Forum » Loža » Cybercafe internet
Cybercafe internet
Matty ::
Ola.
Trenutno sem bolan, tko da morm mal pocivat med potovanjem po juzni ameriki. Nahajam se v enmu mestu imenovanem Arequipa - Peru (tukaj je bil potres pred mesecem, govorilo se je tudi v Sloveniji).
Mam eno zanimivost... Cena interneta. Trenutno sem na internetu, ki ga placujem 1.5 sola na uro. Koliko je to? 1 sol je cirka 71 sit. In ce zracunate, pride to skupaj mal cez 100 SIT!!!! Pismo, v Sloveniji ne dobis dialapa tolk pocen, linija je pa tukaj 128kbps!!!!!
Eh... in nas telekom naj se kaj pripomni...
Trenutno sem bolan, tko da morm mal pocivat med potovanjem po juzni ameriki. Nahajam se v enmu mestu imenovanem Arequipa - Peru (tukaj je bil potres pred mesecem, govorilo se je tudi v Sloveniji).
Mam eno zanimivost... Cena interneta. Trenutno sem na internetu, ki ga placujem 1.5 sola na uro. Koliko je to? 1 sol je cirka 71 sit. In ce zracunate, pride to skupaj mal cez 100 SIT!!!! Pismo, v Sloveniji ne dobis dialapa tolk pocen, linija je pa tukaj 128kbps!!!!!
Eh... in nas telekom naj se kaj pripomni...
- spremenil: Matty ()
Koci ::
Ja sej mi smo kar se interneta tiče skupaj z Telekomom in našo e-vlado še vedno v kameni dobi
Panta rei!!
Cr00k ::
no da se ne bomo kej kregal...kdo je u kameni dobi.... slovenija je bila ena prvih drzav/vlad, ki je bila predstavljena na netu... pred nekej casa so sli hrvaski novinarji si pogledat parlament... pa so ustal brez besed..............k oni majo u saboru par pc-jev to pa je use....
ABX ::
Jao mene! Ta gre v Peru in namesto da bi žvečil koko čačka po internetu.
Yohan: res maš, www.lama.com obstaja :)
Yohan: res maš, www.lama.com obstaja :)
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
||_^_|| ::
zakaj pa bi bli 100 let pred nami? sej majo v BiH tut cenejši dial-up k prnas pa niso prou nč pred nami, kvečjemu za nami (ISDN, ADSL,...)
Tiger ::
V Peru-ju je internet tako poceni, ker so tam nižje življenske razmere ter sploh ni povpraševanja po internetu, slednjega pa potem financira vlada in bogate tuje korporacije,...
ABX ::
Tiger: potem če se bomo delali da nas internet ne zanima nam ga bojo inštalirali doma zastonj?
In če se bomo delali dovolj revne nam bo amerika dala za kruh?
In če se bomo delali dovolj revne nam bo amerika dala za kruh?
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Matty ::
Glede ADSLa v Peruju ne vem nic, po moje nimajo prav hitrih linij...
zdej pa ABX... ja, kaj naj ti recem... potujem ze skoraj mesec in pol po juzni ameriki, pred malo manj kot 2 tedni sem staknil eno pljucnico ter odlezal skoraj vse dni v postelji! Zdejle sem hvalabogu tolk OK, da sem lahko vsaj na netu, ce ze okol lezt ne smem (mi je dohtar prepovedal)
p.s.: koko sm pa ze probal... okusa ravno nima :)
zdej pa ABX... ja, kaj naj ti recem... potujem ze skoraj mesec in pol po juzni ameriki, pred malo manj kot 2 tedni sem staknil eno pljucnico ter odlezal skoraj vse dni v postelji! Zdejle sem hvalabogu tolk OK, da sem lahko vsaj na netu, ce ze okol lezt ne smem (mi je dohtar prepovedal)
p.s.: koko sm pa ze probal... okusa ravno nima :)
[BISI] ::
Ma to ni nič
V Britaniji in na Irski lahko pošiljaš iz navadnega telefona British Telecoma ,ali katerega drugega ponudnika, sms in e-mail sporočila. To si naj telekom pogleda!!!
*cena :
sms 10p
e-mail 20p
V Britaniji in na Irski lahko pošiljaš iz navadnega telefona British Telecoma ,ali katerega drugega ponudnika, sms in e-mail sporočila. To si naj telekom pogleda!!!
*cena :
sms 10p
e-mail 20p
And then I saw her face... Mozilla Firefox
Medved ::
Slo e-država je samo na papirju (velike besede). Sem šel dvignit SIGENCA certifikat in kaj dobim????Lahko naročim osmrtnico, poročni list, rojstni list eto to je to hahaha A JE TO E-DRŽAVA. To je ena banda lažniva. Poslanci pa kupujejo drage notesnike 1.000.000 in več za svoje bližnje to je znano, računalnik uporablja boga 10% če če če????-to je pokazala raziskava. V sloveniji so sami ROGLJI to je definitivno-besede besede besede laž laž laž povsod
Medved že spet tuki in me natrguje odozad
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako najceneje potovati po Juzni AmerikiOddelek: Loža | 1575 (515) | #000000 |
» | Štirje slovenski vojaki gredo v Irak. (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Problemi človeštva | 30674 (18681) | upirna |
» | Siol - konec poceni ADSL? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 9388 (6066) | BluPhenix |
» | E-država?Oddelek: Novice / Zasebnost | 2722 (2722) | royt |
» | je telefoniranje v Sloveniji najdrazje na svetu???Oddelek: Loža | 1523 (1203) | ahac |