» »

Inspire 6700

Inspire 6700

planetparty ::

Imam navedene zvočnike, do zdaj so delali dobro, nato pa 1x samo neko hreščanje itd...potem spet dobro itn. Zdaj pa se je stvar poslabšala samo hrešči v ozadju pa igajo ok. Slišal sem, da bi naj meli ti zvočniki neko tovarniško napako. Mogoče se da to rešiti kak ali pa so zdaj dokončno za smeti?;((
Http://www.directoryelite.com - Elite Directory

planetparty ::

Sem še pozabil povedati, da lučka na volume device ne gori. So mogoče kakšni problemi z elektriko?
Http://www.directoryelite.com - Elite Directory

cojss ::

Pri meni se je s temi zvočniki dogaja, da so počasi utihnejo, pa sem ugotovil, da je kriv potenciometer za vklop in glasnost. Ko pa ga malo premakneš pa delajo normalno. Poskusi ga malo zmigati, mogoče bo kaj boljše.

Imeli pa naj bi ti zvočniki problem z napajanjem, ker naj bi bilo to isto kot za 5.1 sistem. Pojavi se neko praskanje, potem pa crknejo, tako da ti verjetno nimaš tega problema.

sash ::

Ti zvočniki so totalno sranje, ker gre zgolj za (slabo in neporemišljeno) modificiran model 5300, kateremu so dodali še en kanal, s čemer so omogočili izkoristiti Audigy 2 kartico. Zakaj to pišem, zato ker jih imam tudi sam in sem imel z njimi velik problemov od začetka pa vse do takrat dolker servisa nisem prevzel v svoje roke.

Kaj in kako sem naredil pa sem že opisal v vsaj dveh temah v preteklosti, tako da če koga zanima si naj poišče ...
--------------------
Think different...
TOROiD Group

PARTyZAN ::

Meni zvocniki spilajo od samega zacetka BP (2 leti)

planetparty ::

cojss:

To sem mel za probleme že in sem tudi sam ugotovil, samo več niti ta kontroler zvoka (ali kak se temu reče), da ga premikam ne pomaga.
Ti zvočniki igrajo solidno na audigy 2 samo kaj ko zajebavajo v 3 krasne. Kaj mi zdaj še preostane? Na netu ne najdem nobenega nasveta, mogoče je kakšen trik, da se da popraviti.
Http://www.directoryelite.com - Elite Directory

sash ::

pri meni jim niti Audigy2 karta ni pomagala ;(
--------------------
Think different...
TOROiD Group

cojss ::

Vprašaj na Eventus Computers, ki imajo zastopsto za Creative, če ti lahko kaj pomagajo. Jaz sem se že zmenil, da jim pošljem daljinca tja, da pogledajo, kaj se da storiti in če se da popraviti.

Kar se pa tiče napajanja je pa to prav nesramna poteza creativa. Pomojem je narejeno ravno tako, da zdrži do konca garancije, potem pa upaj na najboljše. Sam večina uporabljam dva ali pa štiri satelite tako, da bi napajanje moralo zdržati. Se pa ojačevalec že tako včasi kar precej segreje, da jih iz previdnosti raje kar izklopim.

Zvok pa tudi ni tako slab. Pozna se da so mali zvočniki in trpijo pomankanje nekaterih frekvenc, ampak za kak film, igro ali pa mp3 so pa čisto dovolj. Je pa velika razlika, na kako zvočno kartico jih priklopiš.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Logitech Z-5500 in pokanje/prasketanje v zvočnikih?! (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
547024 (2136) Skater1982
»

Zvočniki Logitech Z-5500 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Kaj kupiti
33048353 (16847) Matej_K
»

[5.1] Logitech zvočniki (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Zvok in slika
19626911 (14167) psytoma
»

5.1 Logitech Z-5500 THX ali 5.1 Logitech Z-5400 THX

Oddelek: Kaj kupiti
223146 (2755) cryptozaver
»

Zvocniki do 20.000 SIT

Oddelek: Kaj kupiti
321585 (1020) RacMan007

Več podobnih tem