» »

Eurosong??? -->> SESTRE?!?!?

Eurosong??? -->> SESTRE?!?!?

«
1
2 3 4

whatson ::

Em,... Slovenijo na Eurosongu zastopa kup psihično motenih oseb. Skupina transvestitov, ki delujejo pod imenom Sestre. Slovenija bo tudi tokrat klavn v očeh drugih držav.

Letošnji izbor slovenskega predstavnika za Eurosong je čisti dokaz da na prvi program nacionalke (ob najbolj gledani uri) lažje pride low IQ kmet, s psihičnimi disfunkcijami, kot pa (primer) doktor znanosti.

Moje osebno mnenje, sedaj pa komentirajte.

;((
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39

LojzePek ::

Jest bi pohvalil Telekom, ki mu kljub 30.000 glasov uspelo nekako sešteti zadevo. Pa sam nekaj pljuvate po njih. Očitno res uporabljajo napredno tehnologijo. Vsaka jim čast. Rabl so sam kakih 20 minut (to mora bit nor software).
BRAVO TELEKOM. RAD VAS MAM.


Sestre pa itak sekajo. Če so nemci imeli Raba, mamo mi Sestre.

Thomas ::

Če ne bodo zamenjali Sester z BSE norimi kravami - se bo morda še vse v redu izšlo. :D
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

rasta ::

Glede na to, da so na Evroviziji sami čudaki (začenši pri tistemu izraelskemu moškemu/ženski ...), vsaj ne bomo izstopali kot čudaki ...

whatson ::

Ok, Raab ni nor. :D

Je pa res, da se lahko pohvalimo, da smo kopirali Izrael.


And again: Lame!
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39

ChiefThunder ::

eh, jebeš to... mogoče bomo pa s temu kej nardil, vse ostalo smo itak že probal... :D
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

Jebiveter ::

:'(:'(:'(:'(:'(:'(
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?

BustA ::

LOL
Sploh nism mogu vrjet, da so zmagale (ali zmagali karkoli že), po mišljenju žirije so Sestre dobile 12 točko, kolk so pa dobile po mnenju publike. Sem zgrešu, ker so toliko časa se zajebavali.

Devide Et Impera

Tomi ::

Spet me je sram, da sem Slovenec.
Ker če je kje poštenje, bi morala iti naprej Karmen, samo ni pa rečeno, da bi tudi dosegla boljšo uvrstitev. Lahko se celo zgodi, da bo to najboljša slovenska uvstitev doslej.
metrodusa.blogspot.com

g0Run7 ::

SESTRE SO QL! DEJMO SESTRE! :D

leonius ::

Osebno me zelo cudi da bi Slovenci glasovali za transvestite, smo prevec konzervativen narod. Verjetno spet mela zirija glavno besedo(ali pa se je narod se preobrazil iz konzerve v liberalo). Cudno. ParadoX. Ce pa smo postali malo manj konzerve potem pa ql. Mogoče še bomo celo kdaj med sabo enakopravni.:)

whatson ::

Tukaj ni vprašanje enakopravnosti, temveč gre za hujšo obliko psihične bolezni (stavim, da bi dr. Rugelj imel tukaj kaj dobrega za pripomnit). >:D

Tomi, se popolnoma strinjam.
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: whatson ()

TheJack ::

Hehehe, res super tale zmaga. Košček za koščkom, pa bomo Slovenci morda le presegli svojo zadrtost in sovraštvo (strah) do vsega drugačnega.

Po vaših postih sodeč bi bil že skrajni čas...
Bonis nocet, qui malis parcit.

Thrivial ::

In kaj tocno je tako sramotnega pri tem, da so na tekmovanju za najboljso popevko zmagali transvestiti?

To, da jim je sam sistem tekmovanja to sploh omogocal, ali sum na prirejeno glasovanje?

whatson: ja, tej psihicni bolezni se laicno lahko rece tudi "ujetost zenske v mosko telo". Tolerantni ljudje do tega ponavadi ne cutijo kaksnega negativnega obcutja...

Tomi: postenje(in pravica) je preminilo, ko je prvi praclovek imel en kamen vec kot drugi. Tako, da je sklicevanje na te vrline bolj jalovo, kot ne.

