» »

The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay

The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay

Mirč ::

igra kdo to igro
lp

deann ::

Pred časom sem tudi sam postavil temo na to igro,vendar ni bilo nobenega odziva,za kar je verjetno krivo to da je bila igra slabo propagirana.
Meni osebno je to ena najboljših iger ki sem jih kdaj igral,edina pomankljivost igre je njena kratkost(na hard sem jo končal v 10h)
Vse drugo je vrhunsko-zgodba,igranost,zvok,glasovno igranje(Vin Disel,Xzbit...)
Najbolj me je pa navdušila grafika-normal mapping na vseh površinah,Hi-res teksture,odlične animacije likov,poleg SM 2.0 igra podpira tudi SM 3.0(soft shadows).Skratka poleg Cry-engina najbolj napreden grafični engine.
Btw igra tudi na raznih review-ih dobiva ocene nad 90%.

Zheegec ::

Kake vrste igra pa je to?
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Vesoljc ::

recmo fps
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

ja igra ma poivsod oceno nad 90% in več link
lp:)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mirč ()

patriot10 ::

js mam pa problem z to igro... :|
ko jo zaženem, se mi pojavi en error...a ima kod rešitev za to težavo?

ne smeš system.....celi.
igra je zakon grafika na nivoju dooma ali celo boljše,vendarr abiš dokaj zmogljiv računalnik in ko daš texture na full pol vidiš,da je doom kakih 5 let zadaj.
lp
mirč

..... upam da razumeš,če ne pošlji zs.

WTF? ::

Ta špil je tut men eden izmed najboljsih !!! Ravno obračam :D

Grafika je noora,zgodba se bol...u glavnem spil je supr !

Obrnu sm ga že na X-BOXU in morm rečt,da je grafika ista (razen texture so na X-BOXU mal slabse)

zvok je res enkraten,sinhronizacija od win disela..-...
itd...
škoda da ga niso bolj promovirali ta špil.
lp

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mirč ()

M4TECH ::

igra je zakon grafika na nivoju dooma ali celo boljše,vendarr abiš dokaj zmogljiv računalnik in ko daš texture na full pol vidiš,da je doom kakih 5 let zadaj.

tu si pa čisto mimo vrezal pepe. lmao

]Fusion[ ::

Recimo Doom3 kolko jaz vem ne more izrisat sence osebkov na druge osebke... Riddick lahko
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick

WTF? ::

Vse kar mene moti pri tem enginu je nenapredna fizika ! Drgač pa grafično se trinjam ,da v mnogih pogledih poje doom3 !

half life ma fiziko pa farcry. Za doom pa nebi rekel,da ima kako extra fiziko.

lp

sinko999 ::

Določene stvari so zelo dobro npr kako se prilaziš od zadaj pa mu samo obrneš vrat. Samo da pa dobi od bližine v glavo z šrotom pa ne umre to pa je drugo. Pa zakaj že nimaš gledanja v temi že prej ker po kronologiji bi ga moral že imeti prej, glede na film pitch black.

LP
Ni? ni ve?no !

]Fusion[ ::

Igra se dogaja pred pitch black.
Tak da zaporedje: Butcher Bay,Pitch Black, risanka Dark Fury, pa zadnji film
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick

Določene stvari so zelo dobro npr kako se prilaziš od zadaj pa mu samo obrneš vrat. Samo da pa dobi od bližine v glavo z šrotom pa ne umre to pa je drugo

ja če imajo ščit na glavi kao čelado pa vstreli v osebka ki nima pa mu en metek je dovolj kaj šele rafal.
res enkratna igra
zame no.1
sploh sekvence so 1A da o grafiki sploh ne govorimo
lp

še en opis
mirč
lp

RC14 ::

Ta igrca je res zakon grafika huda....

Imam pa eno vprašanje: Igra mi sploh ne deluje gladko sem nekje na sredini igre in mi kaže fraps 18-25 FPS.
Mam pa barton 3200+ , 768 rama, GeForce 6800GT driverji 66.93 ,(probal tudi 61,77) res mi sploh ni jasno, zakaj dela tko slabo, prej pa sem imel radeona 9800PRO pa tud ni delalo gladko ampak bolje kot sedaj na 6800GT, sistem pa je na novo postavljen. Aja pa še to tud če dam grafiko na minimum detalje je grafika full grda FPS pa še vedno okroh 20.;((
Prosim za pomoč:'(
Lp

men pri gf ti4200 na max. detail dela pri 1024X768 in sicer 15-25 fps na meduim detail pa nekje 35-50 fps
igerca je zakon
lp

krho ::

Kako vklopiš prikaz FPS (tako, da je le ta stalno na zaslonu)
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

jaz uporabim program FRAPS
lp

xabre ::

A se da špil dobit tut na CD-jih, ne samo DVD-ju?
Sem zainteresiran:)

A mogoče ve kdo odgovor glede moje konfiguracije zakaj mi tako počasi dela igra, me full jezi ker je ne morem igrat. Tudi jaz uporabljam fraps program. Help

Lp

si nanovo dal winse glede na to da si mel radeona prej not

Ja končno sem ugotovil kaj je narobe. V sharder opcijah sem imel naštimano sharder 2.0++ ko pa sem dal na sharder 2.0 pa leti ko raketa od 45-pa tud čez 100 fps. :D
Mirč vseeno hvala za pomoč.

Lp

Kaufmann ::

Meni pa že pri instalaciji v Daemonu in Alkotu CRCCHECK error pokaže.:| imam dvd verzijo
ni podatka

eDDi ::

RC14, sm mislu, da boš rekel hvala eDDi :D

eDDi: Hvala lepa.:D :D . Dobiš za pivo.

