Forum » Igre » act of war
act of war
willson ::
ej a bi kdo to sprobou oz. spilou, nej pove da se namenmo. willson@email.si mejl al pa na msnju nej me klikne. huda spilka btw.
jo folk!!
tole je res neki carskega, in se en lep dokaz da smo slovenci pametni :) (no vsaj neki)
pa se eno vprasnaje za "alien-w":
-al si oba ventilatorja isto obrnu (po sliki sodec - mislm da ), ker sm razmislu ce bi en(2X) not pihu. en pa vn(2x)...??
Mavrik ::
Kot sem že nekje rekel... popolna kopija C&Cja.
In to najslabšega med vsemi. Gremo dalje.
In to najslabšega med vsemi. Gremo dalje.
The truth is rarely pure and never simple.
chucki ::
Igra raztura zaradi tega,ker je igralnost veliko boljsa kot pri Command&Counquer poleg tega pa je tudi bolj realna. Recimo pri generalih si z tankom strelu v vojaka par minut da ga je ubil tukaj ga ubije ze prvi strel. Grafika je boljsa pa tudi hardvesko manj zahtevna. Skratka igra vredna svojega denarja.
ginekolog ::
seveda
sej je kar dobra morem rečt... samo mi je total annihilation bolj všeč.
sej je kar dobra morem rečt... samo mi je total annihilation bolj všeč.
Divers do it deeper.
mtjz33 ::
Najbolj pa me je presenetila zgodba,ki je podprta z pravimi hoollywood scenami.Dosedaj še v nobeni igri nisem zasledil kaj podobnega.NORO!
RC14 ::
Mene pa nekaj zanima. Torej igram na skirmisk (engagement piše v igri), ko imaš tisto eno naftno rafinerijo (ki hitro zmanjka denarja mislim da je 40000$) ne vem od kod še potem denar črpat ko ti zmanjka. Pri C&C generals mi je vse jasno, tukaj pa ne vem kako prideš še potem do denarja. Je pa samo ena naftna ploščad na moji strani in ena na računalnikovi. govorim za mapo za 2 igralca. Mogoče kdo zna pomagat, drugače je pa res igra zakon, full lepa grafika, kr težka , noro uglavnem. Prosim za pomoč.
Lp
Lp
ShowDown ::
Ko ti zmanjka (ali pa že prej), zgradiš 'derrick' na nafti (rumeni krogec). In pa seveda ne pozabit refinerije.
kilergas ::
Na nekaterih mapah mas celo nekaksno stavbo ali banko denarja.Posljes nekaj mozickov notda kradejo money,seveda ce prej nasprotnik ne zagrebe ali pa ti stavbo porusi:)
ahac ::
Lahko tudi zapreš nasprotnike pa dobivaš denar (mogoče samo pri eni strani??).
Anyways.. umetna intelegenca ne obstaja. PC je zabit k sosedovi konji.
Niti 2 tankca se NE ZNATA SREČAT.
Mogoče je stvar zanimiva za multiplayer.. nisem probal.
Potem pa ne igraš veliko iger, a ne?
To je bilo že 100x videno.. in ne samo z B razrednimi igralci, kot tukaj.. tudi prave filmske igralce so že imel in to že zdavnaj.
Igral sem prvo mapo pa mi gre zelo na živce, da me nonstop prekinja z bednimi filmčki, ki so kvalitetno na stopnji Esmeralde.
Ne samo, da stvar ni vredna nakupa.. tudi downloada ni.
btw. Angleški policaji ponavadni NE govorijo z avstralskim naglasom.
Anyways.. umetna intelegenca ne obstaja. PC je zabit k sosedovi konji.
Niti 2 tankca se NE ZNATA SREČAT.
Mogoče je stvar zanimiva za multiplayer.. nisem probal.
Najbolj pa me je presenetila zgodba,ki je podprta z pravimi hoollywood scenami.Dosedaj še v nobeni igri nisem zasledil kaj podobnega.NORO!
Potem pa ne igraš veliko iger, a ne?
To je bilo že 100x videno.. in ne samo z B razrednimi igralci, kot tukaj.. tudi prave filmske igralce so že imel in to že zdavnaj.
Igral sem prvo mapo pa mi gre zelo na živce, da me nonstop prekinja z bednimi filmčki, ki so kvalitetno na stopnji Esmeralde.
Ne samo, da stvar ni vredna nakupa.. tudi downloada ni.
btw. Angleški policaji ponavadni NE govorijo z avstralskim naglasom.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
hvala za odgovore.
Ja jo bom mal še moral malo naštudirat. Drugač se mi pa zdi kr težka, že na medium me scotajo, pri C&C generals pa dam na brutal pa jih premagam,mogoče zato ker še ne poznam fint.