:)

lp
:: Member of Eror Team ::

... and Eror Team is gone...

matter ::

Karmen si je zihr zaslužila zmago.
Res je da smo konzervativni, saj so sestre dobile po telefonskem glasovanju "le" 5 točk. medtem ko je karmen zmagala z max. to je 12 točk (volja ljudstva). Žirija RTV je dala karmen 10, sestram pa 12, in pazi zdej STROKOVNA žirija je pa dala sestram zmagovalnih 12, medtem ko karmen PORAZNIH 6.
Če seštejemo je to:
Sestre : 29
KArmen: 28

Lahk da sem se kje zmotu.

SIcer pa ni fer da karmen ki je izkušena profesionalna pevka in sploh zna pet, ima pevske (ne pivske) izkušnje, sestre pa nič, in karmen zgubi.
Sramota je tle, ne pa v tem da so trenzvestiti.

JXS ::

brez veze se bunite! najprej se vpr. zakaj 2 komisije?? 2/3 glasov pobere tako Miša Molk, tisto 1/3 pa priredijo. Miša Molk je še vsako leto izbrala oz. bolje rečeno določila kdo bo zmagal, potem pa so "žirije" stvar lepo izvedle. sam poglejte pred-tekmovanje karmern je dobila pr. 14k glasov druga pesem pa manj kot 5k!!!! Tok da brez veze se bunite! kar reče Miša je zakon, kar se tiče eurosonga. pa še neki pr 30k se je sesu komp???? ja pa kaj še, vrjemite mi da bo telekom zaračunu vsakmu k je glasoval>:D tud če jih je blo 30 001

Dalmatinc ::

SRAM ME JE DA SEM SLOVENC !!!!!!!!
Kdo nas bo zastopal na evroviziji.......kdo?
Slovenci postajamo narod TRANSVESTITOV, PEDROV IN LEZBIK.............?

Mislim ne gre se mi da bi Karmen dobila ker men je bil Rokn Bend daleč najbolši...pa sej sramota samota sramota

Dejmo drugič pa pošljimo na evrovizijo 2letno deklica z flavto .........bomo vsaj originalni in okusni ne pa ta GNUS !

billy ::

Hm..kaj je vam vsem? Zakaj bi bila to sramota? A bi rajsi mele pedercine kot so rok-n-bend tam? Rajsi se sami vprasajte zakaj niste glasovali za koga drugega, da te "SESTRE" nebi zmagale. Pa verjetno bo to zdalec najboljsa slovenska uvrstitev na taksnih "prireditvah"

dex ::

izbrisal sporočilo

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: dex ()

dex ::

Pismo, kolk homofobov je na temu planet...sej ste taki, ko moja stara mama, ki je po glasovanju vsa zaripla klicala k nam in se drla ka se to prav pa še par krepkih. Pa še nobedn nikol evrovizije ne gleda in mu je to pod častjo blablabla, zdej ste pa vsi v zrak pa nimampojma kaj še. Kolk se vam bo zdej zarad tega življenje spremenu? Sej evrovizija je samo en velk cirkus in mi smo pač zgleda sprejel pravila. Drugač se pa dejte mal skulirat, no, pa glejte na vse skupi s smešne plati. Ko sm na teletekstu vidu, da grejo sestre naprej, sem začel krepavat, nekateri frendi pa pizdit sto na uro. To bo še smešn naslednje tedne, ko bom depresivce podobne sorte lahko zezal>:D

P.S.
Pa čist nič izraela ne uponašamo...majo sestre lulije še prow lepo tm kjer morjo bit:D
vem, da nič ne vem...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: dex ()

Yuuza ::

Letos sem zaradi spleta okoliščin prvič spremljal ta izbor, saj me tovrstna glasba sicer ne zanima in reči moram, da je zgražanje nad izborom popolnoma na mestu, pa ne toliko zaradi tega kdo je bil izbran, ampak predvsem to kako je bil.

