Forum » Operacijski sistemi » OpenBSD instalacijski cdji
OpenBSD instalacijski cdji
MTm2H37rqt7B ::
Uradnih cdjev za prenos iz interneta ne bos nasel. Lahko jih kupis po simbolicni ceni ali pa zaupas nekaterim ljudem, ki delajo neuradne install cdje. Se mi zdi da je ftp.fedz.org tak. Drugace pa google is yer friend
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: MTm2H37rqt7B ()
nejc_ ::
Sicer obe moznosti poznam, ampak bi bilo bolj enostavno/zaupanja vredno, da si skopiram cdje:) Rad bi si namrec zadevo malo pogledal, ker *BSDjev ne poznam.. Ce bi me se vec zanimalo, bi si naslednjo verzijo tudi kupil na cdju, da bi podprl avtorje :)
metalc ::
Tista "simbolična" cena pri Agendi je pribl. 2 Cankarja. No, ja vsaj nalepko dobiš zraven . Jaz sem si verzijo 3.4 spekel po navodilih tu in tu. Če jih hočeš (3 CD), jih lahko dobiš za ceno kakšnega piva. Samo 3.4 je že prastara verzija in zadnja brez podpore za slo tipkovnico (jo moraš vgraditi v kernel (dokumentirano) ali pa se povezovati prek SSH).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje pa vi kupujete DVDR/DVDRW medije? (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Kaj kupiti | 99405 (28507) | pingo76 |
» | Philips 1640P in BenQ 1620 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Strojna oprema | 28116 (13067) | e-marko |
» | Win XP licencaOddelek: Operacijski sistemi | 1588 (1366) | mtosev |
» | OpenBSD 3.5Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 2671 (2671) | Road Runner |
» | Call Of Duty (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 9297 (5637) | mloncar |