Forum » Zvok in slika » Pioneer dv 575 in zvok
Pioneer dv 575 in zvok
benz ::
Zanima me kaj predlagate v naslednjem primeru:
Imam Sonyev hi-fi star cca. 5 let, ki ima poleg osnovnih dveh zvočnikov še dva surround zvočnika. Ima tudi vhod za priključitev Superwooferja, ki pa ga zaenkrat še ni. Trenutno imam player DV 575 povezan s hi-fijem, vendar zvok ni najboljši. Ker se mi zdi, da bi znal Pioneer dat ven boljši zvok kot ga trenutno, moram v tej smeri nekaj ukrepat. Ker imam že sedaj 4 zvočnike (2+2) se mi zdi mal brezveze kupovat sistem 5.1 (z akt. wooferjem) in imeti tako v sobi še dodatnih 5(6) zvočnikov, razen če .... Zdaj pa moje vprašanje za vas, ki ste v teh rečeh večji strupi:
Ali mi predlagate, da kupim še woofer, ga priklopim na hi-fi in vse ostalo pustim kot do sedaj?
Ali je smisleno kupiti zvoč. sistem 5.1 (6.1) z akt. wooferjem na hi-fi pa enostavno pozabit?
Za eno od zgornjih dveh variant sem pripravljen vreč cca. 70-80 kSIT. Morda mi lahko svetujete kaj bi se dobilo za ta denar?
Hvala za vaše nasvete
Imam Sonyev hi-fi star cca. 5 let, ki ima poleg osnovnih dveh zvočnikov še dva surround zvočnika. Ima tudi vhod za priključitev Superwooferja, ki pa ga zaenkrat še ni. Trenutno imam player DV 575 povezan s hi-fijem, vendar zvok ni najboljši. Ker se mi zdi, da bi znal Pioneer dat ven boljši zvok kot ga trenutno, moram v tej smeri nekaj ukrepat. Ker imam že sedaj 4 zvočnike (2+2) se mi zdi mal brezveze kupovat sistem 5.1 (z akt. wooferjem) in imeti tako v sobi še dodatnih 5(6) zvočnikov, razen če .... Zdaj pa moje vprašanje za vas, ki ste v teh rečeh večji strupi:
Ali mi predlagate, da kupim še woofer, ga priklopim na hi-fi in vse ostalo pustim kot do sedaj?
Ali je smisleno kupiti zvoč. sistem 5.1 (6.1) z akt. wooferjem na hi-fi pa enostavno pozabit?
Za eno od zgornjih dveh variant sem pripravljen vreč cca. 70-80 kSIT. Morda mi lahko svetujete kaj bi se dobilo za ta denar?
Hvala za vaše nasvete
CaqKa ::
jaz bi ti predlagal da si sledeči dve temi malo ogledaš:
[Hi-Fi] - O zvočnikih
[Hi-Fi] - Oprema / naprave
[Hi-Fi] - O zvočnikih
[Hi-Fi] - Oprema / naprave
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Hi-Fi] - O zvočnikih (strani: 1 2 3 4 … 28 29 30 31 )Oddelek: Zvok in slika | 189922 (55065) | Janac |
» | Zvočni sistem za 500€ (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 8440 (5738) | PlayRoom_si |
» | Zvočniki za zahtevnega audiofila (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 26414 (23443) | podtalje |
» | 5.1 Logitech Z-5500 THX ali 5.1 Logitech Z-5400 THXOddelek: Kaj kupiti | 3217 (2826) | cryptozaver |
» | Nova anketa!Oddelek: Novice / Ankete | 2581 (2581) | Cuoresportivo |