Namreč, predstavnik, ki gre na evrovizijo ne predstavlja Miše (Mrxjs je očitno edini tu, ki se malo spozna na ozadje celotnega izbora) ampak naj bi celo Slovenijo. Iz tega vidika je popolnoma neprimerno, da "nas" na evroviziji predstavlja (ne glede na to kdo konkretno) nekdo, ki je v glasovanju ljudstva zaostal za več (ne ne manjka kot) 10.000 glasov. Drugouvrščena Karmen Stavec je v glasovanju gledalcev premočno zmagala (mislim da je dobila celo več glasov kot vsi ostali skupaj), kar nedvoumno kaže kdo bi MORAL biti zmagovalec. Glasovanje komisij je perverzno (v bistvu kar cel sistem teh komisij, ki sploh omogoča take manipulacije), saj sta popolnoma razvrednotili enormno podporo ljudstva, za in zaradi katerega vse skupaj sploh obstaja. Še toliko bolj, ker sta poznali rezultate petkovega glasovanja gledalcev in s tem ogromozansko vodstvo Stavčeve. Mimogrede, Mišina slika na srajci napovedovalca rezultatov ene izmed komisij po mojem ni le "prisrčna" interna šala.

Rezultati seveda letos niso prvič prirejeni in upam, da so tokrat vendarle toliko pretiravali, da ljudje ne bodo tega kar mirno požrli in bo ta groba manipulacija imela ustrezne negativne posledice za odgovorne.

Toliko o formalnem vidiku škandala, ker pa tudi drugi niso prav nič v prid zmagovalcem, se bom še malo ustavil pri teh. Nekateri pozdravljate zmago Sester kot triumf enakopravnosti in liberalnosti (kar tudi sam podpiram), vendar gre tu za zmago nad okusom in ne nad zadrtostjo, saj to niso trije transvestiti vredni priznanja, ampak trije grdi moški, našemljeni v tri še grše ženske, brez nobenih pravih pevskih ali siceršnjih kvalitet, kar nam da en zelo pocenski, podpovprečen prispevek slovenski estradi. Če bi bili vsaj senca Rupaula me ne bi prav nič motili, saj mi je pesem sama bila pravzaprav med bolj všečnimi. Slavit zmago takih podpovprečnežev je iz kateregakoli vidika neprimerno.

Poleg tega se je kmalu po razglasitvi rezultatov pripetil še en "neposrečen" dogodek, ki ga še nihče ni omenil in za katerega osebno najbolj upam, da bo Sestre stal udeležbe na evroviziji. Patrik Greblo (soustvarjalec mislim da kar treh pesmi na izboru) je pristopil k Magnificu (avtorju zmagovalne pesmi) in rekel, da se mu končni rezultat zdi nepošten. Magnifico se je v "zdravem demokratičnem duhu", ki vsakemu dopušča kultivirano izražanje lastnega mnenja, Greblotu "zahvalil" in ga z veščim udarcem poslal na urgenco!!! Za tem, ko je po očitni malverzaciji in manipulaciji njegov projekt prišel do zmage, si velepomembni gospod Magnifico drzne še fizično obračunati z drugače mislečimi?!! Kaj boste pa zdaj rekli tisti, ki pozdravljate njegovo zmago z vidika liberalnosti in enakopravnosti v družbi. In po tem škandaloznem, socializiranega človeka nedostojnem dejanju naj bi Magnifica še nagradili z uvrstitvijo na evrovizijo?! V normalni, civilizirani družbi nikakor ne. Diskvalifikacija iz izbora (ker je njegov grob prekršek neposredno povezan z le-tem) in kazenski pregon je edina možna posledica, če živimo v kolikor toliko zdravi družbi.

*enigmo* ::

Jaz sem z vsemi deli svojga telesa navijal za Karmen:D
Živi in pusti živeti!!!!
Prekmurje-Republika

Jure2k ::

Poanta ni v tem, da so trnsvestiti, ker se mi zdi da niso transvestiti, čeprav je Magnifiko že prej neki reklamo zase delu>:D
Mislm, da majo na Eurosongu DALEČ največ možnosti, ker kot najbrž veste z "normalnimi" komadi Slovenci (al pa kdo drug) na tej prireditvi nimamo šans.
Pa nej gdo reče da ni res, da majo v Evropi radi te zadeve, ker se tem "babam" še narežiš BTW majo ful dobre nogce. lol:D

Klemenn ::

heh..če mene vprašate jaz nisem poslušal pesmi jaz sem cel izbor več ali manj gledal pevke (pevke pozor!!!!! da ne bo pomote) ampak ko so na oder prišle ``te punce´´ sem šel bruhat na skret mislim,.............