Ja za tiste oil derricke vem, sam v tisti prvi plati ko je za dva igralca sta samo dve ploščadi (dva rumena kroga) torej ena za rač. in ena zame in zelo hitro zmanjka denarja.
Glede umetne inteligence še ne vem točno povedat, me pa pri C&C generalih moti to, daš na brutal, te na začetku cotajo kot hudič (komaj preživiš), potem ko pa si malo opomoreš, pa lahko vmeš pogledaš kakšen film in greš na kavo pa oni nič več ne znajo napadat, totalno bedasto, upam da v tej igri ni tako. To je meni največja pomanjklivost v teh igrah, ko ne znajo konstantno napadat sovražniki, recimo jim ene par stavb potolčeš, se umakneš in si oni spet na novo zgradijo in napadejo na novo, tega ni v nobeni strategiji. Če je, v kateri?? Igram pa vedno v teh igrah na skirmish oz engagement v tej igri. Drugač pa mi je grafično zelo všeč, eksplozije pa to, noro.
Lp
Ja jo bom mal še moral malo naštudirat. Drugač se mi pa zdi kr težka, že na medium me scotajo, pri C&C generals pa dam na brutal pa jih premagam,mogoče zato ker še ne poznam fint.
Ja za tiste oil derricke vem, sam v tisti prvi plati ko je za dva igralca sta samo dve ploščadi (dva rumena kroga) torej ena za rač. in ena zame in zelo hitro zmanjka denarja.
Glede umetne inteligence še ne vem točno povedat, me pa pri C&C generalih moti to, daš na brutal, te na začetku cotajo kot hudič (komaj preživiš), potem ko pa si malo opomoreš, pa lahko vmeš pogledaš kakšen film in greš na kavo pa oni nič več ne znajo napadat, totalno bedasto, upam da v tej igri ni tako. To je meni največja pomanjklivost v teh igrah, ko ne znajo konstantno napadat sovražniki, recimo jim ene par stavb potolčeš, se umakneš in si oni spet na novo zgradijo in napadejo na novo, tega ni v nobeni strategiji. Če je, v kateri?? Igram pa vedno v teh igrah na skirmish oz engagement v tej igri. Drugač pa mi je grafično zelo všeč, eksplozije pa to, noro.
Lp
ahac ::
me pa pri C&C generalih moti to, daÅ¡ na brutal, te na zaÄetku cotajo kot hudiÄ (komaj preživiÅ¡), potem ko pa si malo opomoreÅ¡, pa lahko vmeÅ¡ pogledaÅ¡ kakÅ¡en film in greÅ¡ na kavo pa oni niÄ veÄ ne znajo napadat, totalno bedasto, upam da v tej igri ni tako.
Tako je.
Vsaj na easy. Na začetku napadajo, kot nori (prva igra.. itak, da imam probleme, ker ne vem kaj postavljat). Na večjih mapah sem jih pa znukal, tako da sploh ne bi rabil tankov, ker je PC itak prezaposljen z .. hm.. ne vem čem..
Mogoče je na višji težavnosti kaj boljš, ampak dvomim.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Torej ali obstaja kakšna podobna strategija ( po možnosti vojaška kot npr C&C) da nima teh problemov, torej igranje na skirmish, da računalnik ne napada samo na začetku igre kot nor, potem pa nič več , ampak napada skozi celotno igro??
Lp
Lp
willson ::
kar se tiče umetne inteligence mi je ubistvu čist vsen, ker itaq sam multip. igram, tko da tuki vm jst ne morm pomagat. je pa to en redkih spilou, ki ti vsiljuje jurisno igranje, ker ce delas bunkr ti zmanka denarja za napad. ne vem no men je zanimiva zadeva tocn zato ker je dost hitrejsa kot ostale.
jo folk!!
tole je res neki carskega, in se en lep dokaz da smo slovenci pametni :) (no vsaj neki)
pa se eno vprasnaje za "alien-w":
-al si oba ventilatorja isto obrnu (po sliki sodec - mislm da ), ker sm razmislu ce bi en(2X) not pihu. en pa vn(2x)...??
kopriwa ::
nehaj že SP pr generalih igrt pa pejt raj MP ker je 10x bolš, vsaj zabitih compov ti ni treba prenašat
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kopriwa ()
Mavrik ::
Hm, potem res nisi še nobenega špila iz C&C serije špilal (pozabimo na Generalse trenutno).
The truth is rarely pure and never simple.
speed machine ::
Zakaj se men zdi da je to nekakšen slab klon ZH in malo Age of empires. Eksplozije so po mojem mnenju plastik fantastik. Vse se sveti, tako da nimaš pravega nadzora nad bitko. Potem kaj so naredili z letali. Kaj men to nuca če letalo plačam, in samo kliknem kam naj leti. To je meni uničilo velik del igralnosti (verjetno tudi zato, ker sem z Air Force-om pri ZH preigral nešteto MP ur).
