Forum » Pomoč in nasveti » Samodejno resetiranje racunalnika? :))
Samodejno resetiranje racunalnika? :))
Goldee ::
Evo lih prej ko sem bil tukaj na tej strani in odgovarjal na eno temo se mi je racunalnik kar naenkrat ugasnil-samo crn ekran in biiip, restart, pa mi je to naredil danes ze 2krat zato utrujam tle na forumu... kaksen nasvet? dela pa mi to prvic in nism namestil nobene nove strojne opreme ali kaj tacga nic nism spreminjal u bios etc. razn xp service pack 2 sm dal gor... kje je vzrok? kaksen nasvet? hvala usem za odogovore :)
LP
LP
And Now for Something Completely Different...
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
sm lih ustimu na novo winse in daw gor xp sp2
zarad sp2? kaj pa sp1 lih tako lomi skatle? kaj pol naj na novo instaliram winse in brez sp2 al lahko uporabim sp1? aja in messenger se mi tudi kar sam ugasa :P
hvala
hvala
R33D3M33R ::
SP1 je zakon, uporabljam že nekaj časa bp. SP2 sem imel nekaj časa gor brez problemov, je pa veliko ljudi ki se čezenj pritožujejo. POskusi torej sp1.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
ok bom uposteval tvoj nasvet. :) zakaj se mi pa messenger sam ugasa? a je to tudi povezano z sp2?
in tale bdss.exe mi trokira racunalnik od casa do casa, saj nekaj je blo napisanga o tem ze, ampak pise samo da je verjetno bit defender kriu za to in da je treba nastavive spremenit.... hm... katere? kaj naj spremenim? hvala LP
in tale bdss.exe mi trokira racunalnik od casa do casa, saj nekaj je blo napisanga o tem ze, ampak pise samo da je verjetno bit defender kriu za to in da je treba nastavive spremenit.... hm... katere? kaj naj spremenim? hvala LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows XP Service Pack 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14853 (8820) | solatko |
» | Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 40549 (15531) | brainiac20 |
» | računalnik vidi zmanjšan disk ?!?Oddelek: Strojna oprema | 1876 (1586) | Leks |
» | Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 47481 (21158) | R33D3M33R |
» | Čas preživetja samo še 20 min (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 5403 (5403) | Ziga Dolhar |