Forum » Strojna oprema » Ko nalozim gonilnike ra grafo sem po restartu PC cudno obnaša ! ! !
Ko nalozim gonilnike ra grafo sem po restartu PC cudno obnaša ! ! !
SynTax64 ::
Glejte mam maticno plosco ASUS A7S8X-MX, in mam gor integrirano graficno!
Pol sem pa dal noter v AGP, ASUS 9550 graficno, in ko prizgem racunalo je še vse vredu,vse fajn zazna novo strojno opremo...!
Ko pa namestim gonilnike za to graficno pa se mi po ponovnem zagonu racunalnik vedno in vedno ko pride do okna ''dobrodosli'' po kaksni eni minuti resetira in to v neskoncnost...!
Pol pa zazenem varen zagon, in ko odstranim gonilnike od grafe pol v normalnem nacinu spet vse dela kot treba,seveda z integrirano grafo!
Kaj mislite vi kaj je krivo?
S tem da je graficna nova!!!!!!!!!!
Pol sem pa dal noter v AGP, ASUS 9550 graficno, in ko prizgem racunalo je še vse vredu,vse fajn zazna novo strojno opremo...!
Ko pa namestim gonilnike za to graficno pa se mi po ponovnem zagonu racunalnik vedno in vedno ko pride do okna ''dobrodosli'' po kaksni eni minuti resetira in to v neskoncnost...!
Pol pa zazenem varen zagon, in ko odstranim gonilnike od grafe pol v normalnem nacinu spet vse dela kot treba,seveda z integrirano grafo!
Kaj mislite vi kaj je krivo?
S tem da je graficna nova!!!!!!!!!!
R33D3M33R ::
Nisi še povedal ali si disejblal integrirano grafično v BIOSu. Kaj pa če je to vzrok?
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Kak pa jo naj disejblam!
Sicer se glih z tega biosa ne razumem ? ? ?
Ce veš ti, mi prosim povej kaj pise v biosu za izklop intg. gtaficne!
Sicer se glih z tega biosa ne razumem ? ? ?
Ce veš ti, mi prosim povej kaj pise v biosu za izklop intg. gtaficne!
boštjan ::
najprej bi jaz gonillnike od int. grafe odstrano,resetiral,še v bios in pogledal,če je kje opcija,da onemogočiš int. grafo. Če ne veš kako,maš knjigico od plate,če je ne najdeš je še vedno pdf dokument na netu na asusovi strani
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
Sem se odloco da preštudiram BIOS ter nasel eno opicjo glede INIT graficne kartice!
Tak da sem v BIOS-u nastavo Init graphic first na AGP,malce se je stanje popravilo vendar še vedno ni delalo kot bi trebalo!
Potem pa sem se odloco za formatiranje celotnega sistema, in od takrat dalje ni vec resetov,ter vse dela PERFECT ! ! !
Tak da je hvala bogu tezava rešena
Tak da sem v BIOS-u nastavo Init graphic first na AGP,malce se je stanje popravilo vendar še vedno ni delalo kot bi trebalo!
Potem pa sem se odloco za formatiranje celotnega sistema, in od takrat dalje ni vec resetov,ter vse dela PERFECT ! ! !
Tak da je hvala bogu tezava rešena
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Disable VGAOddelek: Zvok in slika | 1143 (1143) | d3n!5 |
» | problem z asrockomOddelek: Strojna oprema | 1597 (1266) | Good Guy |
» | 3D Mark zamrzneOddelek: Pomoč in nasveti | 1315 (1182) | BaRtMaN |
» | kako nastavit grafičnoOddelek: Strojna oprema | 1785 (1469) | pmodic |
» | EPOX 8RGA+ OVERCLOCKOddelek: Kaj kupiti | 1603 (1182) | borchi |