Forum » Strojna oprema » dvd rom ne dela
dvd rom ne dela
d-online ::
pozdrav!
montiral sem novi dvd rom pa ne dela in ne dela.Čeprav winsi pravijo da naprava deluje pravilno neki zeza.Ko vstavim cd mi napiše da disk ni formatiran?????In še tekst :::Disketa je morda poškodovana ali pa uporablja format ki ni združljiv s formatom windows??
Cd pa drugi dvd-rom normalno prebere.kaj narediti?
thx for help
montiral sem novi dvd rom pa ne dela in ne dela.Čeprav winsi pravijo da naprava deluje pravilno neki zeza.Ko vstavim cd mi napiše da disk ni formatiran?????In še tekst :::Disketa je morda poškodovana ali pa uporablja format ki ni združljiv s formatom windows??
Cd pa drugi dvd-rom normalno prebere.kaj narediti?
thx for help
Sam zraven nisem dobil dobenih driverjev ker naj bi bil dvd-rom plug and play.
Bom probal .
Thx anyway!
Bom probal .
Thx anyway!
Isto sranje še vedno ne dela !
Pojma nimam kaj naj naredim mogoče je pa dvd-rom zanič
Fora je v tem,da ima dvd pekač kombo varijanta,pa sem ga hotel razbremeniti z dodatnim dvd-romom.
be cool
Pojma nimam kaj naj naredim mogoče je pa dvd-rom zanič
Fora je v tem,da ima dvd pekač kombo varijanta,pa sem ga hotel razbremeniti z dodatnim dvd-romom.
be cool
meatwaad ::
Ja, kar reklamiraj sicer pa imam Sony16x/40x in Toshiba SD-M 1712 16x/48x odvec. Ce jih rabis je cena 2000 SIT/kom. Lahko posljem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Playon!HD Media player (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 59783 (45714) | goby |
» | Enoten standard naslednje generacije optičnih diskov še vedno dalečOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 3581 (3018) | Matev |
» | Lastniki NEC 2500A DVD+-RW izkušnje prosim (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6453 (5069) | pingo76 |
» | Kateri DVD-rom mi priporočate?Oddelek: Kaj kupiti | 1106 (1012) | sash |
» | Neenakomeren pretok podatkov v CloneCDju :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 1729 (1363) | AnWar |