UglyKid ::

Me res zanima, če bi Karmen dobila pol tolk točk, ako bi imela joške pokrite:8).To je isto k bi šla pet Natalija Verjoške (ki nima pojma o petju) in bi gotovo dobila tolk točk kot Karmen, če ne še več.:D
Drugače majo pa sestre čist u redu pesem in bodo dosegle vidni rezultat na evrosongu.

GaPe ::

Ah ta Ema je totalna beda. Nikoli je nisem gledal in je tudi nikoli ne bom. Ko sem pa slišal da so transvestiti zmagal sem se pa sam zamislil nad žirijo. Mogoče bomo pa postal bolj "evropski".
Don't steal! The government hates competition.

Dalmatinc ::

A bo kakšna peticija za razveljavitev zmagovalne skladbe?

Dami ::

Slovenske glasbene scene na splošno ne podpiram in še manj poslušam (so izjeme, a zelo redke). Ampak kar se je zgodilo včeraj je nezaslišano. Kos so prvič nastopli sn se smejal, ko pa sn vidu kake bedarije dela 'žirija' sn se pa že skor zjokal (pa ne od smeha). Kaj si bojo kej drugi mislili o Sloveniji?? Upam, da bojo izdal kako prepoved nastopanja le teh bedakov in poslal Karmen naprej. Navsezadnje bi moralo imeti občinstvo 2/3 glasov. Se pa strinjam z nekom zgoraj ki misli da bi s temi freaki dosegli bolši rezultat kot doslej. Ampak cena tega je previsoka-javno ponižanje slovenije. Bomo vidl kam bo to vodlo. Ziher se bo še dosti predebatiralo o tem.

Sicer so pa tudi redki primeri da na Eurosongi slišim kak dober komad. Recimo kar všeč mi je bil on od Gine G- Just a little bit. Če bi blo po mojem bi mogl it Zmelkoow na eurosong:D
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Dami ()

_Mortal_ ::

Slovenija me več in več spominja na Ameriko. Več in več je pedrov, lezbijk zdej grejo pa še tranvestiti na Evrosong!
Shit happens!
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?

Thomas ::

Eni bi se stalno šli politiko.

No prav - se pa pejmo, tudi ob tem.

Da so transvestiti "tudi ljudje" - ni nobenega dvoma. Da jih je pa pametno pošiljati na Eurosong - je pa vprašanje. Tudi to, da jim kdo reče kaj nevljudnega - ne sme biti problem. Sami se menda še pretepajo - jest jih pa ne bi smel "zmerjati" z "norimi kravami".

Jej jej, kakšna občtljivost nekaterih "thejackov".

Nekaj drugega je. Slovenska TV mafija misli, da slovensko ljudstvo ni dovolj podkovano, da bi njegova odločitev mogla biti pravilna. Zato to odločitev modro anulirajo. V imenu "ja kaj bo pa dosegla skladba izbrana po volji ljudstva?! Moramo malo podržat roko nad tem!"

Bede ne vejo - da je demokracija. Da ljudje HOČEJO, da se sliši njihov izbor na Eurosongu - pa karkoli.

TEGA ne doumejo.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

StarY ::

Tole je z Jokerjevega foruma:
"Zakaj bi morala zmagati Karmen? Ker je pokazala dekolte, migala z ritjo in pela še in še? Sestre pa so dobile malo glasov od publike zamo zato ker smo Slovenci starokopitni. So pa imele za moje pojme najboljši nastop in tudi refren se me je prijel...."

In se popolnoma strinjam, saj joške ma lepe, ampak pesmca pa ni ne vem kaj...:D

PS: po raziskavah v ZDA je le 10% tranvestitov tudi zares homoseksualcev!

Eschelon ::

Thomas
Razumejo že, samo jih boli patak. Za tole pizdarijo ne bo nihče nikomur nikdar odgovarjal. Da pa je to tako, so krivi Slovenčki sami, ker za svojo obvezno naročnino, nič ne zahtevajo (ovce unlimited). Me prav zanima, če se bo kje našel kakšen novinar, ki bo iz tega naredil kaj več kot škandal. Malce obveznega zgražanja - najbrž. Samo noben ne bo pozval k neplačevanju naročnine, ker si tile samodržci ne zaslužijo pol tolarja za svoje usluge publiki.
Rabimo krovni odbor, s katerim se bodo lahko pogovarjale velike bwane (noter daš lahko bilo-koga iz slovenske estrade, ker jih je precej užaljenih in bi bili takoj za). Rabimo nekaj tisoč ljudi, ki so jih pripravljeni podpirati z neplalčevanjem naročnine. Rabimo nekaj novinarjev, da zbobnajo ubogo gmajno vkup.
Takoj se jim pridružim. Mater.>:D

Mercier ::

Thomas - Nekaj drugega je. Slovenska TV mafija misli, da slovensko ljudstvo ni dovolj podkovano, da bi njegova odločitev mogla biti pravilna. Zato to odločitev modro anulirajo. V imenu "ja kaj bo pa dosegla skladba izbrana po volji ljudstva?! Moramo malo podržat roko nad tem!"

