Forum » Strojna oprema » pci graficna problem
pci graficna problem
tec ::
V masini imam g550 na agp in radeon 9250 na pci .... prva dva monitorja na matroxu delata cist ok..tretji, ki je pa na atiju, pa mi steka. Ne vem kako bi to opisal, ampak ce restoram ali maximiziram okno ne gre tekoce ampak se vmes vidita dva slajda...neki tazga. Film sploh ne morem predvajat na tem monitorju. Imam zadnje driverje gor....Je kaksna posebna nastavitev, ker je pac sekundarna graficna?
Hvala
Hvala
TechStreme ::
očitno tej grafični ni všeč ena od ostalih komponent. in pa problem videa zna bit v tem da so kodeki narejeni za eno grafično in ne 2, že pri eni grafični z dvema priključkoma je včasih bil problem da je delal video na obeh.
Ph2 940BE 3.6GHz; MSI K9A2 Platinum; 2×2Gb DDR800 4-4-4-12 CR1; 2×4850 CF
tec ::
video mi sicer sploh ni problem...ampak je pa tecno, ker tudi ce skrolam po enem sajtu se mi premika cist polzasto.
Kako se ta do mal postimat? Nimam nobenih dodatnih komponent notr....razen te dve graficne.
Ideja, komentar, karkoli pametnega??
tnx
Kako se ta do mal postimat? Nimam nobenih dodatnih komponent notr....razen te dve graficne.
Ideja, komentar, karkoli pametnega??
tnx
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 586128 (25457) | Dominator |
» | Namizni računalnik 1500EUR (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11396 (10224) | hojnikb |
» | Mašina za arhitektko (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 14477 (12738) | JesusChrist |
» | Photoshop racunalnikOddelek: Kaj kupiti | 6176 (5606) | MK99 |
» | Pc za grafično in video obdelavo (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13798 (12010) | Dman |