» »

plača varnostnikov

plača varnostnikov

boss-tech ::

zanima me koliko imajo neto plačo navadni varnostniki npr. sintala, pro signala in G7? sm slišu da ne glih visoko- a se dost razlikuje pri plači, če si oborožen varnostnik (npr intervent al pobiralec denarja itd.) lp
http://tovornik.info

Slowenc ::

Zadnjič je bilo nekaj po TV o plčah varnostnikov v Sloveniji. Baje imajo plačo tako kot čistilke, se pravi da delajo za male pare, riziko dela je pa kar visok.
Če si pa oborožen varnostnik, imaš pa temu primerno tudi plačo. Moraš imeti tudi opravljeno izobraževanje in opraviti teste, da sploh dobiš licenco. Skratka, če se odločiš da boš varnostnik, ne pričakuj velike plače.
Skiny gate.

gfighter ::

Tudi oboroženi nimajo prav veliko... Vem da v Sintalu redko preseže 120.000 SIT.
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput saxum immane mittam

boss-tech ::

kok pa je kej pr ostalih podjetjih?
http://tovornik.info

V-i-p ::

No, lahko ti iz prve roke povem, ker delam v varnostni službi. Res je, velike družbe bolj slabo plačajo, vseeno pa predvidevam, da je Slowencu tista o čistilkah ušla. Ker večina pri g7, sintalu in podobnih jih ima plačo okoli 140 - 150 tisočakov, če ima čistilka toliko, pa hvala bogu. Zdej, manjše družbe so boljše, veliko. Jaz delam v manjši varnostni službi, kjer nas ni toliko pa ti povem, če hočeš delat, lahko imaš plače tudi 300 tisoč. Odvisno od objekta, kje delaš, ti pa povem, da imamo objekte plačane od 800 do 1200 na uro. Recimo jaz imam 1000 na uro, naredim na mesec tudi 230, 240 ur, kar ni težko, ker imaš recimo nočno od 20h do 7h, pa je takoj 11ur. Dodaj še malico in prevoz, pa boš videl, da niti slučajno ni težko dobiti 250 tisoč plače. Je pa treba delat, to pa ja. Objekti so pa različni. Kazinoji, razni nadzorni centri, trgovine tudi, klubi, šole, itd... Ne vem, meni je šiht bomba, ga ne zamenjam za nič na svetu. Razen če izgubim moj objekt - internet, pisarna, TV, dvd, notebook, itd... ;)
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Rival ::

Ne vem, kje sem potem jaz zgrešu. Sem tud v eni taki manjši firmi, pa ni lih vse tko, kot opisuje V.i.p. Če bi začel naštevat kaj vse se krši, bi lahko zafilu tale forum do konca. Na kratko bi sam omenu, da ne izplačujejo niti minimalke, kar pa niti ni tak problem, sej preživiš večino cajta itak na delovnem mestu in nimaš cajta zapravljat. Razen redkih izjem tud v ostalih firmah ni dost bolše.

miraldi ::

Da po 7ih letih malo obudim temo. Kok so sedaj kaj plače varnostnikov v teh časih v evrih?
Pa če je kakšen varnostnik na temu forumu, ki mi zna povedati kako približno poteka tisti 3-tedenski tečaj. Sam se odločam da bi se vrgel v ta poklic.
Koliko časa pa traja učenje borilnih veščin, predvidevam da se učijo taekwondo. Sam sicer treniram boks.
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: miraldi ()

Ganon ::

Kolikor je meni znano, praktično minimalec.

miraldi ::

Saj se mi je kar zdelo, da je minimalec tako kakor skoraj povsod :8) Vendar jih pa zelo veliko rabijo..
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

stock ::

Glede na inflacijo nižje. Zadnja dva posta v letu 05 sta kr tam tam. Nevem kaj bi se ti šel ampak za varnostnika ne rabiš nobenih veščn.

Seveda jih rabijo ko pa vsi bežijo, delaš 3dni 12h 3dni off, nakoncu komaj nad minimalcem gre ti pa praktično cel čas v k.

Vitez ::

Izpit stane okoli 700, ne vem kolk točno zdaj.

Plača? Lahko prilezeš na 900 neto na mesec na fizičnem varovanju, samo ure boš pa tolkel kot norec. Ni vikenda, ni praznika..

Vsak, ki ima kako drugo možnost, gre stran.

denabiker ::

ni pa tudi drugje rožnato, lej ti bom napisal drugo stran, kar nekaj kolegov dipl. inž. programirajo, projektirajo,...tudi po 12h na dan, pa še kaj doma pa je plača 850-900 €. Pa razbijaš glavo, si ves živčen, ker so vedno nori časovni roki itd.
Drugače začetne so pa bile po 750.

lej dve kolegici, računovodkinji imata sedaj plačo okrog 650, prej so imele 730-780 (znižanje zaradi krize kao - posla pa na polno), delata ko fukjene konec meseca, nadur kao ni, čeprav delajo itd.

lahko ti naštejem vsaj 30 žalostnih primerov.

mailer ::

Plače so res v večini primerov tako žalostne, da se bo vedno bolj včasih splačalo "bežat".

Aston_11 ::

Varnostnik bivše varnosti Koper, ki varujejo tudi nekatera sodišča (ne vem, kako se imenujejo sedaj, so v stečaju + nekaj mučkajo), je dobil v podpis pogodbo, v kateri mu ponujajo 504 EUR bruto. Ne dobiva niti minimalne plače. Stroškov ne plačujejo. Vikend varovanj tudi ne. Zakaj je še vedno tam? Še sam ne ve.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Aston_11 ()

bleem ::

očitno je kriza super izgovor za znižanje plač povsod.

drugače pa te varnostnike kaj jih poznam, je to samo "začasna" rešitev dokler ne najdejo kaj boljšega, so pa že vsi več let zaposleni kot varnostniki, ker tisto nekaj boljšega ne pride.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Identifikacija varnostnika (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
18729262 (23833) krneki0001
»

Ali lahko varnostnik kaznuje ? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10624969 (21772) St235
»

Varnostnik do smrti pretepel 20-letnega obiskovalca Globala (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Loža
35423573 (17190) T0RN4D0
»

Videonadzor v slačilnicah Emporiuma (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Zasebnost
17724039 (17953) Manu

Več podobnih tem