Pri kopiranju Generalov pa so pozabili tudi eno bistvenih lastnosti-fiziko.
Pri kopiranju Generalov pa so pozabili tudi eno bistvenih lastnosti-fiziko.
//
ABX ::
Igral nekaj časa, dokler v eni misiji ni AI spammala enote.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
hyper x ::
A kdo mogoče ve kk se pri act of war predvaja replay-je? (ko igralci posnamejo samega sebe kako igrajo) snel sem jih z neta...
hyper x is back
dolenc ::
To smo skolegi včasih špilal. Men je definitivno najbolša strategija kar sem jih jst igral. Super so ujel kombinavijo igralnosti in realizma, to z letali da jih sam pošleš se mi zlo dopade. Pa fajn je da maš za taktična orožja tud obrambo ne pa tko ko pr c&c k ti en fukne nuk pa je fertik pol ure grajenja. Dejansko maš za vsak napad tud obrambo, sam prov moraš razpolagat z enotami . Vse 3 strani so zelo izenačene in je teško rečt keri so bolši, tko da zbereš tiste ki so ti bol všeč, ker ni najmočnejšega
Še ena fajn zadevo je nekdo že omenu, da te sili v hiter napredek, se ne moreš posluževat taktike camp 2 win. Glede same strategije se da kar fajn razvit, sam če se ti da hecat. Lahko recimo z pravilnim upravlanjem par stričkov narediš več škode kot z celo armijo tankov.
Grafika in vmesnik sta zelo všečna, prav tako so mi všeč mape, ki ponujajo veliko različnih načinov bojevanja. Mogoče je premalo map za več igralcev, saj tistih za 8 in 6, pa navadni AOW bi lahko bil malo bol dodelan. To seveda popravi dodatek High treason, nove mape, več funkcij v multyju (sploh dobrodošla da nastaviš kolk $ na črpališče), nove enote. Pa tud na netu se dobi celo morje map.
Slaba stran igre je, da je kar zahtevna, kar nekaj kolegov je še z bol švoh mašinami (gf4ti), pa ko se nabere enot jim šteka. Pa špil se je kar precej sesuval. Mogoče so to že odpravil z novejšimi patchi.
V kratkem bomo z kolegi spet to začel špilat, sam da spet vsi dobimo špil pa dodatek, generali se pa itak skrijejo
Še ena fajn zadevo je nekdo že omenu, da te sili v hiter napredek, se ne moreš posluževat taktike camp 2 win. Glede same strategije se da kar fajn razvit, sam če se ti da hecat. Lahko recimo z pravilnim upravlanjem par stričkov narediš več škode kot z celo armijo tankov.
Grafika in vmesnik sta zelo všečna, prav tako so mi všeč mape, ki ponujajo veliko različnih načinov bojevanja. Mogoče je premalo map za več igralcev, saj tistih za 8 in 6, pa navadni AOW bi lahko bil malo bol dodelan. To seveda popravi dodatek High treason, nove mape, več funkcij v multyju (sploh dobrodošla da nastaviš kolk $ na črpališče), nove enote. Pa tud na netu se dobi celo morje map.
Slaba stran igre je, da je kar zahtevna, kar nekaj kolegov je še z bol švoh mašinami (gf4ti), pa ko se nabere enot jim šteka. Pa špil se je kar precej sesuval. Mogoče so to že odpravil z novejšimi patchi.
V kratkem bomo z kolegi spet to začel špilat, sam da spet vsi dobimo špil pa dodatek, generali se pa itak skrijejo
pivo ::
dolenc:ne seri,ni ga čez generale
drgač pa tud AOW je super,ja.
tudi jaz sam sem rabil čas, da sem se navadil na ta način bojevanja z letali...tukaj enostavno USA prevladuje, drugače pa so res vse 3 strani dokaj izenačene, dodelana AI,super grafika, dobra igralnost,...presenečen nad špilom.
za generalsi in LOTR2 prva strategija.
vredno igranja
drgač pa tud AOW je super,ja.
tudi jaz sam sem rabil čas, da sem se navadil na ta način bojevanja z letali...tukaj enostavno USA prevladuje, drugače pa so res vse 3 strani dokaj izenačene, dodelana AI,super grafika, dobra igralnost,...presenečen nad špilom.
za generalsi in LOTR2 prva strategija.
vredno igranja
žiulenje ni potica...pa tut testu za štrudl ne
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Red Alert 3 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 19442 (4828) | Bezukhoff |
» | Command & Conquer 3 Tiberium Wars (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7434 (3812) | Cold1 |
» | C&C 3 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 16304 (8106) | mik3y |
» | Red Alert 3 je tu! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 10643 (7652) | Matev |
» | Command & Conquer: Generals (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 12081 (7473) | jRk0 |