Forum » Zvok in slika » Hercules Maxi Sound MUSE
Hercules Maxi Sound MUSE
Tjulenj ::
imam problem s snemanjem preko mikrofona. iz zvocnikov se normalno slisi ojacan zvok, vendar ko hocem snemati mi posname samo tisino. record device je izbran, glasnost prav tako... nimam vec idej. any1?
Kriko ::
Dolgo sem razmišljal se ukvarjal z tem problemom in marsikaj probal. Nato sem se razpizdu in klical v mojo trgovino "Mlacom". kjer imajo kao neko tehnično pomoč, je pa taka da moja setra ki sploh ne ve kaj je računalnik ve več kot oni samo če malo logično pomisli.
Če še nisi ugotovil za kaj se gre ti lahko povem moje izkušnje in se malo pomeniva. Piši mi na mail.
Če še nisi ugotovil za kaj se gre ti lahko povem moje izkušnje in se malo pomeniva. Piši mi na mail.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Moj Kickstarter - PlantRay pametni opomnik za zalivanje rastlinOddelek: Znanost in tehnologija | 5925 (4003) | Stikalo |
» | AMD Evergreen na ogled, izid že konec septembraOddelek: Novice / Grafične kartice | 5120 (3630) | PrimozR |
» | Izkušnje z elektronika.si (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 26609 (14929) | mirkuma |
» | Spolni odnosi v dolgotrajnem razmerju! (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 20045 (15024) | Volk| |
» | Vaša mnenja o ATI Kantalyst (catalyst) gonilnikih (samo lastniki R300 čipov)Oddelek: Strojna oprema | 1703 (1122) | Mavrik |