Forum » Sedem umetnosti » ugani film
ugani film
oo7 ::
Ni Cobra.
Je akcijski film in je eden izmed petih filmov v seriji. V filmu se gre za maščevanje. Najstarejši film v seriji je star 40 let najmlajši pa 20 let.
V filmu igra akcijska legenda, ki je igral tudi v veliko kavbojskih filmih in je na žalost že pokojni.
Je akcijski film in je eden izmed petih filmov v seriji. V filmu se gre za maščevanje. Najstarejši film v seriji je star 40 let najmlajši pa 20 let.
V filmu igra akcijska legenda, ki je igral tudi v veliko kavbojskih filmih in je na žalost že pokojni.
Dobro naj še malo pomagam
Glavnemu junaku filma trije huligani posilijo in pretepejo ženo in hčer v njegovem domu medtem, ko je on v službi.
Nato postane maščevalec
Eden od teh treh huliganov je tudi zelo znan igralec in je bil to njegov prvi film kasneje je igral v filmu Muha
Glavnemu junaku filma trije huligani posilijo in pretepejo ženo in hčer v njegovem domu medtem, ko je on v službi.
Nato postane maščevalec
Eden od teh treh huliganov je tudi zelo znan igralec in je bil to njegov prvi film kasneje je igral v filmu Muha
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
Aar2rk ::
Eden od Death Wish, Charles Bronson. Če pa igra Jeff Goldblum potem pravi imdb da je kar originalni, Death Wish 1974
Predvidevam, da se dogaja v okolici Vietnama mogoče kak Platoon ali Apocalypse Now?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
delfinus ::
Zgleda, da je res pretrd oreh. Evo
84 Charlie MoPic (1989)
Pirporocam ogled, res, da so nekateri igralci popolnoma neznani, ampak je vsekakor presezek za filme z vojno tematiko. Film je posnet na nacin dokumentarnega filma in nimas obcutka, da je to sploh igrani film. Naj da kdo naslednjega, nimam nic pri roki.
lp, d.
84 Charlie MoPic (1989)
Pirporocam ogled, res, da so nekateri igralci popolnoma neznani, ampak je vsekakor presezek za filme z vojno tematiko. Film je posnet na nacin dokumentarnega filma in nimas obcutka, da je to sploh igrani film. Naj da kdo naslednjega, nimam nic pri roki.
lp, d.
Zgodovina sprememb…
- zavarovalo slike: gzibret ()
Zgleda, da je res pretrd oreh. Evo
84 Charlie MoPic (1989)
lp, d.
Nisem še gledal tega filma bo treba pogledat.
Sem pa včeraj malo brskal po netu filmi o Vietnamu od leta 80-90 pa se spomnim, da sem videl tudi tega
Delfinus kako ti spremeniš sliko, da je Google ne najde?
Jaz sem že vse probal pa jo Google še vedno najde. Sem jo v slikarju obrezal, pomanjšal in še nekaj gor narisal pa google image še vedno najde to sliko.
Jaz sem že vse probal pa jo Google še vedno najde. Sem jo v slikarju obrezal, pomanjšal in še nekaj gor narisal pa google image še vedno najde to sliko.
garamond ::
Da meni Google ne najde slik, izberem bolj neznan prizor (kar je lahko omejitev) ali pa res močno obrežem. Zaradi mene lahko sicer pošlješ tudi neobdelano sliko (bom napisal, če sem jo poguglal ... do zdaj sem samo eno! Ampak ni tako zabavno).
OK, nadaljujem jaz, ampak ni težko:
Zgodovina sprememb…
garamond ::
No, to je pa nerodno. To sliko iščem (shranjeno na namizju) prek Google Images -- ni zadetkov. Naloženo na shrani.si, izgleda čisto enako, pa najde 1 zadetek :/
delfinus ::
Hoj,
Evo to od Obliviona: ma veliko dela je z znanimi filmi.
Slika je mirrorirana, zarotirana za 2', pa mal poblajhana, in jo ne najde. Kar se pa tice Charlie MoPica je pa tako neznan film, da sploh ni blo problema.
lp, d.
Evo to od Obliviona: ma veliko dela je z znanimi filmi.
Slika je mirrorirana, zarotirana za 2', pa mal poblajhana, in jo ne najde. Kar se pa tice Charlie MoPica je pa tako neznan film, da sploh ni blo problema.
lp, d.
Zgodovina sprememb…
Poldi112 ::
Da meni Google ne najde slik, izberem bolj neznan prizor (kar je lahko omejitev) ali pa res močno obrežem. Zaradi mene lahko sicer pošlješ tudi neobdelano sliko (bom napisal, če sem jo poguglal ... do zdaj sem samo eno! Ampak ni tako zabavno).
Odiseja 2010?
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Pretežko?
Dobro malo pomoči.
Film je pustolovski in je iz 80tih.
V filmu se veliko vozijo z letali in glavni igralec zelo veliko pije
Glavni igralec pa je tudi zelo znan igralec in je imel tudi svojo serijo v 80tih kjer je igral zasebnega detektiva
Dobro malo pomoči.
Film je pustolovski in je iz 80tih.
V filmu se veliko vozijo z letali in glavni igralec zelo veliko pije
Glavni igralec pa je tudi zelo znan igralec in je imel tudi svojo serijo v 80tih kjer je igral zasebnega detektiva
s6c-gEL ::
Firewalker 1986
Pravilno
Kateri igralec je na tvoji sliki ?
http://www.imdb.com/name/nm0484739/?ref...
Ali pa če si gledal film Predator
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Najprivlačnejša igralka? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Sedem umetnosti | 66138 (11452) | BigWhale |
» | Filmi, filmi, filmiOddelek: Sedem umetnosti | 7807 (865) | kuglvinkl |
» | Dobri nemški filmiOddelek: Sedem umetnosti | 16117 (9088) | GTX970 |
» | Filmi za zabavo in sprostitevOddelek: Sedem umetnosti | 6684 (5358) | RejZoR |