recimo siol, bevc,..., pa me punkbuster kick-a.
Napiše mi tole:
SERVER DISCONNECTED - HAS BEEN KICKED VIA
PUNKBUSTER (FOR 0 MINUTES)...RESTRICTION:
CORRUPED FILE/MEMORY [ 81055 ]
Napiše mi točno tako kot sem zgoraj napisal. Punkbuster sem že 4x updatov ta teden pa nič ne pomaga...
Prosim pomagajte..........
Napiše mi tole:
SERVER DISCONNECTED - HAS BEEN KICKED VIA
PUNKBUSTER (FOR 0 MINUTES)...RESTRICTION:
CORRUPED FILE/MEMORY [ 81055 ]
Napiše mi točno tako kot sem zgoraj napisal. Punkbuster sem že 4x updatov ta teden pa nič ne pomaga...
Prosim pomagajte..........
x-rade is here...
Tiger ::
Pa upam, da nisi cracked codmp.exe dajal vsakič zraven? Drugače pa zapri vse odvečne programe in poskusi spet na serverju.
def0r ::
lolz:>>>> pbweb.exe si nalozi v PB folder ali ga pa celotno zbrisi ga na novo ustvari pa zazeni program :P
beks ::
Fantje finta je v tem , da je potrebno iz mape main izbrisati "hunkusage.dat" in zadeva dela lepo
geek94 ::
Fantje finta je v tem , da je potrebno iz mape main izbrisati "hunkusage.dat" in zadeva dela lepo
Sm zbriso pa nedela :-( sam jst mam težavo da , Prijavm se v server se server zažene mal deluje potem pa napiše hunkusage.dat file is corrupt.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: geek94 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Call of Duty serija - pomoč in nasveti. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 75161 (17927) | tropico2078 |
» | Call of duty 4 (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Igre | 71759 (13664) | oo7 |
» | CoD Problemi (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 11203 (7176) | hojnikb |
» | Call of Duty 2 Multiplayer- ProblemOddelek: Igre | 1893 (1589) | Dober dan |
» | Call of duty multiplayer (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 17896 (7091) | steev |