» »

Replika na Umetno oplojevaje

Replika na Umetno oplojevaje

Jeronimo ::

Zdosti je bilo povedanega že o tem.
Bil sem nekaj črnogled in izgleda da ne brez razloga.

Predlagam, da si ogledate tale ČLANEK.

V originalnem topicu sem razmišljal o tem, da bo moški kmalu postal nepomemben člen reprodukcijske verige. No to se je zgodilo hotreje kot sem se mislil.
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!

frudi ::

na kratko - ja in?
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

Frudiju je vseeno. :D
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!

TESKAn ::

Jao, kaj misliš, da se bodo zdej vse ženske odločile za to??? Da ne bodo vč dale in bodo namesto tega vzele samo eno tvojo celico???
Ne mi zamert, ma tako razmišljanje je debilno. Sej sex ja ni užitek sam za moškega, kokr vem, naj bi pri tem uživale tudi ženske.
Sploh pa je moje mnenje, da so se na referendumu narobe odločili in da je tak rezultat posledica slovenske škrtosti, saj je zdaj, ko UO v SI ni dovoljeno, doseženo edino to, da si bo moglo tistih nekaj žensk, ki iz takega ali drugačnega razloga ne morejo ali nočejo imeti otroka z moškim, samih plačati ta poseg v tujini.
In še malo okoli tega postopka - pri njem je treba pač razpoloviti št. kromosomov v celici, tak postopek pa, po moje, ne bo lih poceni, tako da če se bojiš, da bomo že čez nekaj mescev moški nepomembni, pomisli znova. In kot sem že rekel - sex je užitek za OBA.
Lp
TESKAn
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Aggressor ::

Jah, sedaj nam seveda zaradi tega še ni treba skakati v zrak. Je pa dejstvo, da se ta dogodek sklada s pričakovanim razvojem na tem področju, tako da ne smemo biti presenečeni. Kar pomeni, da bo prihodnost še zelo "zanimiva". Namreč, sploh pretirano ne dvomim, da bo prišlo tudi do uvajanja take prakse, kot se je boji Jeronimo. Tudi jaz se je. Vprašanje je, ali bo človeštvo zmožno zadržati se pred ponujenimi možnostmi. Če ga bomo srali, bomo pač plačali. Tako je to.
en CRISPR na dan odžene zdravnika stran

Ljudje? Se bodo lahko vzdržali. Grem stavit, da se noben z foruma ne bi odločil za tak način oploditve, še manj pa članice. Za prihodnost pa nobeden ne more rečt, kaj bo...ampak kaj bo čez 100 let je pa že irelevantno za nas.

No no Teskan. Tole je pa egoistično od tebe. Tebi bo seveda čez sto let vseeno, kaj pa tvojim vnukom pravnukom in tako naprej.
Nisem mislil povdarjati problema za sedanji čas, ampak kam kažejo tendence v prihodnje. In prihodnjost je zaskrbljujoča.

Navsezadnje smo ljudje velika skupnost za katero mora vsak posameznik nekaj narediti, če želimo obstati kot človeštvo.

Kot neka mravlja kolonija naprimer. Zato so pa mravlje na svetu že mnogo, mnogo dlje od človeka, da ne omenim da je njihova biomasa večja od človeške.

Ker so ljudje egoisti, nam grozi prelomna točka deževnega gozda čez 15 let - tako nekako so izračunali znanstveniki. Da na hitro objasnim. Deževni gozd potrebuje samega sebe za to da obstaja (dež, vlaga). Čez približno 15 let bo ob sedanji poseki postalo tega gozda premalo, da se obdrži. Kar pomeni, da če ga nehamo sekati prepozno, bo vseeno izginil. Posledice pa vsi poznate.

Aggressor: Seveda bomo plačali, še vse smo do sedaj.
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!

||_^_|| ::

ej folk jst sm že zdavni tulu da se je treba začet borit za pravice moških, že zdej je treba začet s kampanjo proti diskriminaciji moških, da bomo tut mi loh gdaj mel sami otroka:))

ok zdej pa resno:)

Moje mnenje je, da se nimamo kej bat.
1. Kot je reku TESKAn je sex definitivno užitek za oba, tko k moški tut ženske ne morejo brez (če pa loh(eni al pa drugi) so pa čudni:))
2. Ni nobenga razloga za to da v prihodnosti ne bi blo parov k bi se mel radi in bi iz ljubezni zaplodil otroka.
Nevem kako to da se noben na ljubezen ne spomne? Mislm da lohka znanstveniki nevem kva odkrijejo ampak ljubezen nas bo vezala vedno! in par k se ma rad bo vedno meu otroka (če bo le-ta zaželjen in bo to možno)

In še na nekaj sem pozabil - današnja družba je večinoma proti 'alternativnim' načinom oploditve, zato bo, po moje, vsaka ženska, ki bi bila 'kandidatka' za UO, dobro premislila, preden bi se odločila za to, saj bi se mogla potem spopasti z negodovanjem okolice, če pa bi bil v bližini še kak verski fanatik...
Suma sumarum (ne vem, če se lih tko napiše:8)), bat se nam še dosti časa ni, da bi nas nadomestili.
Lp

Aggressor ::

Hja, ne vem, če so TAKO proti alternativam. Gre za stopnjo splošne osveščenosti, t.j., kako stvar vpliva na širšo okolico. Sam že nakaj časa pravim, da je vse skupaj boj s časom; na eni strani so manipulativni tokovi, na drugi rast človeške zavesti. Rezultat je bistevno odvisen od tega.

Zdele pa na morje, hehe...
en CRISPR na dan odžene zdravnika stran

TinkaPinka ::

Jao moški, moški.... A ste tako brez samozavesti ali kaj...
A mislite, da ženskam ni v užitek, ko smo z vami? To so popolnoma obojestranski užitki, govorim tako o samem razmerju kot tudi o seksu.
I am easy to please as long as I get my way.

Tinka: Samozavesti nam ne manjka. Nihče tukaj ne govori o sexu, ampak o oplojevanju.

Ravno toliko v razmišljanje: Kako poteka oplojevanje pri psih in mačkah? Najprej ocena, potem vzrejno dovoljenje in določanje spolnega partnerja, ki je primeren. Kam gre že ta svet?
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!

TinkaPinka: beri moje poste:D.
Glede psov in mačk: kaj čmo, če če par bogatih met degene...ne moreš pač primerjat ljudi in živali.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Spolni odnosi v dolgotrajnem razmerju! (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
17720113 (15092) Volk|
»

"Resnica v svoji biti" - o sexu in ljubezni (strani: 1 2 )

Oddelek: Znanost in tehnologija
778018 (6725) Thomas
»

Klinično oplojevanje Da ali Ne?!? (strani: 1 2 3 )

1016832 (5773) blue96
»

Umetno oplojevanje (strani: 1 2 3 4 5 6 )

26716074 (13726) Ljubavnik

Več podobnih tem