Lp

Crimson_Shadow ::

Za uporabnike 6800GTjev. Če hočete imeti vkopljen FSAA in AF potem nikakor ne uporabljajte shaderjev 2.00++, ker boste gledali diapozitive (vsaj z zadnjimi WHQL gonilniki, 66.93, dela tako, z novejšimi je mogoče že popravljeno).
We create worlds

kopriwa ::

Hmmm, mogoče kdo ve kako se pride v deck 19. V journalu piše da grem skozi locked vent room. TRenutno sm v Mining core in ne najdem te sobce. Vse sm že pobiu razn unga robotka k mal mori. Kdo ve kam naprej?

Malo uporabljaj night vision boš mogoče vido kakšen izhod....
Igra je res zakon
lp

ahac ::

Kako pridem do drog tm v zaporu?
Če se grem tepst me un prebuta, :8) ker sem prej imel 5 kvadratkov healtha, zdaj pa samo še 3, tudi če grem do une mašine.

Za droge morm pa junkiju nekaj prinest pa sem že vse preiskal in ne najdem.
Isto za par drugih nalog tam.. snich list, .. ne vem kako ubit blueskine, brez da bi me turreti ubil. :\
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

SuperStipe ::

Tm v zaporu nisem naredil vseh misij, v bistvu moras vse v ringu nabutat potem pa se odvija igra naprej.

ahac ::

Zadnjega mi ne uspe prebutat... ampak če te dobijo z drogami ga ni treba... kar mi pa tud ne uspe.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

SuperStipe ::

Vzames nozk ... stihns 2x se umakns ponovi ;)

Slide ::

patriot10 men tud ne dela, sm pa zasledil, da špil kao obvezno zahteva najman SP1 za windowse, zdej me pa zanima, vsi k ste dali komentarje v tej temi, mate SP1 ali 2 nainstaliran??
forever 200 MPH ...

SP1 brez updatov
lp

pravkar obrno špil tam nekje po 2h na teden sem igral res cool igra.
Zame no.1 igra vseh časov
lp

CaqKa ::

imam celeron M 1,3
radeon mobility 9600 pa mi ta zadeva šteka, tudi ko one opcije za shaderje spreminjam.

doom3 pa mi lavfa dovolj dobro da ga lahko igram. ima kdo kakšne predloge kako igro pohitrit?

ne
igra je požrešna
lp

CaqKa ::

jaz sem pa mislo da bo doom3 požrešn. ko je zalaufo pa sem si reko da imam mir za nekaj cajta.. bemo mast :)

Recommended: Intel Pentium 4 2.6 GHz or AMD Athlon XP 2500+, 512 MB RAM, ATI Radeon 9700 or NVIDIA GeForce FX 5900 or better
Optimal: AMD Athlon 64 or better, 1024 MB RAM, NVIDIA GeForce 6800 GT or better NVIDIA card.

kuglvinkl ::

Dost stara tema, ampak šele zdej sem ubodu igro (ene 3.5k SIT). Zdej z zamikom pravm: zadeva seka. Če pri D3 tamaniš pošasti, si ti tu pošast. >:D

Moram pa zamenat grafo, ker R9600 Pro komaj diha v paru s 2.1 GHz AXP-jem.
Your focus determines your reallity

TheJack ::

Heh, jaz sem jo obrnu na 9600pro. Ampak jaz sem navajen igrati pri 15 fps...:D
Bonis nocet, qui malis parcit.

*TV* ::

jap igra res seka. ena bolsih iger kar sem jih igral. res skoda, da ni bla orenk spropagirana in jo je le malokdo poznal.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: *TV* ()

EvilDare ::

Sem že dolgo nazaj obrnu in morm rečt da je igra zelo dobra. Glede grafike seka, se zlahko kosa z doom 3 če ni celo malo boljša ker je bolj svetla igra. Glede zgodbe pa sploh ni za govorit, lepo teče, nikoli ti ne postane dolgčas, edino malo me je motilo na začetku ko se vrtiš po zaporu in delaš razne finte za napredovanje.

Pa še to, napram drugim igram ima vsaj zame zelo dobro izpeljan konec, ker sem 2x pomislil da je zdaj pa že konec pred pravim koncem.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: EvilDare ()

Tac20 ::

Men je bila tudi zelo uredu, z izjemo lazenja po tistih jaških na koncu, tist je blo res živce parajoče, drgač pa nevem kaj stem doomom vsi primerjate špile, k je ena ornk kisla igrca z igralnostjo na nuli, temo in neumnim umiranjem neumnih pošastkov. Zdej pa če je igra dobra samo zarad grafike pol pa tud prov. Riddick je hud, predvsem zgodba je dobra, samo prekratk špil:)

EvilDare ::

Doom 3 in quake 4 imata zame najlepši prikaz špila. res je da je bolj plastični izgled ampak vseeno. Komaj čakam na podobne špile ki se bodo dogajali na odprtem, recimo tista igra ki je bila prikazana na predstavitvi Play stationa 3 Killzone 2. Upam da bo veliko takih iger.

matjash ::

Končal sem jo pred več kot pol leta in sem bil nad njo navdušen, samo je pa res prekratka - ne morem rečt v urah kol sem rabu, sam vem da je blo v 2h popldnevih. Zakon pa je bla tista stopnja pred koncem ko se daš v enga robotka in samo ružiš >:D
... bolje pozno kot nikoli.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

FarCry (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Igre
64746418 (20341) X-Hair
»

F.E.A.R. (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
11810535 (6549) RC14