Bede ne vejo - da je demokracija. Da ljudje HOČEJO, da se sliši njihov izbor na Eurosongu - pa karkoli.
Se povsem strinjam. "Strokovne žirije" se mi zdijo čista neumnost - pri Evrosongu. Pa po slabi kuhinji zadeva nujno smrdi, čeprav mogoče ni.
whatson - Letošnji izbor slovenskega predstavnika za Eurosong je čisti dokaz da na prvi program nacionalke (ob najbolj gledani uri) lažje pride low IQ kmet, s psihičnimi disfunkcijami, kot pa (primer) doktor znanosti.
Hm, na kateri televiziji pa ob najbolj gledani uri uletijo not doktorji znanosti?
Dalmatinc - SRAM ME JE DA SEM SLOVENC !!!!!!!!
Zakaj za vraga se tolk sekirate kaj si drugi mislijo o vas? Mene bi bilo bolj tega sram.
whatson - Tukaj ni vprašanje enakopravnosti, temveč gre za hujšo obliko psihične bolezni
Nisem psihiater, ne vem. Ampak v primeru bolezni pa se ne sme pet na izboru?

ahac ::

Na evrosongu smo sam še ena država, ki jo noben ne pozna. Zato moramo met neki posebnega, da nas folk opaz. Pol pa pridejo glasovi...

Tiger ::

Menda je Telekom prejel več kot 100.000 glasov gledalcev - za sestre je sodeč po časopisu NeDelo-u glasovalo celo 35.000 ljudi. Zaradi vsega tega je prišlo do sesutja in so verjetno rezultati glasovanja izpadli tako čudni.

V bistvu je končno zmagala pesem in ne "baba z joški", ko je bilo do sedaj v navadi. Na evrosongu ti velike joške nič ne pomagajo, štejejo samo sosedske veze, naklonjenost drugih narodov do tvoje pesmi, te celo nenavadnost, pesem mora izstopati izmed ostalih. Kar spomnite se visokih uvrstitev Bodo-a in Raab-a iz Nemčije, pa Dane International (transvestista, ki je zmagal za Izrael),..

In če bo Slovenija zaradi transvestistov pridobila naklonjenost zahodno-evropskih narodov, kjer je homoseksualnost nekaj povsem normalnega, bo to toliko bolje.

whatson ::

NekoIme:

Hm, na kateri televiziji pa ob najbolj gledani uri uletijo not doktorji znanosti?

Retorično vprašanje, da. :\

Nisem psihiater, ne vem. Ampak v primeru bolezni pa se ne sme pet na izboru?

Saj nisem proti tem, da so peli na izboru. Sem proti tem, da zastopajno našo državo.
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39

Mercier ::

V primeru goljufije - tudi jaz. Odločno! Drugače pa - zakaj pa ne. Niso državljani?

whatson ::

Well, nažalost so državljani, ampak niso predstavniki umsko zdravih državljanov.

Tole sem našel na mobisuxu (med temi osebki so tudi )in se POPOLNOMA strinjam z komentarjem, ki ga je tam napisal promatrac): pod to sliko pa ne bom napisal nobenega ciničnega komentarja, ker menim, da so na tej sliki oskrunili naš kulturni spomenik .........



In tukaj še ena iz Mobisuxa:



Tile fantje zastopajo našo "kuro" Slovenijo na Euroviziji.

;((:\
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39

IR Babun ::

Mogoče jih pa zaradi suma z okužbo BSE ne bojo spustil čez mejo>:D
SCREW THE GOVERNMENT

Mercier ::

Ne vem, no. Vsi državljani imajo enake pravice, na glede na osebne okoliščine. Torej bolani, zdravi, one spolne afinitete se mi pa sploh zdijo nekaj v kar se naj ne bi nihče vtikal.

