Forum » Pomoč in nasveti » mal šteka k pečem CD al pa DVD???
mal šteka k pečem CD al pa DVD???
dpicul ::
Ej!Mene dela isto z istim pekačem, mislite da je možno da je pekač fuč??Procesor je skoz na 100%,dvd pa mi peče 40 min,malo preveč, kaj mislite,in še neuporabne so te minute k se ne da delat nč s pcjem.
Prvo sem imel cd pekač in disk na istem kablu in samo dvd posebej, in mi je delalo isto kot zdaj k mam oba pekača na istem kablu in disk posebej,tako da ni razlike kako ga obrnem.
Quikee ::
mpicul: Daj nabavi si Nero CD-DVD Speed in naredi transfer rate test na zapecenem DVD mediju in prilepi slikico.
Graf more zgledat tako:
Graf more zgledat tako:
čakaj malo,ku prilepim sliko?, Zdaj mi je končalo,graf ni niti približno podoben,samo sem dal noter rw ki ima samo 2,4x hitrost.
Ja pa daj DVD+R ali DVD-R..
Sliko pa mores najprej na nek web server uploadat in potem ko odgovor pises na Slo-Tech-u pac stisnes "slika" in napises URL od slike.
Sliko pa mores najprej na nek web server uploadat in potem ko odgovor pises na Slo-Tech-u pac stisnes "slika" in napises URL od slike.
Ce sta pa isti sliki. =)
EDIT: A ok. Zdaj je vredu... zdaj bi moglo pect normalno. =)
EDIT: A ok. Zdaj je vredu... zdaj bi moglo pect normalno. =)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Quikee ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ugani film (strani: 1 2 3 4 … 78 79 80 81 )Oddelek: Sedem umetnosti | 187792 (65567) | Hansb |
» | Philips 1640P in BenQ 1620 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Strojna oprema | 28085 (13036) | e-marko |
» | superPI lestvica (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Navijanje | 31306 (16770) | gfighter |
» | multi cdrwOddelek: Strojna oprema | 990 (851) | Moonman |
» | Socket 462 (A) AMD Athlon 1800+Oddelek: Navijanje | 1872 (1376) | tiborrr |