No, sedaj sploh vem kdo so tele gospodične. :D Se bom še pozanimal kdo je Karmen Stavec.

LojzePek ::

Če se ne motim je uboga Karmen že lani bla druga?

_fim_ ::

nehi s takimi oslarijami!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Thomas ()

whatson ::

To bi lahko tudi normalno napisal:) :)
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39

TheJack ::

Jap, najboljše bo, da greste kar pred parlament protestirat, da ja ne bodo šli prekleti pedri na Evrovizijo, ne?

Kaj živimo v tako popolni državi (in družbi), da nimamo nobenih resnejših problemov?

Prav čudim se včasih, da nekatere tako razburijo takšne malenkosti, medtem ko ob dosti hujših svinjarijah le zamahnejo z roko.

Svetujem vam, da si vsake toliko preberete še kakšen časopis (pa ne Novic!) in /ali resno stran na internetu. Mogoče bodo potem za proteste vsaj pametni razlogi.

Se pa ob takih priložnostih lepo pokažejo pravi obrazi nekaterih.
Bonis nocet, qui malis parcit.

Thomas ::

TheJack spet bolj malo razume.

To seveda je "malenkost" - ampak se ni prepovedano z njo ukvarjat. Ali naj bi se mar bilo?

Naj bi se ukvarjali samo z notranjimi nasprotji imperializma? Je samo to dovolj pomembna tema?

Jest mislim, da se moramo poukvarjati tudi s čem takim. Da se smemo vsaj. Da smemo biti kritični tako do botrov v TVSLO, ki jim plačujemo mesečni prispevek, kot do "pedrske predstave". Mislim sicer, da je posnemanje Dana International nekoliko obledno - ampak da v Evropi to lahko tudi vžge.

Najbolj mi grejo pa na jetra "strpneži", ki se "smejo" pretepati, se posluževati dveh žirij za nevtralizacijo občinstva, sami naj bi bili pa nedotakljivi.

Telekom, ki ne premore enega poštenega telefonskega glasovalnega sistema, ki bi poznal long integer - je pa samo simptom delovanja monopolista. Še eden več.



Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

g0Run7 ::

sestre so prišle na izbor

sestre so zmagale

sestre so trasvestiti

in?

hvala bogu da se je v tej državi in na tv slo nekaj spremenilo!

a ko gledate na satelitskih prog vse žive fore je ql al kaj? ane? sam da niso moji sosedje ane? a v amsterdam in druga mesta je tudi fajn it ane? neandertalci!

pejte jest zelje in klobaso naprej

TheJack ::

Mir mi daj že enkrat. Nisem mazohist, da bi se mi tožilo po prerekanjih s tabo.

Vem da imaš patološko željo po vzbujanju pozornosti in razlaganju svojih ''teorij'' vsakemu, ki ima pet minut časa, ampak najdi si koga drugega za to.
Bonis nocet, qui malis parcit.

Thomas ::

TheJack bi rad povedal, da je prav, kot se je zgodilo.

Pa da naj ga potem pustim lepo pri miru.

Saj sem ga, dokler se ni oglasil.

> Svetujem vam, da si vsake toliko preberete še kakšen časopis (pa ne Novic!) in /ali resno stran na internetu.

Se pravi on svetuje - potem je pa treba ta nasvet vzeti brez pogovora.

:D

You wish!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Neo32 ::

Ja mas prov g0Run7 da se je v drzavi SLO nekaj spremenilo, vsak k ima 5 minut prevec cajta, pa k je neki malenkostnega kao prispeval k SLO glazbeni sceni se lahko poteguje za nastop na Evrosongu. Ti sment pa se ratal jim je.
Neo32 (c)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Neo32 ()

Paramedic ::

a je kdo pomislu, da bi lahko moški del žirije bili homiči? :\
End transmission.
«
1
2 3 4


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

EMA 2007 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11410606 (6718) Matev
»

EMA 2006 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Sedem umetnosti
16412038 (8560) Utk
»

Ema 2004 . . . polomija, krneki, škoda besed

Oddelek: Loža
493617 (2514) Boki_
»

A bo Karmen peta nocoj? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Sedem umetnosti
1119387 (7132) Vlady
»

lahko ti podarim... (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
614888 (3861) Jack69

Več podobnih tem